winning11

查看: 5670|回復: 7

[我個仔李澤楷報告] 沒有ONJ的XANAD (有圖)

升級  60.25%

三星會員

我童年偶像Olivia Newton John(當然係過去式啦,依家my idol係四叔,同埋食人唔螺骨嘅揸情父子兵    )無情情話黎香港,開show喎,霎時間,思潮翻動,好幾個晚上都瞓唔著,上星期,我仲開始o係store room企圖摷番佢d33轉出黎愐懷一下我都曾經有過嘅青春純真……

((((15號開波啦,大家有無興趣呀))))
不過,搵唔返。但播CD都一樣得o者,一聽到〈SAM〉,一如從前,我又起晒雞皮啦!

實在係等唔切ONJ,琴晚,平時巴閉又驕傲嘅我竟然變得脆弱而咸濕,係,我想搵慰藉、搵替身,咁深圳一向盛產A貨嘅事實大家有目共睹啦!當然,我,我個仔李……亦唔會蠢到諗住羅湖會有ONJ果種金頭髮,藍眼睛嘅快餐妹呀,K女同骨女掛…

咁o啱揭開《星期五》,咦,「XANADU」喎,ONJ名曲十幾年老歌XANADU(音譯仙樂都)家陣聽番我都仲忍唔住有種翩然起舞嘅衝動,天佑中產,賜我一個懷舊好地方,好,出發……
其實,個report算係寫完架啦,阻左大家咁多時間,真係唔好意思!又其實,去深圳按摩,來來去去都係果d野:剝衫剝褲呀、抽水出火呀、推油or開大呀,唔通我可以同條女呻詩作隊    ?係呀,唔得架嘛,俾人笑架嘛,好,入番正題……

我再次重申,我進入呢間位於紅嶺路XANADU嘅時候,心情,已經由懷舊轉化為咸濕,因為,當個部長帶我入美式房嘅途中,沿途,居然俾我聽到絲絲縷縷斷斷續續嘅呵呵,呵呵聲,呢個情況,嘅反映XANADU隔音做得差,同時,亦都顯示,呢度,應該,可能幾好玩喎!唔咸濕,我仲去懷舊,我仲係男人黎嘅

入房嘅係「生號仔」,佢個樣一d都唔似ONJ,不過,上半身真係大到兩個波咁!而且仲要白到青筋都現埋,平時斯斯文文嘅我,都忍唔住心裡暗叫:「仆佢個臭X吖 !」;呢個時候,ONJ已經唔知死左去邊,我慾火急標,仲有咩好講?

過程唔詳述啦,有旖旎,有肉酸,有溫馨……總之就愛恨交纏啦!貼多張相,啱睇嘅唔該覆下,呢排Jimmy呀,Ivan果d對手咁強,我預左攞唔到帖王架啦,賺唔到錢,希望大家回下帖,精神鼓勵下都好啦!

貼住張相先,佢就係我琴晚嘅愛的替身,「生仔啦」!

升級  45.33%

三星會員

快d完成下半場啦 no la

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

好心急
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

依個愛的替身直頭係我杯茶, 多謝李生, 我要過去揾佢比佢尋找我ge愛的根源
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  31.25%

三星會員

條女,真係好大波 no la

升級  1.58%

三星會員

開Doliver newton-john music... 一路聽. 一路do 咪得羅 !