winning11

查看: 16820|回復: 12

[我個仔李澤楷報告] 大朗/天域 一條好「月利」空中芭蕾

升級  60.25%

三星會員

大家好,又係我李生呀!最近股市跌到阿媽都唔認得,小弟好彩,冧市前已經放左大部分,執左少少…..唔使睇住個市,時間多就身痕,就去慰勞下個細佬啦!!
本來,一間場我唔會寫兩次包膠,加上呢間已經有不少巴打去過,寫黎都無謂,不過撞啱呢排佢地有新野,唯有破戒寫多次,覺悶就唔好睇,唔好柴台。
話說呢輪得閒,小弟首先去左寮部試左間五星級酒店K,囡囡行2-5-8,有條花街仔,酒店房又幾正,認真唔錯,不過K女service始終麻麻…..玩完一轉,又想俾SN女用條月利洗勻全身喎,咪call靚女部長留房,然後坐車過去大朗天V囉!
老實講,小弟已經係呢度熟客,女既野,就等佢地安排啦!向靚女部長講出要徹底清洗賓周呢個要求,佢就話介紹個service勁好既B牌俾我,好啦,無所謂!
女入房,一頭及腰長髮,樣一般般,波仔細細,但係條腰同對腳就好靚,唉….無謂托人手踭,就妳啦!

偷拍照1,腰腿都幾靚架

偷拍照2,呢張show晒figure

一開始,又係我最鍾意既水床擦背,呢條女波係細,但係粒lin就好挺拔下,無左脂肪球磨背,但係就有lin的刮股刮棍呢下又痕又酸既過癮feel,呢part BM,力度剛剛好,已經表現出佢既功力….

我最鍾意既水床服務

又到含棍時間,佢一口含住我碌棍,好深…..然後我就feel到,一條好有力既肌肉,在我棍頭棍身不停甘游走 …..衰妹又真係吹得好舒服喎。反反覆覆,一時啜一時又舐,吹左接近七、八分鐘,我投降了!!!小弟年紀有番咁上,為免一陣無貨賣,stop左佢先!!
上番床,都係果d服務啦,唔多講!但係在床上,我更加清楚睇到佢條月利既威力,無論係全身漫游,又或者係舐棍,都有種好有力既感覺,我發覺,呢條女條月利比起一般人闊身少少,而且力度亦好貫注…..我最鍾意就係佢好落力甘用呢條脷洗我成條賓周,除左吞吐同舐啜,佢有時又會在無用手幫助之下,打橫舐我既柄身,舐到發左發右佢條脷都無離開過我支野,仲要好識得用眼神同我交流,呢d口技,的確係有日本AV既水準,抵讚!!!!!!!!  
完事後,我梗係偷偷影佢啦,點知影下影下,俾佢發現左!!!SHIT!!!! 好彩佢話覺得我係好人,只要唔好影佢唔著衫同埋個樣唔好太清楚就ok喎…..就係甘,我就同佢影左幾張正面(唔清楚的),我故意架,唔好鬧我!

明影,故意影唔清樣的,請見諒

波仔細細,但係兩粒lin真係有湯唯水準,刮得我好舒服

後記:一入房,我已經發現多左個架…..原來係新服務----空中芭蕾喎,呢條女唔識玩,而我亦都對d飛來飛去掛來掛去既玩意無乜興趣,大家估唔估到點玩呢? 我影既時候,掛住條毛巾上去,大家想像下,毛巾係條女對腳,大概估到玩乜卦……

空中芭蕾用既架,新服務喎

掛條毛巾,想像下點玩啦

方便巴打,回程時拿了大巴時間表,來回大朗深圳時間,自己睇

PS.出報告前睇到”禮拜五”,竟然發現呢條女上左呢本雜誌(我係忠實讀者,你地小九我賣廣告都係甘話),仲有其他女添…..相比其他女,佢個樣真係差左d呀,我已經睇中左一個暗姣既 ,打電話問下靚女部長得唔得先…..advanced booking呀....哈哈

補充:  房錢平均約$200(唔同房唔同價錢,我都記唔得晒,要detail自己打電話去問);女錢係4-5-8

Happy Friday有呢間場個網頁呀...有女揀有部長電話,補番條link先:

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 肥佬 於 2007-11-21 21:25 發表

所以.....隨緣啦....唉!
不過多D人玩會開心D,係一定既!   
B哥話個KTV D囡好一般喎,唔試都無壞啦
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  81%

三星會員

真係想像唔到空中芭蕾點玩?

升級  11.92%

三星會員

原帖由 肥佬 於 2007-11-21 21:53 發表

唔係唔吹,係我人微言輕冇人穌我啫!   
肥佬仲話輕

升級  93.5%

三星會員

去完可以再去!係咪一齊囉!!!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  56.67%

三星會員

聖誕節一齊去囉

升級  30.75%

三星會員

師兄真有號召力,個post不但內容豐富,短時間亦得到成棚回應,厲害!

升級  14.81%

二星會員

寮步系邊係唔無系大朗加 絛女幾多no

升級  78.58%

三星會員

推番上去先.

升級  2.17%

三星會員

Friday 有兩期登左3個主任既電話

升級  11.92%

三星會員

原帖由 blok 於 2007-11-24 13:05 發表

佢進步左喇....
你睇過

升級  2.22%

二星會員

好呀, 幾時有團一齊去. 我又參加得唔我.

升級  29.26%

二星會員

今日天V有女行show,馬交果隻!