winning11

查看: 19283|回復: 21

[其 他] [kongtauwong] 奶西奶到無套中出·白虎肥妹仔

升級  7.04%

二星會員

之前識左個私鐘妹 自稱白虎肥妹仔.本身我是走肥的,但見到白虎又港旗
原來都唔平1800蚊一Q 60分鐘 2Q就2800 120分鐘 同酒店錢
人一世物一世咩都試試啦 2800蚊
其實我只關心佢是天然白虎定人工白虎,可惜佢係後者
反正都約了 終於到了當天由於我係第一次搵私鐘所以好緊張
我們約好在酒店附近等,終於見到真人了,小小包面,唔算肥的,我估計約廿歲頭
5尺3.4吋左右,典型MK妹打扮.淡妝,短髮
大家相認後佢就帶我上酒店,竟然這過程沒有一點陌生感覺,真係有小小女朋友Feel
港女同聲同氣價錢貴D都值得嘅.
上到房後佢話先比晒尾數 是規矩來
可以開始了,佢話大家沖過涼先,那大家各自除衫入到浴室佢幫我沖身茶皂液,但手勢有點生硬
我即時話不如調轉我幫番你沖,佢好怕羞地答應了.我從後幫佢茶了勁多皂液,不斷雙手玩佢波波
後生女真係唔同D 個波好彈手 好快佢就扯晒LIN旗
我從後用條J磨佢PAT PAT 感覺到佢好享受,之後佢令轉身 我們面對面打起車輪
此時我們的細佬妹係緊貼住不斷地磨擦,大家都熱好身了,幫佢沖水時我好徹底地由頭到腳清乾淨
這時我才有時間好好清楚地觀察佢下面妹妹 原來佢係屬剃毛白虎 佢本身算小毛 都剃得好乾淨
我忍唔住奶左落去,因為冇毛關係所以我條脷好容易就可以搵到佢粒豆豆
佢亦好配合用雙手反開陰唇比我奶 佢話從未試過比人服侍得咁舒服的
我們上到床佢話自己口技都唔錯要服務下我,佢見到我條JJ都係無毛呆了一下
佢話從未見過有男人會無毛,佢話我條J好亁淨好靚,即時起勢地擔,但我發覺佢其實
根本唔識吹的,吹到我有小小唔舒服,那我只好教佢一之點吹
我用講嘅方式佢聽極都唔明,好蠢,我只好示範給她,我捉起佢一隻中指含落去
我條脷及口腔是包覆晒佢手指的 我再用脷尖輕撩佢指頭.佢竟然呻吟起來,佢話我算佢手指算得好舒服
我叫佢照樣咁幫我吹就可,我捉佢另一隻手要將我包皮拉下那才可包覆整個龜頭的,不時要用脷尖輕掃尿道口
今次佢聽教聽話,那我們就69起來了
但由於佢比較高細粒唔太就位,好快我提意話不如我幫你奶啦,佢張開雙腳
地配合我 無毛白虎我太鍾意了所以我好努力地奶,不斷好脷尖撩佢粒豆,撩到脹起出來
我又用手指不斷扣佢陰唇 再用中指無名指輕輕插 我Feel到佢高潮了出晒水
之後我就慢慢從下錫上去再打車輪,大家攬實對方.細佬妹又磨起來,由於佢妹妹太濕,我竟然唔小心跣左入去
還要一野插到底,我同佢講唔小心入咗,想出番來時佢竟然攬實我起勢咁搖
佢話唔入都入咗唔緊要啦,佢話佢有食藥又話我條J咁乾淨唔怕喎
那我只好繼續插啦,佢真係好多水我睇住我們無毛嘅細佬妹緊緊結合住抽插住這畫面真係好美妙
就好像一對小朋友在初嚐禁果般,我知道我差唔多要射了佢竟然冇示意我要拔出來
那我只好配合佢 中出她,
終於射了.佢好似未夠喉咁不斷地搖我.但我實在要回回氣只好拔出來抖抖,一拔出來時
我眼見佢妹妹口吐我的精液還要起了白泡畫面的確壯觀
但佢露出失望的樣子,這時我就再愛撫她用手慢慢輕插妹妹,她竟然來過69姿勢
佢一口含實我半軟又佈滿精液的細佬,好努力地要吹硬我,我就望住佢不斷流出精液的妹妹忍唔住奶落去
一奶落去果下就Feel到佢再次高潮了.我亦不負佢望再次硬起來
我一手執起佢雙腳不留情面就插入妹妹,睇住抽插時剛剛的精液拉成白絲
我忍唔住奶佢腳板啜佢腳趾,又再次感受到佢高潮了,佢不斷地震我就起勢抽插,
最後再一次中出射精,大家攬實了對方不放 細佬還緊插住妹妹 我知道佢今次應該滿足了
我們在調情一番才捨不得去沖涼,開心嘅時光過得特別快 原來玩了成3個鐘
最後我們在街上分手時都忍唔住打左個車輪

