winning11

查看: 3631|回復: 10

[佐 敦] [陳震男報告] 佐敦·服務型女友最好Feel-BB

升級  60.5%

三星會員

名字︰BB
地點︰佐敦福樂15樓B1
相頭:8/10 三頭至中,幾靚女
身材:8/10 瘦瘦地,有波有籮,尤其籮柚幾挺
服務:9/10 足料,有心機冇催鐘
家用:500起

應該都識咗BB兩年,過年前收到一個短訊,無意間挑起慾火,突然好想睇睇囡囡兩年嚟有咩轉變,於是相約一戰。

一開門,囡囡冇乜變,仲係齊蔭金毛扮鬼妹,身形都冇乜變,一條牛仔熱褲好養眼,一手揸落去,屁股回彈力十足。講下個地方,乾淨企理,有免費嘢飲,仲播埋歌好情調,眼前仲掛咗唔少制服,護士學生都有,大家有興趣可以試試,本人就鍾意直入主題,沖涼開波。

舊相好約戰,氣氛一撻即著,未開水就嘴下先,BB舌功到家,茄輪打到翻轉,簫技依然強勁,慢慢來回吸啜,再橫簫吹奏,細佬精神晒,硬到可以畀佢拖住出廳乾身。

上床先做背,由頸、膊頭、背、腰、屁股、大髀,一路鍚一路打圈,搞到人心癢癢,擰轉身錫Lin,比男人啜得更仔細,舌尖輕挑打圈,我都扯Lin旗。自己隻手亦冇得閒過,揸波摸蟹輪流交替,掃到濕晒就先嚟個69,一個鮑汁盛宴,毛又剃得乾淨,睇到清清楚楚,而且BB粒豆豆幾敏感,吸啜下會輕輕震動,佢愈震我愈要啜多下。

玩到咁上下,戴袋先女上,BB溫柔慢入,冇死鋤要我快爆,自己都慢慢歎緊我支巨棒,踎起坐低下下到底。慢慢開始加速策騎,成隻鮑魚與春袋互磨,真係袋都濕,急不及待嘗試攬實轉玩男上,期間唔畀細路出嚟透氣,結果成功轉體,BB都讚我好腰力,有讚賞自然落力啲,長賓直進下下頂入,BB都好投入,雙腿搭腰用力助鋤,加上大家都忘我地大車特車,愈車愈有Feel。最後換埋狗仔式,周感加強不特止,囡囡再回頭索吻,勁有女友Feel,推多廿幾下就出貨完事。

總結︰由房間佈置到床上服務,BB都做得好有心,你有咩要求佢都盡力做畀你,有幾下佢仲投入過我,想要高潮。而且完事後冇催鐘,傾多陣先沖涼,埋單連貼士$700。再望望錶,都玩咗成50分鐘,慢慢歎慢慢做真係爽。

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  53.33%

一星會員

上次打算洗樓俾我揀到件好嘢靚女BB,身材正,同佢好有女朋友Feel。服務真係好又唔會催鐘值得贊

升級  60.5%

三星會員

仔仔100 發表於 2024-3-1 12:59
上次打算洗樓俾我揀到件好嘢靚女BB,身材正,同佢好有女朋友Feel。服務真係好又唔會催鐘值得贊 ...

有樣有服務,定期返食

升級  53.33%

一星會員

陳震男 發表於 2024-3-2 01:46
有樣有服務,定期返食

師兄識食

升級  83.33%

一星會員

前春秋菲菲中超

升級  83.33%

一星會員

前春秋菲菲中超

升級  83.33%

一星會員

震男兄呢排冇同怡春做「師兄弟」咩

升級  83.33%

一星會員

推廣活動先啱

升級  53.33%

一星會員

goo 發表於 2024-3-3 01:30
推廣活動先啱

師兄你應該搞錯,囡囡真係值得一試,都係定期返食之選。

升級  13.33%

二星會員

BB 服務的確冇得頂,雖然是中超,但手感都唔錯。囡囡不但有樣有服務,做二粒鐘仲有椰子油按摩,而且不用破冰,按按下舒服到瞓着。