winning11

查看: 4906|回復: 17

[足 浴] [kongtauwong] 足仔剃毛服務

升級  7.04%

二星會員

之前既帖都介紹過我有一位足仔技師妙妙,佢大大話話都幫我打左6,7年飛機
我一般一至兩星期就會搵佢出精,每次我們都邊打飛機邊吹水.我經常都會跟
好討論條J點樣玩才舒服,又會上網搵咸片一齊研究,佢對住佢可以大講性話題
因此唔經唔覺都成為了朋友.

上個月搵佢打飛機時大家傾起.原來識了咁耐真係一次野都冇搞過
佢好兇地問我點解唔屌佢個閪.我答道:你識我咁耐都係無毛J 經常做脫毛
都知我鍾意白虎啦,我有跟你講了好多次平時開大都只會搵白虎西.
而你下面又咁多毛,平時又不修剪那我當然唔屌你啦
我話你平時睇好多咸片女優都一定會修毛.現在白虎女優都越來越多啦.
之後佢就好怕醜咁講驚自己剃毛時剃損.又怕比D姊妹笑無毛
我即時趾火插佢話你睇下自己著住底褲D毛都側面爆晒出來,起碼都修剪下囉
驚既我幫你剃.之後又傾左其他話題不了了之

早幾日放假早8點竟然自然醒,見又存了好多貨又想搵妙妙打飛機.未夠9點打比佢
佢竟然已起身,還叫我襯現在早就早D過來可以玩耐D,那我只好即刻出門啦
上到去我見佢同個姊妹吹緊水,那我就自動波自己沖涼自己上床擺陣
例牌妙妙對我入來房都一定唔會關門.其實我都比佢所有姊妹睇慣晒了
照舊妙妙都係慢慢落油撫摸我JJ周圍來帶我進入狀態,但出奇地今次摸左好耐
還說我JJ周圍好光滑推按得好舒服,我回她.每次來搵你前我都會先自己做次
除毛先的,那當然光滑啦,妙妙冇出聲繼續推按但都還未觸碰龜頭時我都已經
標晒液絲了,正當我在享受之際妙妙突然停了手話佢都想好似我下面一樣光滑
我下意識回應佢:我幫你剃晒D毛咪得囉.我估唔到佢竟然問我要點剃?
搞得耐唔耐的.要咩工具?其實當時我都未意識到佢是認真的
我話我曾經幫過5個女人剃毛,好有經驗喎,以你來講一個小時內咩毛都剃晒啦
至於工具要一把剪刀,一把靚既剃鬚刀,潤膚露,濕紙巾就足夠
妙妙好失望地回答我:最衰這裡沒有剃鬚刀,我話下次我帶給你囉.佢點點頭

好快我已經進口了狀態,妙妙依舊不斷衝擊我龜頭,突然妙妙又停了手問我
不如現在落去買好嗎...我問買咩???佢話剃鬚刀啊...我話依家?我就來出囉喎
我估佢唔到今次咁認真,我應承佢啦,妙妙咁突然其實我都即時軟一軟
我起身著番條面褲就落樓下幫佢買剃刀,還指示佢除定底褲等我返來

好彩樓下就藥房,我選購了一把5刀片既剃鬚刀,一枝潤膚露,用左十幾分鐘就
返上去了,哈哈按鐘時聽話妙妙開門是冇著褲的.她下身一絲不掛地同佢姊妹吹水
我放下東西去沖一沖身就開始.我J揈揈行埋她們處問妙妙準備好了叫佢入房
佢話房太暗大廳光猛D會否好D? 我話我冇所謂啊你姊妹向度,你地唔怕醜就可
佢姊妹竟然即時話佢想睇.而妙妙就自動波坐上梳化M字腿開.問我姿勢正確嗎
還叫佢姊妹幫佢拍張剃毛前特寫.我見佢咁配合就即時開始啦.