升級  33.33%

一星會員

两千八蚊~

升級  33.33%

一星會員

貴價米好味

升級  77.41%

二星會員

我信唔係吹水  之前係另一個post睇過佢拍d片

升級  7.04%

二星會員

bagio 發表於 2022-11-10 10:19
我信唔係吹水  之前係另一個post睇過佢拍d片

多謝你信我啊 師兄

你睇過我嘅片 搞到我有小小怕羞

升級  77.41%

二星會員

kongtauwong 發表於 2022-11-10 12:05
多謝你信我啊 師兄

好耐冇update 幾時再放新片

升級  13.42%

三星會員

kongtauwong 發表於 2022-11-10 12:05
多謝你信我啊 師兄

請問邊到可以睇片,Thanks

升級  7.04%

二星會員

bagio 發表於 2022-11-10 12:18
好耐冇update 幾時再放新片

今次肥妹仔唔比影。所以分享唔到
但有update 過其他在推特 打我個名就睇到
睇完留過言可以嗎?

升級  7.04%

二星會員

hotsauce 發表於 2022-11-10 12:24
請問邊到可以睇片,Thanks

推特 打我名就搵到

升級  13.42%

三星會員

kongtauwong 發表於 2022-11-10 12:50
推特 打我名就搵到

THANKS

升級  77.41%

二星會員

kongtauwong 發表於 2022-11-10 12:49
今次肥妹仔唔比影。所以分享唔到
但有update 過其他在推特 打我個名就睇到
睇完留過言可以嗎? ...

唔怪之得  我之前係xhamster睇  

升級  7.04%

二星會員

bagio 發表於 2022-11-10 13:17
唔怪之得  我之前係xhamster睇

本身我都係upload 在xhamster的
但現在改了制度 所有會員要實名登記才可上傳新片
要自拍及身份證證明 所以局住在推特分享
但推特又有時間限制 好麻煩又要剪短片才可

但自己又想分享 可以跟大家交流
所以記得留言俾意見

升級  84.07%

二星會員

好似講「古仔」… 好幾真實!有冇條囡電話分享下…

升級  35.67%

三星會員

kongtauwong 發表於 2022-11-10 09:28
sorry 可能有點錯別字及火星文感覺
但這不是幻想出來的
下次有機會拍片你睇

係未真?
唔好吹水

升級  70%

一星會員

想知師兄係邊搵到呢d女

升級  22.22%

二星會員

認真就輸了!

升級  1.85%

二星會員

師兄
求介紹

升級  60%

一星會員

兄長,好勁,可以係邊到睇到你片

升級  60%

一星會員

kongtauwong 發表於 2022-11-10 12:50
推特 打我名就搵到

師兄,麻煩PM 有咩方法搵條女

升級  51.33%

三星會員

呢個價好抵玩,最緊要樓主玩得開心