winning11

查看: 13433|回復: 11

[kq007報告]【泳康】大戰異族囡囡 (有圖)

升級  83.7%

二星會員

琴日,去咗游水會令人健康間場。部長推薦個138號俾我,話系少數民族。號熱情同...。我話系埋真嘅先。部長話:咁系真嘎啦。
  過咗一陣。部長帶咗囡囡過嚟,樣貌可以。睇落個樣嘅感覺真系同漢人有少少唔同,果重感覺系講唔出嘅。條女真系號熱情,一入嚟就攬鬼實我,就問:是一個人嚟呀。我話:系呀。講下講下就開始除我衫啦,跟住除褲啦。然後有錫下我lin lin就話:去沖涼。我老虎蟹都話好啦。跟住到佢除晒衫褲就一起衝涼。睇一睇佢嘅身材,body可以。侍浴就唔講啦。囡囡上到床就冇急于咗服務而喺同你喺床上調情。慢慢咁將你撻着。摸下果到,有錫下果咁。我亦摸足佢全身。摸到下面。水唔多。看着她摸着mimi,感觉很好。在BJ时我叫她钻過來用69式,用手指玩了好几分钟,出了些水。在BJ时我有点想射的感觉,之後她就上馬。她坐上來摇了一会我就想射了。她似乎看出了,摇慢了最后还停了。然后轉男上女下,大傢就係互相抽插。嘩… 果種插住來除既感覺非常刺激…. !!!結果係大約十分鐘之後… 我就將我既 “精” 兵全部出哂比呢隻異族番邦…,完事後同囡囡傾下偈,囡囡話自己佤族的,來自雲南。條女真喺無唔錯。識的調情,仲有就喺佢細妹都好似喺到返工。

06102008506.jpg 06102008507.jpg 06102008508.jpg

升級  5.93%

二星會員

正女呀

升級  56.67%

一星會員

nice looking girl but breast should be quite small.  face good, how about service?

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

幾好播
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  91.85%

二星會員

VIP會員2022

以撞鬼
多的...

升級  1.48%

二星會員

其實個樣睇落都幾舒服,我諗係個閃光燈太勁, 令佢變成粉人

升級  78.58%

三星會員

囡囡幾好,
但化粧就.................

升級  53.33%

一星會員

其實佢都幾好樣,化妆改少少就得。恭喜巴打玩到正女。

升級  53.33%

二星會員

she is a beautiful girl, I can tell.  also, I like eating make up, The more cosmetic the better. Smell good taste good and if she can put lipstick on pussy !   MMM  yum yum. Any one agree with me ?

升級  88.15%

二星會員

Not bad wor, 可以一试!

升級  56.67%

三星會員

今期星期五封面,絕對係靚女一個....無乜執過相架,深圳罕有質素

升級  45.25%

三星會員

都可以