我先用剪刀將妙妙D毛剪短,佢有D驚.而佢姊妹就一邊睇一邊笑.我將毛剪到
好短了,觀察到妙妙原來已開始起水,這時我將大量潤膚露塗上妹妹處不斷搓揉
我目的時要把毛弄至濕透,但連帶妙妙都濕晒,開始落刀了.我慢慢順刮毛修好個形
由於太多塗請露好滑.我又將佢陰唇撥左撥右,妙妙不時雙腳抽動,我只好叫佢
姊妹幫手按實她雙腳免得剃損,順刮完成後就要逆刮那才可剃至根部
這時妙妙竟然攞手機出來話要拍下剃毛過程.我踎住姿勢好只細地幫佢剃,剃到腳都麻痺了
只好起身伸展一下,我一起身條硬J剛好好就對正妙妙,龜頭口還流住一沱透明液絲.
妙妙還伸出脷尖點了我龜頭一下意視鼓勵我,當左佢姊妹透明
我今次刻意地剃剩一個倒三角形.而下面整個陰戶就刮得亁亁淨淨.再仔細檢查,
我還叫好姊妹幫忙看一片是否剃乾淨.佢姊妹用雙手撫住大叫好漂亮啊,真的很光滑啊
姊妹說妙妙下面現在就跟幼女般一樣幼嫩 即時用手機拍下剃後特寫

剃畢後好跟妙妙一起去沖身,這時我再踎下再用剃刀修修就完成了
抹乾身後我再幫妙妙妹妹塗潤請露才防止敏感.塗後潤膚膏整個陰戶都有著一層油膩感
有點點反光.妙妙不斷用雙手撫摸住大叫好舒服.佢好姊妹都忍不住摸在一起

她們平伏心情後妙妙話見我剛剛咁專心幫佢剃毛,現在就輪到佢服侍番我
今次是我坐在梳化M字腿開,妙妙熟手地撫摸住我龜頭輕柔地套弄,突然又快速用掌心按壓
磨擦我龜頭口,我即時有想瀨尿般既感覺,妙妙已經女皇上身不停地玩弄我JJ,
還跟佢姊妹講點樣整點樣做就可以令到我好舒服,我都不輸蝕反攻妙妙妹妹先,原來個衰妹
又濕晒,我忍唔住跪下來幫佢騎士瀨,妹妹散發住潤膚膏的香味,越瀨越起勁,
差點都忘了現在其實是有第三者囉.佢姊妹都忍唔住話睇見我地咁纏綿自己都濕左想做愛囉
始時妙妙問我現在可以屌佢個閪未呢.我點點頭佢就即時叫佢姊妹幫手攞避孕套過來
佢姊妹還急不及待幫我套上,我坐在梳化上姊妹還幫我扶住條JJ,妙妙要坐下來之際姊妹
還撫住我JJ來磨妙妙,用我龜頭來搓弄她陰唇,當妙妙整個坐下.我已完全進入她身體時
佢姊妹再雙手扶持在妙妙腰間前後往返推拉,我感覺到我龜頭已經頂到子宮了,加上妙妙
下面不斷滲水真係好跣,再加上佢姊妹借力,突然間我Feel到收縮感
妙妙話佢又高潮了,我問點解又呢,妙妙話因為剛剛剃毛時都已經高潮了兩次
我感覺到裡面就好似有雙手掐實我JJ不斷收放.妙妙話未試過有這種高潮
佢命令佢姊妹繼續搖住她,還說原來剃毛後做愛是超舒服的
佢好享受肉貼肉果種磨擦感.

不久我視意換個姿勢男上,我插入後妙妙雙腳鉗實我不讓大力抽插,佢話要我用JJ插實佢
還自己用下身不斷上下磨.  突然間後面有人用手撩我春袋,原來係佢好姊妹偷襲,
姊妹話見我地咁肉緊佢都要參與一份

我同妙妙講想射了,她才鬆開腳讓我抽插,這時妙妙還叫姊妹用手機拍攝,我亦好配合
擺出幾個抽插角度來讓她記錄.

