winning11

查看: 14734|回復: 12

[hkzhou報告] [hkzhou報告] 24 小 時 桑 拿 之 旅 (有圖)

升級  93.33%

一星會員

24 小 時 桑 拿 之 旅

前幾日股市暴跌,本來已經唔多既資產差唔多響一日內蒸發晒,急急沽貨套現離場,點知過兩日又升返晒,激到想一死謝罪,但當然要揀個體面一D既死法,岩岩收到料有新場開張,把心一橫,決定黎一個自殺式馬拉松桑拿,以求戰死沙場

一早起身扮返工,然後同公司請徦,馬上出發北上過關,十點鐘跳上大巴開始遠征,又係去一D沙漠之地,車程兩個鐘到達目的地小鎮,然後見到一架極富當地色彩既交通工具,向美艷女司機問價後十蚊唔還價即跳上車,經過十分鐘車程

(其實唔係太遠,不過架車唔開得快)終於十二點半到左計劃既第一站(沙漠裹頭既四星酒店,好新好靚)間酒店其實已經試業左幾個月,不過就前兩日先正式開張營業
馬上沖上桑拿部,見到個笑口淫淫既部長,即刻問有冇技師返工,個部長反而問我黎過未有冇預約,我答佢早前黎過冇代咭片響身所以冇打電話預約(其實未黎過),跟住佢同我解釋一大輪話要早十分鐘打電話預約先可以打折平卅蚊,我話冇所謂趕時間,同佢講我連飯都未食,叫佢拿拿聲帶D靚技師俾我揀

2 (2).jpg

技師分388同488兩種免房費,但個部長話只有貴價488既模特返工,而且唔多只有幾個,每輪帶兩個,我睇到第二輪就揀到個短髮清爽形既靚女,桑拿內面比較小見到短髮既,所以一見到就留低之後就開始到沖涼房個邊做服務,我見到有個鋼架掛響牆上就要求到鋼架個邊玩,但靚女就話危險唔穩妥,我同佢講我係因為想試下鋼架玩法先到呢個場玩既,我只係想試一試知道點玩既姐,佢話佢只學得四式,佢最後都同我去試左兩式,不過見佢真係好辛苦,所以唔駛佢再試落去,返過去沖身個邊繼續,可能因為我唔駛佢再爬高爬低所以好落力,好快就俾左第一次佢之後沖身返到房內先報鐘,繼續莞式服務

3 (2).jpg

估唔到呢度都有真正既冰火玩,同一時間上凍下熱,天時凍玩起黎感覺更加深刻,手法好熟練,睇得出佢唔係新手,經過佢細心既服待,好快就令我再次進入一級壯態,提槍格鬥,呢個女仔平時講說話已經好嗲,估唔到響大戰緊既時候依然嗲聲嗲氣,有多小台灣妹子既個性,唔駛廿分鐘就投晒降,之後抱住傾下計,細問之下知道佢原來之前響東莞做過一年重跟過一個台灣客,唔怪得咁識得對付我呢種中年麻甩佬啦,不過可惜既係佢將會返老家過年,之後亦都未必會再做,睇黎冇乜機會再見,真係黎得太遲,有D依依不捨,本來想映下相,不過靚女好抗拒所以冇映到,沖完身出到櫃檯埋單,竟然有打折只係收我468,可能因為我話重未食飯趕住黎感動到個部長啦,不過我又真係未食飯喎,跟手落樓下既港式茶餐廳食個快餐(真係食落肚個種快餐),食完覺得重有多小時間空檔就上返酒店按腳,35蚊一個鐘唔駛簽小費,按腳既妹妹都幾可愛幾好傾,重同我講話剛剛出糧,準備收工去換新手機,我望一望佢既手機係Sorry既K810,都不知比我用緊既新幾多,都重話要換新既

按完腳下午四點50分,馬上起程打的去第二站,同樣差唔多十分鐘車程但就遠好多啦,坐左18蚊的士去到隔離既小鎮再去試另一個新奇既玩意,一落車就走上第二目標酒店二樓既桑拿部,今次個部長爽快好多即刻帶我入房,但我見到房內只有普通設施就同佢講係朋友介紹黎特別試下吊環既,佢就帶我轉房,而且同我講識玩吊環熟手既只有四個,但四個都係返夜班未返到暫時只有兩個初學既,我就話冇問題,叫佢帶俾我揀,兩個揀一個,兩個相頭一般,一個好肉地,另一個就身形均稱重有一把好靚長髮,最後揀左長髮靚女

4 (2).jpg

先去沖身然後再爬上水床做服務,功夫做得好足,本來想留力既,點知都係俾佢攪到忍唔住

5 (2).jpg

之後沖完身就爬上床,佢先同我按摩幾下,手勢都唔差,按得好用心,跟住就再做服務,估唔到呢度又有真冰火玩,呢排D二鍋頭我諗應該好賣得,之後就到戲肉去試試新花式喇

6 (2).jpg

新玩意係響牆上面裝左四個吊環再加兩個腳踏,囡囡雖然身形唔算細小但依然好靈活,做出好多高難度既動作,其中有一式姿態相當優美,好佩服諗出黎個人既智慧,不過因為全程都係要企響度同佢對著幹,所以極之費體力,試左四式就相當辛苦,大傷元氣,跟住就同佢響個健身球上面玩,最後當然去返大床上繼續大戰,完事後真係筋疲力竭,出去埋單後行去大巴站坐上七點幾半既大巴返羅湖,一上車就?著,直到羅湖停站先識得醒,時間較得剛剛好九點多到,趕得切再上去古都既尾班大巴,因為個度有個新場未試,但先前已經四發,真係行都行唔到咁滯,最後決定留響深圳搵間細場按個正骨過夜,?醒第二日朝早過關返工

升級  78.58%

三星會員

師兄 一天4發, 小弟不成了, 但下次個市跌, 就入市麻, 怕乜, 我上星期二入了2628, 星期三沽, 都賺D啦. 下次唔好甘?啦. 推推師兄包膠.

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

...準備收工去換新手機,我望一望佢既手機係Sorry既K810,都不知比我用緊既新幾多,都重話要換新既...
d囡囡d錢係咁用?啦,都唔知世界難撈
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  78.58%

三星會員

原帖由 包.脹 於 2008-1-27 12:20 PM 發表
我想知健身球係玩乜???

真係用來健身的. 但冇見人玩.

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 包.脹 於 2008-1-27 12:20 發表
我想知健身球係玩乜???

健身球係是但一方坐上去,借助球的彈性,減少做?過程中休力消耗同增加抽插?深度,使兩方在做?過程中,得到更大的快感
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  59.63%

二星會員

師兄一天出4次,真系身體好,令我十分善慕

升級  8.25%

三星會員

回復 #1 hkzhou 的帖子

支持 ching report, 支持 ching 一日出四次, 支持 ching 身體好!!!!!!!!!!!!!

升級  7.17%

三星會員

有冇人去過X水鑫京請報告

升級  8.5%

三星會員

師兄唔只勁、仲消識靈通、勁多好?食呀

升級  10.37%

二星會員

服你 dailo!!

升級  73.33%

一星會員

hkzhou兄,我認為你的包包是最好看的.尤其介紹CA時,最合適我.

繼續努力,期待你新的報告.  

升級  62.96%

二星會員

好包膠, 仲有冇詳細資料, PM me.

升級  93.33%

一星會員

你地去咗那沙漠綠州