winning11

查看: 15641|回復: 34

[上樓骨] [kongtauwong] 偽娘的誘惑·Kitty

升級  7.04%

二星會員

因為我很喜歡搵人幫我打飛機,在網路上都認識了不小同好
有一天同好向我介紹搵男人來幫我打.我即時嚇一嚇,我係一個百分百直男來
絕不能接受一個男人來接觸我的性器官囉.
同好即時補充,雖然本質是男人,但外觀是女人來
黑人問號??    原來他講的是偽娘,還給了相片我睇
講真睇相絕對分辨不到的,加上衣著裝扮橫睇掂睇都是美少女
他說偽娘本身係男兒身,所以很清楚男人的敏感位置,懂得收放
手勢一定比女人好的
同好給了我聯絡後其實我都不爾為意,但那天之後我竟然開始在網路上
搜尋了很多關於偽娘的資訊,原來現在真的有很多偽娘
隔了一段日子心思思真係想試試,的起心干聯絡,但肯可惜該偽娘竟然去了日本
旅行,要十天後才回港...失望.
但這幾天我們出奇地有保持聯絡亦交換了好多性玩意嘅心德.
突然佢介紹了另一位偽娘我識,叫我可直接聯絡,我心諗都踏出了一步
都唔差在行多步,膽粗粗打電話俾佢約,聽聲好女仔的,叫KITTY
睇埋相真係完全女仔來.我都差點忘記是偽娘
但約好晒時間地點講好晒價錢唔會開大的,佢先話自己係新手來,不要抱好大期望
其實當天出發時真係有小小想飛機.但反正都約左,死就死啦.
出到來見到真人百分百女仔Feel來,好矮.5尺2左右,
佢話自己其實已26歲,但目測似17,8歲,可能係打扮細個掛
去到佢架步正式開始,流程係我自己沖涼的,因為怕醜關係我都係
攬住毛巾扒上按摩床,開始時佢幫我推背 手勢都OK的夠力水,
我們背住面傾起上來,我問好點解會做偽娘,KITTY話佢其實只係喜歡女性打扮
佢覺得自己應該是要用女人身軀來示人,我又問那你喜歡男人嗎,
佢話自己是男女都喜歡的,我再問會去做變性手術嗎?
佢即時斬釘截鐵話一定不會變性,開頭我覺得有點矛盾,但繼續傾落去
又好似明白小小...
佢話,雖然佢是喜歡做女人,這想法兒時已開始,但學生時期都有跟女生拍拖的
佢又好喜歡女性的溫柔,亦跟女性做過愛的,佢好鍾意同女仔做愛的感覺.
這刻我話:你都好直喎,好不計外表,
哈...佢又即時補充同男人做愛都好喜歡的,佢話自己對男人陰莖有極度崇拜的
佢不時強調自己係雙性戀來,
不知覺原來按背按PAT都接近半小時,佢叫我反轉身,一面對面我又即時怕醜仔了
KITTY一手拉走我條毛巾,我都來不到反應了,只好用手遮掩住,佢話怕咩醜喎
你有嘅東西我都有啦,佢話你來是打飛機的,遮住點玩喎.那我只好鬆開手
雖然佢外表聲線都係女人,但知道他是男兒身我始終硬唔起,感覺有點失禮
不硬之如好似還有點縮,縮我像粒蘑古仔一樣,加上我本身做了彩光脫毛
條JJ縮埋一粒外表上跟個小孩子一樣,佢見到即時微笑地說,好可愛啊
又問可以比姐姐玩下嗎...
佢讚我條JJ好靚,脫毛脫得好乾淨,好似天生冇毛般,從未見過一條J比我漂亮
佢開始忍唔住手落手玩我條JJ
JJ唔爭氣,比KITTY摸兩野就有反應,開始有小小挺起來.伸長左小小
KITTY細心觀察住我小弟弟的變化,又不斷撫摸.我的龜頭仔終於又半露到完全伸展出來了
好快我已經進入了全硬狀態,佢驚訝地說我JJ形態好靚
微微向上灣的香蕉形狀,勃起後龜頭脹得比莖部粗.包皮能夠完全反下.青筋分布平均
雖然不算是好長好粗.但手握感好,硬度一流.再加上冇毛,視感一流
佢一邊讚嘆我條JJ時是一邊套弄我的,我龜頭仔已經滲出了幾滴露珠
KITTY即點急不及待用這來滋潤我整個龜頭.此時整龜頭已濕了
反住光,顏色亦變紅了.但當刻我依然清醒的,還記得KITTY是偽娘
男人確實係清楚男人的,佢可以好仔細地形容到我條JJ形態又懂得
你敏感位置,就連力度速度都掌握得好好
玩左應該都有十幾分鐘了,的確好舒服,今次體驗認真唔錯
我個人正合埋眼完全享受時,突然Feel到有一股熱力包實我整條JJ
我感覺到有濕度和吸吮力,我知道KITTY忍不住口了.佢口技絕對高超
冇齒感,會用雙手固定把包皮拉下用口吸吮套弄.每下套弄都會用脷磨擦龜頭
又會用脷尖轉輕輕鑽入馬眼,這是我的最好含撚感受
佢好努力地吹了6.7分鐘,我覺得佢好想吹爆我,我見佢開始有點疲態就叫佢
死心啦,我是受過訓練吹唔爆的,佢問我受過什麼訓練咁西利
那我就掏出手機放片,讓KITTY睇我玩高潮控制,多重射精,男潮吹等片段
其實我是襯機抖抖回回氣,
KITTY睇完說大開眼界,佢話從來唔知道可以這樣玩,現在才知道可以分開幾次射精
又問我點樣可以做到的,我即時奸笑,一陣你幫我試試照做一次啦
佢話佢現在都硬晒,好熱想除衫,
我話隨便,佢原來有帶胸圍,脫下來竟然有小小波仔,LIN勁細粒,因為係男人LIN
我問 你是隆了胸?
KITTY話這是食藥長出來的,講了一堆學名,總之就係女性激素之類
但長期服完咗後雖然會有小小波,但代價就是JJ變小
那我即時問 .會小成那樣,可否睇睇嗎?
KITTY爽快地答應了,除下裙及底褲來.
我睇住佢除底褲那刻真係好緊張,原來佢都有做脫毛的
底褲剝離時原來佢已經出晒水,個龜頭還牽著一團透明絲液
KITTY無論條JJ,春袋都明顯細小 袋袋部份感覺似縮了入體內般
驟眼來似一條芝士腸,佢明顯是硬了的,但長度就只有兩吋,粗就似手指尾左右
好趣緻的,整條J周圍都好嫩白,但個龜頭就興奮得鮮紅的,馬眼位不停流出一絲絲液體
我都不禁用手挑逗了幾下
KITTY話不要再摸她了,再摸就射,佢話射左出來就冇心機玩落去
我明白佢意思是講聖人模式,射精後就無慾無求
那我即時命令佢繼續服侍我,佢又啜我LIN.又擔,手口並用,我Feel到
要射了.我同佢講一陣叫停時就一定要停
KITTY開始時都唔明我講咩的,但頭兩次我是捉實佢手來停下來
到第3次佢終於明白,停下來時佢睇住我JJ不停抽動,佢問點解要咁樣
我叫佢再衝多次,第4次我終於吐出了精液,是援援地流出來的
KITTY見狀嚇一嚇,因為個量真的很多,還要很繷
搞笑,佢竟然用手玩我嘅精液.又哄埋我條JJ度聞,佢話好香嘅味道
我叫佢再用手衝多十秒,第2道精液又流出了,如是這再衝第3次
KITTY突然間用口含實來套弄我.不出十秒 今次真正高潮了
佢還未肯鬆口吮到我軟下落才放開我
佢鬆開口後我好快就變了一條紅卜卜的軟J,
個龜頭腫脹到成個加拿蘋果一樣,但莖部就縮到好幼,我都係第1次見到自己是這狀態
但KITTY條芝士腸就好似要爆開一樣.佢不停地抽動不斷流出絲液,
我忍無可忍出毛了,我都係第1次握著別人的JJ,雖然短,但好熱好硬.
我集中刺激佢龜頭,不出5秒佢就爆射出來,射到好遠
我想繼續CHOK佢,但佢抽晒根咁款,應該受唔到射精後嘅衝擊
KITTY話從未試過這感覺,之後又話好想學到我多重射精的技巧
我當然答應佢先啦,就睇下大家會否保持聯絡先囉
至今次後我都怕我自己會中途轉基,隔左幾日後為驗證自己
貴貴約左件酒店白虎妹來測試 白虎西我起勢咁奶
好彩冇變基佬,我肯定還是喜歡女人的