要到最後大直路了妙妙將雙腳印在我臉上,我只好即時吸吮佢腳趾頭瀨好腳板,
我一吮一瀨又即時感覺到下面有收縮感,我知道妙妙又一次高潮了,我再繼續推送
至射精了,射後但沒軟下來.妙妙又再一次雙腳鉗實不讓我出來,還要我繼續磨,我Feel到佢正在
享受這種高潮,我只好配合她.我們維持了這纏繞狀態接近十分鐘,在妙妙陰道內軟下了
但她都依然不給我出來.我用手將好一條腿搬向面前一口吮佢腳趾公 博命瀨佢,我本打算
這樣做可以令妙妙痕癢而放鬆,誰不知佢好姊妹又一次偷襲我用手攝住我們細佬妹緊貼位置
令一手就從後牽扯住我春袋.最核突係由於我當時已半軟套邊已經溢出起了白漿的精液
佢姊妹竟然在我們弟妹位置徒出我的精液來抹在妙妙的腳趾頭上.雖然核突但我竟然接受
嗅到自己精液味道我即刻把她腳趾吞吮下.而下面JJ又一次硬起來了,我動作又開始急速下來
抽插了一會.妙妙又視意女上.今次係背向女上姿勢,我坐在梳化M字腿開妙妙從上打樁機下來
好姊妹就用手不斷搓弄妙妙陰締,一手就撫摸住我們的交合位置,好快我們又雙雙進入高潮了
我Feel到妙妙已經冇力了,但依然坐在我身上,我JJ每下射精抽搐時佢都震一震,我亦Feel到
每下都有精液從套邊溢出來,沾染在梳化上,回了氣後妙妙才捨得企起身,起身時一大沱白泡從
妹妹流出來,我即時忍不住用口幫她清潔,另一面好姊妹竟然幫我把套子拔掉還不斷撫弄我
那軟掉又沾滿精液的JJ.雖然好姊妹還在撫弄,但我今次真係硬唔起來,姊妹說下次要留一點比佢
我和妙妙抖了一會才去沖涼.

升級  35.83%

三星會員

師兄好嘢喎睇到扯曬祺需搵女出下火

升級  7.04%

二星會員

精彩,師兄可否PM地此

升級  96.67%

一星會員

精彩呀

升級  7.04%

二星會員

koojason 發表於 2023-12-8 10:50
精彩,師兄可否PM地此

用我名字在推特搜尋  追帖就可

升級  13.17%

三星會員

精彩,但都幫下姐妹解決下需要嗎

升級  16.83%

三星會員

好激,睇到有d 硬

升級  7.04%

二星會員

greentea 發表於 2023-12-11 15:46
精彩,但都幫下姐妹解決下需要嗎

佢未剃毛 冇佢份啦

升級  28.15%

二星會員

how much $$

升級  28.15%

二星會員

i just saw the photo & video on "X", it's wonderful

升級  44.07%

二星會員

同條囡熟成咁好厉害!

升級  7.04%

二星會員

super42 發表於 2023-12-12 11:22
i just saw the photo & video on "X", it's wonderful

Thanks

升級  35.83%

三星會員

relax1234 發表於 2023-12-12 12:43
同條囡熟成咁好厉害!

識佐7 8年喎我諗都冇乜人可以做到需雙方同步先得 偑服

升級  7.04%

二星會員

frankhon 發表於 2023-12-12 19:20
識佐7 8年喎我諗都冇乜人可以做到需雙方同步先得 偑服

哈哈係我衰,其實唔止妙妙 其他女我都鍾意吹水多
近期灣仔識左過MAY MAY 專玩男潮吹.
果次佢見到我做咗脫毛,佢即時話自己都有剃
仲即時拉開底褲俾我睇,我又口衰衰話下次幫佢脫毛
但入場費太貴過千.

升級  35.83%

三星會員

kongtauwong 發表於 2023-12-13 21:24
哈哈係我衰,其實唔止妙妙 其他女我都鍾意吹水多
近期灣仔識左過MAY MAY 專玩男潮吹.
果次佢見到我做咗脫 ...

師兄 確係勁人緣咁好相信都唔止妙妙一個,妙妙四圍走難約啲會再試約下,港島區通常都貴間中玩下都ok,

升級  96.67%

一星會員

好正既報告。 可惜仲未搵到機會會一會妙妙

升級  63.33%

一星會員

睇到J 硬,我自己喜歡拔毛多個剃毛,唔會生返出手拮手,女仔正常貪靚會去美容院做光學脫毛

升級  7.04%

二星會員

wkh210 發表於 2023-12-26 10:22
睇到J 硬,我自己喜歡拔毛多個剃毛,唔會生返出手拮手,女仔正常貪靚會去美容院做光學脫毛 ...

用彩光脫毛機.一勞永逸.
我現在幾個月才自己照一次
超光滑的