winning11

查看: 36417|回復: 39

[一樓一] [kongtauwong] 被SM後整個人崩塌了

升級  7.04%

二星會員

平時我比較喜歡去足仔打飛機多,什麼手打腳打用杯打,男潮吹,既玩法都試過了.有次朋友介紹老尖有場係玩女王SM.
那女王是打飛機能手我當然要見識下啦.我本身不好做男奴的,所以我上到去即時表明不玩痛感SM
女王睇落都有30尾,但冇乜霸氣都算靚的,流程係我自己沖涼的,自己沫乾身走上一張皮面圓床
我瞓低後佢就用鐵鍊鎖好我手腳之後就微微把鎖鍊收短,我整個人基本上只有PAT PAT係接地的,
我本諗住應該都差不多開始.但她竟然拎多條帶出來綁住我春袋,由於天花是一張鏡來所以我可清楚見到自己是被5花大綁呈現一個木字,
畫面好刺激新奇緊張.平時在AV中的今次主角竟然係自己.
這時候女王開始用言語羞辱我,佢話會摧毀我既自尊,雖然我有點緊張但根本唔明白佢咩意思
此昤佢開始用類似KY倒落身上再用腳玩弄我JJ.還在我不覺意用腳輕踩我面上,好在試探我底線.又把腳趾塞入我口中,叫我吮佢腳趾大力點吮,
她開始落手玩我JJ,開始時慢慢套弄,但接著就主攻我龜頭.不斷用掌心磨擦我的馬眼及龜頭冠.由於春袋被綁實緊緊地把我的包皮完全拉到底,所以好每一下磨擦深都入心入肺
我在鏡中睇見自己模樣有點醜到要搵窿捐,睇到自己條JJ俾人當玩具咁玩,脹紅到成條台灣腸一樣
佢玩左我JJ大概十分鐘唔夠.我感到要射出來了,但她竟然即時停手,她停手後蹲在我的面上要我瀨西.
我見女王係白虎飽來我當然起勢咁瀨啦,她不斷用飽飽磨我面,我用喝罵的語氣叫我伸長點脷插入佢陰道
要我瀨亁淨,不久佢又開始進攻我JJ了,今次她一來就快速磨擦我龜頭,我估不夠3分鐘就去到射出邊緣了.由於剛剛沒射出來所以今次衝擊感更強.但這時她再次停手.但另一手就按摩我春袋
這時我竟然慢慢流出了精液,不是射出來,是緩緩地流出,份量比平時每次射精都要多,由於不是射出來,我可以好清楚地睇住流出來的情況,我見到流出的精液好稠身一舊舊咁流出,
但此時我係未去到高潮的,還興奮地硬著
女王見我流了精出來即時話我無用,再用手執起我精液當KY般再進攻我,我JJ感覺到好滑.我發覺女王手勢是巧妙
把我射精和高潮分開,我射精後完全冇進入聖人模式,好隔一陣就再玩弄我JJ,好像是把我的高潮邊緣感覺拉長.一般只有幾秒的高潮感覺現在變成幾分鐘了,我再次進入射出時她又再停手
今次只用手指點點我龜頭,我又一之緩緩流出了精液.今次份量比第1次小,而流出來的都變得稀了似粥水較流質.我都不敢相信自己射了兩次
今次停手來還解把我的春袋鬆綁.我心諗難道已夠鐘玩完.
但我仲想玩喎.這時她竟然把我雙腳鎖鍊抽高,令我姿勢似整個人成一個c字.我的jj完全對正自己面上.雖然這姿勢有點不舒服,但我已經被征服,意志已完全摧毀,我當時只會用龜頭去思考,
我想難道她要我幫自己含撚,如果可以既我都會照做的,可惜我做不到.
我從未試過用這⻆度去睇我條jj,超近距離,女王再次綁起我春袋把我jj拉落,這時我龜頭跟我嘴距離應該不夠2寸,如果我條脷長小小可能可以幫自己瀨龜頭,當時我嘗試過不瀨唔到.
而剛才流出白色精液就像一絲絲般滴在我臉上及口中,這畫面的確震撼睇av都沒這樣刺激.我已不介意吞食自己的精液了,
這時女王把我固定好又開始虐待我了,好用雙腳板夾實我兩臉,用腳趾公撩我個口要我吮食一手用手指甲刮我春袋皮,此時由於我袋袋被綁實址起.形狀就好似一個日本打邊爐會食既福袋一樣
但是紅色脹卜卜的,另一隻手就上下套弄我龜頭,她把我好龜頭扯下,我竟然可以用脷瀨到自己龜頭,女王即時說good job,命令我用脷幫自己清潔龜頭,
又要我用自己條脷鑽入自己馬眼.我有配合她但姿勢實在太辛苦,她好快就不勉強我,接著她用極快速度上下套弄我龜頭,她用腳趾撬開我個口,我知道佢目的係要我射在自己個口中,
當時我已經沒了個人意志,我只好順她意思照做,我今次真的要射了,她沒有停手還加快速度集中在龜頭範圍上下套弄,我射出了來
我第1次顏射自己,還要多麼近距離.這畫面我相信會一世都深刻.我清楚見到自己射出來的精液是接近透明,像水般已變得好稀.
味道原來是有小小甜的.我感到我已經一滴都沒有了,但出奇地還硬著,女王開始用溫柔的手勢慢慢撫摸我龜頭,她雙手每一下撫摸磨擦我都感到好似有觸電的感覺,
每摸一下我身體就不由自主地抽搐,我已經接近受不住了抖氣都很微弱.她竟然再開始衝擊我,今次佢好很細力去握住我龜頭上下chok,我頂唔順了感覺就係要瀨尿一樣
我已沒有意識去忍了,瀨出尿來在自己的面上.此時我隻個人已經澈底崩潰了,女王亦停手了,我近距離望住自己條jj變軟
一絲絲精液尿液還不時滴在我臉上,但女王還未有給我鬆綁,這時我的聖人模式啟動了,雖然好攰,但意識開始恢復來.
感覺到有一種極度羞辱感,當時女王還在講粗口罵我無用,軟到成條死狗一樣,又用腳趾夾我龜頭春袋又踩我面,我心諗究竟完結未呢.
再玩我就可能會死.女王再一次蹲在我面上要我食撻,我只好勉強瀨兩下,女王又話我瀨得唔舒服細細力車了我一巴,跟住女王竟然含住我滿j精液和尿的JJ
當時未鬆綁的我再次近距離看見有人幫我含撚,我既精液尿液加埋女王既口水源源不絕流進我臉上和口中,我JJ又開始硬起來了,
當我準備好再一次俾女王玩弄時,女王竟然停了口起起話唔玩了,又話我無撚用含兩野又硬番一點定力都冇
跟住就開始幫我鬆綁了,我已經知道遊戲完結了,我睇住自己JJ慢慢又軟下來,但龜頭就紅卜卜咁,接住當然就係自己沖涼著衫
此時女王又變得好溫柔咁對我.開門走前還同我打茄輪,成條脷伸了入我喉嚨咁,令到我有種依依不捨感覺

