winning11

查看: 5523|回復: 7

[我個仔李澤楷報告] 大朗 出發前的心情 希望大家為我打氣

升級  60.25%

三星會員

我認,我係閹尖,而且閹尖既程度,已經去到天怒人怨令人髮指既地步。對女人係咁、對買架代步車仔又係咁、連出去玩呀、飲酒呀,通通無一例外。錫自己多d係我一向做人既宗旨,能力範圍之內,可以揀好既,點解要刻薄自己先?

呢個星期六,我同公司班譁鬼(包括呢度既常客昆德拉先生)終於成團去大朗某酒店瘋狂咁玩番兩日一夜(行程包括夜總會同桑拿^+^,開心)由於小弟唔算係果種周時都可以出黎蒲既人,為左隆重其事,我除左第一時間去銅鑼灣剪左個髮,仲開始籌備應該著咩衫、應該用咩套?無錯,用咩套,的確係一門學問,亦係男人出黎交朋結友見世面非常重要既一環。但一街都係膠笠,點揀好呀?

多得生果報果個甚麼消費blog,原來「杜記」又有新產品(叫至尊咩超薄咩……),響度,我又辜且同佢起個名:「F仔超薄套」,今次呢隻套標榜:
1.超晒薄喎,咩厚度等於4粒花粉喎(真唔真呢?我買左盒,大家唔好拉住我,我一定要笠架啦!);
2.有晒咩ISO、香港安全標準喎,即係薄得黎,仲要安全喎(生果報好似話果d咩0.03無ISO架);
3.無乳膠味喎;

去「些憤」買,廿幾蚊有三個。好,唔係生果報我就要信晒佢既。我已經決定,今個星期六,大朗之行,一於為大家交個人肉測試報告:試場、試套、試女,希望,o係出發之前,可以得到大家既祝福。

升級  2.59%

二星會員

looking forward to your report after 大朗.............!!!!!thx

升級  9.63%

二星會員

原帖由 我個仔李澤楷 於 2007-8-3 02:56 PM 發表
我認,我係閹尖,而且閹尖既程度,已經去到天怒人怨令人髮指既地步。對女人係咁、對買架代步車仔又係咁、連出去玩呀、飲酒呀,通通無一例外。錫自己多d係我一向做人既宗旨,能力範圍之內,可以揀好既,點解要刻薄自己先?

...

ching﹍ 咁薄唔好屌穿套呀!戴2个安全啲﹏

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 十郎 於 2007-8-3 21:27 發表
祝師兄你食到好野..   

x2, 無得去好慘呀
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  8.25%

三星會員

Hey! 玩得開心 d , 等你 report !!!!!!!!!!!

升級  1.11%

二星會員

其實咁薄安唔安全?我以前試過穿過!嚇到我九縮!

升級  90%

一星會員

原帖由 beegees123 於 2007-8-4 08:58 AM 發表
其實咁薄安唔安全?我以前試過穿過!嚇到我九縮!

我都試過

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
我唔會祝福你,我只會祝福啲女女,希望女女們唔會受到你嘅摧殘
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