winning11

查看: 12905|回復: 12

[hkzhou報告] [hkzhou報告] 兩 日 一 夜 淡 水 閒 遊 (有圖)

升級  93.33%

一星會員

兩 日 一 夜 淡 水 閒 遊

難得有兩日假期,有朋友相約一齊到DS遊玩,而且亦有年多冇到此地所以致電鐵腳兄一同出發,不過到臨行前兩日鐵腳兄有小事唔想去,最後都係自己單身上路,響羅湖坐大巴75分鐘到達DS與朋友會合,見面閒談一會,等埋朋友女友及另一女性朋友一同打的廿分鐘到澳頭食海鮮

由於時間尚早所以響海邊閒聊,睇下風景吹下海風,感覺好悠閒寫意

之後就揀間向住海嘅酒店去食海鮮

人數得四個而且有兩個係女仔,所以唔叫得多,三餸一湯一炒飯都食唔晒

4.jpg 5.jpg

最正嘅都係呢個海瞻炒飯,有鮮味得黎但又冇腥味,好香又好食

再加上幾鑵飲品,埋單都係兩百零,好抵食,食飽之後就坐車返DS,當然要去唱下歌飲下酒輕鬆下啦

因為一早諗好去桑拿過夜,所以冇帶囡囡出街,唱到差唔多十二點就埋單,跟住女嘅歸家,男嘅就去按腳,

8.jpg 9.jpg

呢間係正規沐足,而原本嘅浸腳就變左用大木桶放整對腳,然後再用個好似電子瓦罉咁樣嘅煲熱D藥水黎蒸焗對腳,話係咁樣成對腳都吸收到,都幾新鮮嘅,不過都係D花巧野黎,最緊要都係要按得好,今次幫我按嘅技師就相當夠力度,好似練過大力金剛指咁,按得好舒服一邊按就一邊傾去邊間桑拿好,冇晒女仔響度傾得特別爽,按完都未傾完,最後決定去一間中價場(其實都係好平),見時間唔早即刻埋單,朋友就歸家,我就馬上打的去,個場硬件相當不俗,普通房要350,我就揀左380嘅豪華房,有大圓床又有張鬼馬歡樂椅而且成個天花都係鏡

最正係呢張按摩水床,上下左右都有噴咀噴水做SPA,個外型又似足張手術床咁

軟件方面質素好平均冇乜特別標青嘅,但大多可食用,我睇過三輪就揀到心頭好,長髮大眼好笑容,身形均稱皮膚白帶點清純

首先坐低同佢傾下計大家了解下,呢個係我習慣,個女仔相當好傾,之後就帶我到手術床幫我做手術,一邊SPA一邊做服務本來相當寫意嘅,不過我漸漸發覺佢原來係極之健談嘅,由最初有問有答到後黎我唔出聲,但佢依然有無數話題,重居然話估唔到我唔出聲起黎都幾Cool嘅咁話,你唔應佢,佢都係照樣繼續講,原來佢把口係唔停得嘅,好在有十幾分鐘時間佢係講唔到野,樂得清靜,而我最後亦選擇左響佢靜音模式下完成第一發

久 遺 了 嘅 雙 飛 蝴 蝶
之後沖身再返到大床,跟住佢問我有冇興趣起雙飛,平時我係甚小會嘅,因為根本冇咁好體力,不過今次唔同,因為只要佢肯收口唔再煩我嘅,叫我舉高手俾晒D錢佢,我諗我都會照做....我應承佢之後,佢就好開心咁打電話叫多個技師黎.....竟然唔使五分鐘就到,真係隨時侯命,入到房先問我鐘唔鍾意,望一望,身形高挑,樣貌爽朗帶點野性,一身古銅色皮膚,一黑一白正好黎個鴛鴦蝴蝶夢,決定留低,代價只係多俾百五

黑妹先去沖身,跟住就三個人一齊活動,奇怪嘅係本來喋蝶不休嘅囡囡竟然變得唔多出聲,佢兩個左右進攻,跟住又一前一後,我就上下其手,總之三個人各有各忙,由大床到歡樂椅

再轉戰返大床,始終大圓床勝在夠大最適合,雖然兩個囡囡唔講得好合拍,但表現亦算係中規中矩,最後都冇令好耐冇試過雙飛嘅我失望,之後三個人一齊去沖身爭水用,玩到頭都濕埋,派工資送走兩個囡囡之後大覺瞓

瞓醒約埋朋友到新開嘅正骨場做個泰式按摩舒筋活絡,消除前一晚嘅勞累

17.jpg 18.jpg

個場裝修拍得住深圳大場,乾淨企理,最重要係收費相宜,泰式108唔收加一亦唔使俾技師同埋Locker小費,水果任食,又有桌球同乒乓球免費俾你玩,真係一個好地方

19.jpg 20.jpg

我都唔記得講左乜野,引到個技師笑得好開心,不過佢都按得唔錯,按完條腰鬆好多

按完摩都成兩點鐘,朋友就帶我到Wal-Mart一間新開嘅菜館同佢女友一齊食個遲左嘅午飯

裝修企理,小菜好有特式而且價錢亦唔貴

23.jpg 24.jpg

招牌菜豬骨鍋同個三杯鴨都整得好好食,四個人食,埋單都係208,真係好介紹最後玩夠又食夠就同朋友一齊返香港

PS 今次旅程相當充實又愉快
     感謝朋友熱情招待,另外重幫我 Update
     我之前嘅地圖

大家認為好嘅麻煩留言鼓勵支持下我

升級  90.92%

三星會員

hkzhou 師兄,你個 report

真係非常好,我畢仔甘拜下風...
審判日將至,我們無一幸免...

升級  59.25%

三星會員

GOOD BOY .

升級  12.59%

二星會員

DS sn 邊間???

升級  1.48%

二星會員

真開心, 又睇到hkzhou的報告...

相片可以放在winning內啊

升級  93.33%

一星會員

Sorry !!  Photos Reload OK Now

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

師兄好正噃!下次再去早幾日吹雞call 埋我!
p.s. 回覆俾我MSN 你

升級  13.25%

三星會員

請問chingSN資料?消費不高有興趣一試,
謝謝

升級  52.59%

二星會員

我都想知邊間sn

升級  29.26%

二星會員

師兄明天我同朋友去d.s 請問可唔可以提供資籿比我。Thank you!

升級  12.96%

二星會員

Good story for us, wish more

升級  76.67%

一星會員

Very very nice~~~~~
GOOD GOOD

升級  43.33%

一星會員

想知道你的行情請問可唔可以提供比我