升級  23.58%

三星會員

Pm地址?

升級  41.48%

二星會員

脫離現實嘅享受

升級  1.48%

二星會員

過份剌激

升級  54.81%

二星會員

睇左3份1 放棄

升級  60%

一星會員

多謝師兄報告。一路睇一路笑,笑到停唔到

升級  44.07%

二星會員

同一條唔識嘅囡咁玩,好冇安全感

升級  1.85%

二星會員

會精神分裂

升級  79%

三星會員

作文咩,又長又假。。。

升級  7.04%

二星會員

看完笑到我扑街,成地鐵D人望住我。

升級  60%

一星會員

好詳盡。。。謝謝

升級  24.81%

二星會員

我比較想知道邊度有女奴玩,哈哈

升級  70%

一星會員

可pm地址嗎?謝謝!

升級  7.78%

二星會員

詳細嘅廣告;

升級  56.67%

一星會員

已PM兄弟,希望兄弟有時間回一回,謝謝

升級  16%

三星會員

寫報告又唔開名地址,咁姐係想點?幫人宣傳?定係搏人眼球?開名開地址又點姐?佢做得呢行就唔怕宣傳啦,睇你似141嗰d「師兄弟」多

升級  22.59%

二星會員

咩收費?

升級  73.33%

一星會員

ching求pm地址同價錢thanks

升級  53.33%

一星會員

求pm聯絡同價錢, thz

升級  32.96%

二星會員

恭喜你安德魯,開始享受吧