1萬

18萬

管理員

重要通告:討論區禁止及移除外國IP報告
http://sn11.cc/thread-2219640-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

Thanks for the report. But not my cup of tea

升級  53.33%

一星會員

完全搞唔掂,過唔到自己

升級  79.26%

二星會員

幾錢?

升級  86.3%

二星會員

男都啱?....

升級  16.83%

三星會員

睇左一半已經想嘔

升級  33.33%

一星會員

问有冇联絡地址比樂我想去試下

升級  2.22%

二星會員

我曾經都有幻想過如果可以可以試下玩好似泰國人妖, 一邊屌佢屎眼, 一邊幫佢打飛機

升級  3.08%

三星會員

我都想試,可以PM嗎?

升級  63.33%

一星會員

How much. ? Pm me thanks 我都玩過十幾個,好好玩!

升級  63.33%

一星會員

JJ有大有細,可射可互插,隰插好玩,乾插痛啲,可互吃精。69可玩,小JJ紅頭尖尖好啜。

升級  93.33%

一星會員

接受唔到,就算幾靚女都假,當佢除左條褲打出條J,會嚇到尻都縮埋。

升級  0.08%

三星會員

師兄勇氣可加

升級  0.08%

三星會員

wong1958 發表於 2023-4-13 20:20
JJ有大有細,可射可互插,隰插好玩,乾插痛啲,可互吃精。69可玩,小JJ紅頭尖尖好啜。 ...

可介紹給我

升級  43.33%

一星會員

wong1958 發表於 2023-4-13 20:20
JJ有大有細,可射可互插,隰插好玩,乾插痛啲,可互吃精。69可玩,小JJ紅頭尖尖好啜。 ...

吃完精又可以打茄輪,又可以互奶屎眼,講起都硬!

升級  43.33%

一星會員

kok6150 發表於 2023-4-14 01:21
接受唔到,就算幾靚女都假,當佢除左條褲打出條J,會嚇到尻都縮埋。

可以試吓幫佢吹

升級  50%

一星會員

PM please

升級  33.33%

一星會員

好精采嘅報告

升級  96.67%

一星會員

"至今次後我都怕我自己會中途轉基,隔左幾日後為驗證自己
貴貴約左件酒店白虎妹來測試 白虎西我起勢咁奶
好彩冇變基佬,我肯定還是喜歡女人的" << 笑左。

有無相睇呀?