winning11

查看: 5759|回復: 3

[iprc報告] 嘉洋城包膠

升級  4.25%

三星會員

見到Friday介紹嘉洋城, 話有個前列腺按摩。。甘就想去試下啦。 。我今次帶賣部有得影相的電話去﹐稔住post比大家睇。。點知正係影左一張相。。去到竟然無電。。

話說我去到皇崗係下午一點。。佢話有專車接送。甘就call佢地啦。。點知佢話司機未返。。要下午三點先返。。佢叫我搭巴市 23 號﹐係寧X醫院到落。甘我咪去試下.點知搭左我成半個鐘﹗

上到去﹐係門口頹左d。個知客見到我都唔住動招呼。。我開口問佢係唔係嘉洋城架﹐佢先話係再話比我聽係3樓。。

沖涼間配套都幾好。有幾個冰火池。乾濕蒸一應俱全。

換完衫﹐就去揀人。。其實我都有心水的。但佢地將技師d相放晒係牆到甘我實要比面睇睇嘅。。起碼有50個技師。但45個都係扒   

我嘅心水係 ﹗﹗﹗號。 入到房。真人比上鏡好樣d.. friday 有 78分﹐ 真人有 82分。佢問我做咩式﹐我話前列腺。。佢就去攞油。 返黎幫我除左上衣﹐叫我扒底並將條褲推到大脾。我心諗正骨場都甘狼嘅。。到門係玻璃黎架jar wor. 我又睇下佢玩咩花晨。用油推背。。推推下又推左落袋袋到。好舒服。有意無意又r下patpat. 全整都無乜講野。 緊住叫我轉身。推胸。。佢係我乳頭不斷打轉。我都唔好意思望住佢。。聊佢傾偈。。原來佢係安徽人。白話唔係好得。。過左黎半年左右。。

按完手後佢﹐佢就放左我嘅大腿係佢嘅大腿上面。。。就開始做前列腺。。佢按條根的時後甘覺不太好。。但佢就不斷甘搓面團甘搓袋袋。又不時不經意的掃我jj。。我咁樣比你掃下掃下。。真係好難受。。 。

跟住佢同我講。。話按這個是會收50蚊小費的。。我奇怪點解要收50蚊﹐又唔係出野。。出野公價都100啦。。甘我正係話明白。。。

突然之間佢竟然又掃變套。我終於晃然大悟。。佢隻手一吞一套﹐力度適中﹐我竟然比她的手捋到我顛下顛下。。我推甘耐油都未試過遇到如此高手﹗她很能把握節奏快慢。。我不用15分鐘就比她推出了。。是破了我的個人紀錄。。唯一缺點是她很快就放了手。。
全程都用無巾遮住重要部位。只把褲子褪了一半。想摸她的時候。她說“幹麼”又話摸埋要100。。你又唔早響。我實制個wor... 佢又話平時好多港人等佢兩三個鐘都係甘等。。我話今日算好彩。。因我好早到。。佢剛剛上班。

最後我同佢講話我下次過來給你100小費。。她說“我等你” haha.

最後消費。 128 + 50 + 10按腳tips. = $188

有個方法會平d。。 就係 128 + 50 然後唔按腳。。再用Friday的 coupon - 20 就會係 $158 啦。
   誠意推介 ﹗﹗﹗號。

升級  45.33%

三星會員

一間曾經名牌既場既墮落,可悲

升級  31.25%

三星會員

呢間場,以前就有去下,依家外面咁多選擇,已經無去好耐啦

升級  4.25%

三星會員

如過唔做前列腺﹐做中式或泰式。。就唔會有鬼機玩呢﹖