winning11

查看: 5870|回復: 3

[kq007報告]【新康樂】再戰95號 (有圖)

升級  83.7%

二星會員

聽講時光機嘅95號去咗“新康樂”。系“新康樂”亦系95號。呢條女系近期我覺得幾好玩嘅囡囡,今次再上去會會佢,同佢決一高下。
   上到去。沖完涼就直接入房(因為冇貴賓房,所以...)。同部長講要95號,部長話ok,部長去叫女。我睇下間房。間房都叫整潔,可以接受。冇耐,囡囡入來。一見到我就系咁笑。咁系啦。兩個星期前先見過。就話:好有緣,又見面啦。心諗廢話,特登點你。你話見唔見到啦。不果佢呢套衫真系好顯佢身材,對波顯得特備大。睇到我好鬼興奮。至後去打電話去前臺,叫前臺送“文房四寶”過來。嘢送咗嚟就話開始咗服務。我話:好。
    服務都系先由背開始。過程就唔講啦。來來去去都系body、漫遊咁。唔知係唔係細佬有靈性, 服務差不多做完, 佢亦起身了, 佢見到時機成熟, 就再幫我來個冰火, 吹左大約2-3分鐘, 帶套, 再禽上來當玩騎馬機一樣, 樂在其中. 我亦都好享受,咁有感情既過程, 過左一陣,就換位啦, 我做主動, 佢亦都好high, 見到呢d交足戲既囡囡,真係心情都唔同 d, 最後換狗仔式, 我係度抽插, 佢一隻手支撐身體, 另一隻手就系到捉我隻手叫快啲, 嘩, 唔叫都無咁 high, 本來可以抽多幾下, 俾佢淫聲驅逐下,我已經 feel 到我要發射了, 之后嗱嗱臨又換位。男上女下,我猛咁抽插,囡囡兩隻手系咁捉住我PAT PAT,最後用盡力撞佢果到十下八下後, 成功發射. 但細佬好似未甘心.係未軟之前再抽插多十幾下, 囡囡好似未吃夠咁。按住我PAT PAT唔俾我抽支嘢出嚟。但我實在冇力啦。抽返支嘢出嚟。成個人攤係張床度, 等囡囡幫我清手尾.
    個人感覺間場同條囡都可以,特別喺條囡囡嘅戰鬥格,沖涼區格仔都可以,五、六個格仔到,不過水力就細咗啲。沖涼區仲有濕蒸,幹蒸,幾骨致下。買單:338(攞coupon)。

19112008862.jpg 19112008863.jpg

升級  30.75%

三星會員

胸前肉球看來非常鬆軟

升級  2.96%

二星會員

好风骚阿,我也想用用Q!

升級  2.96%

二星會員

自己搞了好多次了,射了!!