winning11

查看: 11493|回復: 3

[佐 敦] [雞哥報告] 佐敦·前骨場女轉做福樂骨鳳-GiGi

升級  99.25%

三星會員

去骨場比較少抄bg牌,通常打去骨場經理即係公司電話約bg
所以有時啲女無做或者轉場就搵唔到
不過呢行都唔係有咩秘蜜問下呢個問下嗰好快知bg轉咗去邊間場
今次就巧遇到以前骨場的女仔佢以前做帝都做過富士
聽佢講原來轉咗做福樂usb
又真係幾巧合因為行過兩三層都睇唔啱有心水的女仔
唔係略肥就樣一般
不過都稍好過深水埗或者觀塘嗰啲
撳撳下鐘撳到GiGi
佢話睇閉路電視都覺得我熟熟哋even我戴住口罩
結果真係笑咗出嚟咁都可以重遇嘅然係咁問都唔問就入罩
舊相好想攬攬但都洗個手先
洗得手不如順便沖埋涼除埋衫先攬
GiGi個竇都幾乾淨地方唔算太逼太細
沖完涼抹完身食番支煙傾一陣先揼咁都係太概講舊時佢話轉做usb接近一年
價錢就四舊水hj60分鐘五舊水做body係60分鐘
咁都係差唔多而GiGi揼骨揼功仲係保持水準做過骨場係唔同啲
撳完穴位就企上踩背唔單止骨技無變身材同樣都無變
仲係全走肥腳長長波罅幾深最重要係滑溜水任抽
揼完半粒鐘又鬆番之後就搲pat pat掃腳搲瑯瑯
唔落油齋用手勢已經搞到我起晒雞皮痕到震
好快已經充晒血硬住180度轉身
GiGi就解開已經無幾多的衣物然後就伸手捉我手埋去揸波
都係自動型同以前一樣咁cher
做body磨下夾下雙蛋一腸動作加少少爽生粉仲磨得爽
最後就落少少油同我hand job就係咁樣就差唔多夠鐘出埋嘢
清潔完佢先洗手我食支煙輪到我入浴室沖涼放低五舊半俾佢
係五舊加五草tips今次炒低佢電話都係方便預約好
講番GiGi個竇係福樂3樓B7

夕陽無限好,天色已黃昏.

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  57.41%

二星會員

為什麼不插她

升級  56.67%

一星會員

有 part 3 嗎?