winning11

查看: 6037|回復: 9

[hkzhou報告] [hkzhou報告] 集 結 號 (有圖)

升級  93.33%

一星會員

集  結  號

好耐冇出報告勒,有成幾日冇出過,上星期有同事預早召喚,想星期六日去玩返晚,但係呢期玩得實在太密,老虎有點微言加上嚴重超支,實在好需要抖一抖有朋自遠方來 ~ 任重道遠不過同事稱今次想去係因為有朋友從花旗國留學回來渡假,好想到神州大地一遊見識一下,同事重聲言要由我帶隊添,而且響佢三個朋友當中更加有一個係從未到過夜場玩嘅添,正所謂寧教人打仔莫教人叫X...竟然將咁神聖嘅任務交俾我,真係有D壓力,但既然同事叫到就唯有捨命相隨,先從偷跳戰略儲備中緊急抽出經費,再用無敵海鮮餐補數利誘老虎放人,之後立刻吹響集結號召集戰友出征,但估唔到一向逢 Call 必到嘅鐵腳兄竟然話有正常嘅社交活動溝女唔黎得,不過依然緊急召集多兩名戰友一行七人浩浩盪盪出發不過呢排到處都話天氣唔穩定,雖然臨行前有消息話古都天氣有回春跡象,但作為08年頭一炮加上有幾個新手要帶住唔想冒險,經過大家長時間商議之後,終於定出玩樂路線,準時七點多響羅湖坐中巴出發先到某一小鎮唱K,一落車全部人馬上跑到酒店四樓嘅 K 房,

裝修一般但鐘房黎計算幾大間,最低消費688,一坐低首先揀左一個靚靚嘅DJ,之後即刻叫媽咪帶囡囡進房,但到D囡囡一入房就覺得唔對路,個個全部著晒校服衫唔係著吊帶肚兜嘅,媽咪就話因為天氣凍,但我知道其實係因為有風有雨,不過既然已經坐低就玩埋落去啦,幾個媽咪不停咁帶囡囡上場,不過質素實在唔係太好,或者我地又真係夜左小小先到,再加上幾個番書仔你推我讓,結果依然係要我帶頭揀左先至開始陸陸續續揀埋佢,我就隨意揀左個細細粒幾可愛嘅長腿少女陪我玩,揀左之後個個都話好野,但之前又冇人肯出手,

2 (1).jpg

真係俾佢地吹脹,其實我都係隨意帶頭揀先嘅姐,我個心一直響個 DJ 度,跟住又冇人唱歌,結果我叫個 DJ 點歌俾佢自己唱,玩咁耐都係算第一次係由個 DJ 帶頭唱兩首歌先,之後就各就各位唱歌猜枚飲酒,不過我就冇乜理到個可愛囡囡,大多數時間都花響個 DJ 身上,但我一直留意住房內嘅情況,發現有個坐左個靚仔檯嘅囡囡成晚都笑唔停,似乎全晚玩得最開心個個應該係佢喇,而另一面個個話第一次到夜場嘅哥仔竟然一坐低唔到五分鐘就開始左右開弓咁進行手部運動,重狼過好多老手,真係睇到我極為驚歎,果然係可造之才

玩到十二點幾我就打電話俾桑拿主任訂房安排好,叫定個邊留定七間房同技師俾我地,重成功講價講到免三間房費加送宵夜,之後就同好似郭X妮嘅靚靚 DJ 合照拎埋電話號碼留返第日跟進,埋單千一蚊加上 DJ 一百小費,各自出糧俾自己嘅囡囡,跟手叫 K場主任幫手搵車過去尋找隱世桑拿

搵車去桑拿個邊出奇地困難,同個主任一齊問左好幾個司機都冇人識去甚至未聽過有個間酒店,最後要打電話俾桑拿主任等佢同司機教路先識得點去,最後去到真係發覺間酒店極之隱敝,唔開招牌根本好難搵得到一到步又係第一時沖上去搵主任,主任留左六間VIP同一間普通房,我係團長就要普通房,其他靚房俾佢地用,跟住我提意全部人迫晒入一間房到一齊揀,嘅快捷又可以一次睇晒同知道各人嘅喜好,不過主任話我地太夜先到,只剩得八個技師俾我地七個人揀,無辦法~搵車過程晒左好多時間,攪到一點九先去到,真係太過夜嘅,之後所有男仔同技師都迫晒入一間房分開企響大床嘅兩邊好似餐舞會一樣,我就建議話不如掉轉由技師揀我地好過喇,講完之後有幾個技師都忍唔住笑出黎,今次個個學精左唔同晒,好快就個個都揀到心頭好,最搶手都係大笑個幾個,剩番我一個人最後響兩個技師中二選一

