winning11

查看: 6420|回復: 5

[kq007報告] 心而家完試女 (有圖)

升級  83.7%

二星會員

開咗甘多日大,吃得多有啲滯。于是就想吃下機餐。聽講“心而家完”嚟咗三個靚女,于是就過咗去試啦。
   去到,經理就同我講嚟咗幾個靚女,我話你就幫我安排個靚女就得啦。之後經理就幫我安排個21號。囡囡認真望過去好似系邊到見過佢咁,囡囡樣仔可以,清純、斯文型。但就冇乜波。
    囡囡入來,我個人感覺佢有D冷,好似唔多鍾意講嘢咁。不過瞭女傾偈係我強項。不過都係寒暄幾句。Part one 按摩 service是合格經過情形省略, 囡囡拿完油入翻黎..跟住掃背,patpat,脾,都幾舒服..捽我菊花,抓我荔枝,間中又摸我玉棍,好high呀,細佬一扯翻衡就即刻轉身..囡囡訓過黎..我就拉低佢件衫..錫下LIN,以前唔俾,但依家又可以。錫落粒LIN度..真係好有感覺.雖然囡囡借意唔俾摸妹妹, 但隔著底褲又得喎, 嘩..... 一陣就濕到出唻!!!鬼整佢囉,唔之咩事搞到我失晒預算,15分鐘後完事,佢仲好細心的問我出晒未先收手,抵讚 ,清潔完手回來再按膊頭,好舒服,走人。買單:238-50(coupon)=188.係前臺同經理吹下水,經理講:20號做promotion。法式:88蚊/三個鐘,泰式:78蚊/三個鐘。中式:68蚊/三個鐘。以上都價錢都係唔包小費嘎。不過加埋小費都係168。抵玩呀。到時一定嚟玩下先。

180220091698.jpg 180220091697.jpg 180220091695.jpg 180220091696.jpg 180220091694.jpg

升級  72.83%

三星會員

OK la..... Baby

升級  81.42%

三星會員

厚唇嘅baby!

升級  35.25%

三星會員

條靚妹個樣幾得意喎

升級  20%

一星會員

Not bad la

升級  54.81%

二星會員

o.k. wor.....eatable...