winning11

查看: 3917|回復: 2

[iprc報告] 夫容論

升級  4.25%

三星會員

從友人口中透路﹐在那裡工作﹐紅牌平均一日做7-8個客﹐每個收$120提承﹐一個月可月入接近3萬多人民幣。 那裡最普通的技師﹐也會有萬多元的收入。飛機場有這樣的收入﹐真的令我嘖嘖稱奇。

眾所周知﹐他們之所以成功﹐全賴佢地既良好既服務﹐按摩手法﹐及令人賓致如歸的感覺。即使是268一個機餐﹐也有人可以係佢地個大堂到等佢地既紅牌實一號4﹐5個鐘的﹔也有人去完再去﹐去完再去。 大家都可見到﹐他們已絕跡各大網站﹐雜誌﹐就是對人說﹐我不用賣廣告﹐也會有人甘心在大堂等我的技師。

他們的老闆也厲害,他會親自出馬﹐去各大骨場找尋有潛質的技師﹐然後進行挖角。就好像之前係“+羊城”既3條1﹐就係上個月過左檔。不再穿那李小龍式的黃色運動裝﹐穿起紅色小紅裙﹐穿插在芙蓉的大堂裡。

升級  52.59%

二星會員

場越旺,招呼便越難兼顧每個客人,「招呼唔到」的情況便會時常出現。

場越旺,紅牌 bg 便越累,亦越難維持服務質素,「火都嚟」的情況便會不時出現。

有時,旺場的局限反而會比普通場更大;這亦是我對此場遲遲不試第二次的原因 。
孤身 ~ 走我路. 好想溝女, 但無料到...

升級  6.3%

二星會員

我半年前去過畿次, 冇個得, 估唔到依家咁得