最後我揀左個年輕D兼有多小笑容嘅,其實我並唔係咁鐘情於太年輕嘅小妹妹,或者會係同一般人相反,我比較喜歡老練一D嘅,廿二三歲就最合心水,今次揀中嘅技師望落好年輕,而且好怕醜唔多願講說話,但身形就相當平均略帶點瘦,一聲唔出就拖住我上六樓普通房

5 (1).jpg 5 (2).jpg

普通房居然比貴賓房重要大,沖涼房裹面小左張豬肉檯但係就多左張按摩床響大床對面,天花板同兩邊牆身都有好多鏡,床亦好大張,算係唔錯第一次做考官 ~ 用心良苦

入到房個技師問我要唔要睇跳舞,我隨口答好,佢就開始跳起艷舞黎,不過動作極之生硬,佢跳兩跳又停一下又再跳,似係耍功夫多D,引得我大笑,之後就一齊去沖涼,沖身時做服務表現得手忙腳亂兼且好唔自然,我開始明白到係乜野一回事

6 (1).jpg

我問佢之前做過幾多個客,佢好坦白咁話俾我聽只係黎左幾日,其實重係一個陪瞓生,佢真係好老實,最唔應該講嘅都講埋,不過我冇嬲到,因為我地真係太夜至到而且要怪都係怪個主任,唔關佢嘅事,換轉其他人可能即刻去投訴,但咁樣個技師可能會好受罪,當其時諗食小一餐半餐都好閒姐,就當係俾個機會人地都好啦,不過成晚流流長而佢又咁怕醜就真係有D唔知點算同佢一齊抹乾身去床上邊坐,為左令佢放鬆心情,我由佢家鄉講起講到落深圳玩,原來佢好想去歡樂谷玩,我話或者等佢放假同佢去玩,佢聽完好雀躍,傾左差唔多半個鐘,佢問我從頭開始好唔好,我當然歡迎啦,經過長時間溝通之後變得容易投入,佢一面做服務,我就一面同佢講好舒服讚佢做得好,D對話就好似AV裹面嘅對白一樣,我都係第一次會咁樣做,感覺有D怪,跟住叫佢照住手冊繼續試落去做多幾個流程,之後覺得差唔多嘅時侯就提槍上馬,男人響呢一刻一般都會默默埋首咁努力沖刺,我過往亦都唔例外,不過今次情況相對唔同,初頭並唔順利,本來用手探過對方,知道已經準備相當充足,雖然已經進入,但囡囡依然有D緊張,將我鎖得好實,我唯有一路繼續同佢傾偈等佢再次放鬆心情,原來唔理係真話或假話都好,女人始終都係最鍾意情話同俾人讚,之後就漸入佳景,隨後囡囡居然反過黎做主動,最後佢都終於完成任務,我亦都有深一層嘅體會,之後發工資俾佢時,佢對我笑一笑,明顯比之前輕鬆左,我睇見佢笑,心裹面唔知咁係做咗件好事定係壞事番書仔冇留心聽書做唔到不俾突

醒第二日集齊到酒店內嘅中菜廳食飯,叫左幾個小菜加炒飯炒米,出乎意料樣樣都炒得好好食而且唔算貴,邊食邊做賽後檢討,估唔到有兩個戰友都俾囡囡哄俾左五百,俾多左一百,不過有個戰友包夜嘅應該要俾八百嘅,但囡囡就只收佢五百,咁計落都賺返嘅全程大家都認為玩得幾開心,之後一齊返香港

升級  87.17%

三星會員

very nice report, pls pm me the location and the karaoke name, also the manage info

升級  18.15%

二星會員

i also want the sauna's name & location. pls pm to me. thx.

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
外賣兄出手,一流

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  30.75%

三星會員

一流包膠,圖文並茂

升級  2.17%

三星會員

後生仔,唔留心上堂,係咁架啦!

升級  50.17%

三星會員

sn?好似幾正喎

升級  61.85%

二星會員

又一驚喜野喎~~ 邊間隱世醫館呀??
膠袋大使!!!
拒絕環保!!!

升級  6.67%

二星會員

一片槍林彈雨中奮進

升級  90%

一星會員

可否給我桑拿名稱, 地點及桑拿主任的手電號碼以作訂房用? 小費是怎樣算呢? 謝謝.