查看: 4937|回復: 8

[三 川] 首發:[battlestar]【三川】新手學生妹身段·安安

VIP五星會員

VIP會員2025

首發:[battlestar]【三川】新手學生妹身段·安安
http://sn11.cc/thread-2248665-1-2.html

昨日下午試新女安安,真係立即要寫個報告。

官網:
安安(新女)~外貌清純,年輕細粒,走肥冇腩,B cup靚波,靚架生,服務認真,聽教肯學,絕對值得一試,歡迎蒞臨指導

第一眼覺得打扮有D奇特,入到房佢件衫系一件頭粉紅色式裙,系夜總會坐枱果D,但好鬆身到好似大左兩個碼,冇化粧,外表唔係好特出。點知一除衫後,身段成個青春學生妹咁正。

相頭年齡大概廿尾三十年,普通但後生,160高,細細粒,吸手波,軟但冇墮,23吋腰,腿直有肉但一D都唔肥,細patpat都係㨩,成個身形似18D靚妹仔,好靚好平均,一D腩同肥肉都冇,但又唔係白骨精。總之除衫後,我自己都有D罪惡感,因為似吊學生妹。

人有D怕醜同唔知工作流程,堅新下海。因為除清後,都唔知要盡快拉個客去冲凉等,冲凉只知洗雀唔記得用皂洗背,好搞笑。但系冲緊果時又知要前後磨,仲要主動分開小小對腳,棍頭磨西口,一路車一路磨,如果我人渣D,就系冲凉就環左佢。口技就BB班,但好用心同主動熱情,差D吹爆都唔識放口仲含實,我要自己叫停先放口,好彩冇派彩,因為上床仲好玩。

干身上床,我躺下叫佢騎上來俾我食撻,佢死穴超敏感,叫床唔敢大聲叫但好肉緊,好似細路女偷食禁果咁。食左五六分鐘,撻著晒,俾佢自由放揮,佢立即走去吹,好似等唔切咁。之後叫佢坐上嚟磨,我一路向上頂,佢肉緊到好似插入咗咁,好有Feel,好正。

頂唔順,立即上套,女上。周感窄而且淺,下下頂上去,好似頂到子宫口。騎左好耐,見佢累都冇話要換體位,心態好。之後狗仔式,23吋腰,下下頂到入晒,最後男上車住出。

絕對會返食,可以今天再食,超有Feel

註:battlestar-三川/怡春/春秋/雲來/浪漫
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

回復

升級  0.5%

三星會員

23吋腰,吸引
回復

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  0.84%

6萬

1萬

金卡會員

非常感謝您的支持和報告!
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:三川 2381 1130
招聘技師:劉生 8102 5666
(歡迎新移民.無需經驗.天天出糧包食住)
回復

升級  33.33%

一星會員

都幾正喎😍
回復

升級  7.04%

二星會員

oldoldman 發表於 2024-8-8 08:45
23吋腰,吸引

青春學生妹正~
回復

升級  1.11%