winning11

查看: 9771|回復: 3

[佐 敦] [lazymuter報告] 佐敦·永盛A1

升級  78.52%

二星會員

點幾差唔多兩點走去廟街睇下見唔見以前個軍裝金毛老泰國雞婆,行左個圈唔見佢, d 大陸雞係咁單眼,但試過以前比隻大陸雞想偷我條白金鍊所以大陸企街都係可免則免。走番去永盛,本來目標係 A2  或 E 兩間都有客,唯有按 A1 啦,開門有 d 老同無波,但我呢 d 偷跳人時間有限都照入。除咗衫就比條毛巾我示意我自己沖,是但啦,沖完個快涼,上床,kiss 完 Lin's 竟然同我環吹,重奶春袋,雖然吹嘅技術一般,只係含住上下套弄,無用到吸力,又無奶龜頭。不過見佢又含又奶奶頭再含甘努力個心都加左佢分。跟住上套自動女上,比我抓實佢屁股搖無反抗,搖左5,6分鐘我坐起身面對面--,感覺到佢閃避車所以無試,又係任我捉住佢兩片屁股搖,我享受左5,6分鐘,佢自己瞓低,男上抽多佢幾分鐘,出野沖涼有事後共浴,畀錢走人,300,生到成個何超儀嘅樣係值甘多。服務好都無用。唔靚唔後生我唔會推介,何超儀 fans 除外。

升級  78.52%

二星會員

有人話建興呢期有一個靚既,不過服務一般。

升級  90.74%

二星會員

永盛今期D囡囡都係一般左d

升級  0.17%

三星會員

既然如此,向不表示不合心意,硬食也很難得到樂趣。