查看: 3292|回復: 5

[三 川] [陳震男報告]【三川】挑戰性愛督導員·小小

升級  65.33%

三星會員

[陳震男報告]【三川】挑戰性愛督導員·小小
http://sn11.cc/thread-2249406-1-1.html

今次經驗幾有趣,值得寫份報告紀錄下。

官方介紹︰翻版關之琳,外貌標緻,細粒走肥,吸手波,好肯做,好態度!

年紀︰三中
樣貌︰眼大大,面尖尖,係幾靚女
身材︰細細粒,約15X,纖瘦身形,中超波
服務︰有水準,口簫好到位,有趣係對客人同樣都好有要求

話說上到三川,想搵嘅囡囡都上緊鐘,得番小小同小寶二揀一,記得有師兄寫小小服務到位,好到就算中超都包容,好奇心驅使一於試一試。

入到房,囡囡的確算靚女,精靈樣,而且表現相當熱情,成身汗都攬下摸下抽我水。我當然唔客氣,幫佢除埋衫褲,而佢亦送上小車。入到去沖涼,都被佢捽到乾乾淨淨,雖然囡囡細細粒,不過非常落力,爬高擒低冇偷懶。特別要提水中簫,簫技相當唔錯,含到好有壓逼感,而且全程不用手,單靠口部抽真空令你爽下,相當唔錯,可惜未有提供口爆。

上到床,先做背body,中超係有啲硬,未有太大感覺。去到毒龍就交出功課來,囡囡老實不客氣擘開你籮柚,盡情用舌尖挑逗後庭,功夫到家。然後反身做前面,趁囡囡專心啜lin時,自己就伸手去摸蜆,呢個時候小小就搖身一變做性愛督導員。

原來小小唔介意你摸佢,唔介意你捽佢,但就要求你要摸得佢興奮。所以全程調校你速度、力度同角度,速度要慢,力度要輕,角度要準,其中一樣唔達標就都要你調整下重試,只要一中就講句讚你嘅說話。可想而知小小嘅渴求都好大,好想從工作中得到快慰。當然喺三重要求下,真係唔係次次都交足數,失手難免有挫敗感,所以摸咗陣都放棄,上套交由細佬去征服。

小小對細佬的要求冇手指咁高,最重要係速度,摸蜆要慢,但鋤西就要快,下下入到盡後,抽身出嚟再原條插入,連續來回數十下,試埋推車,西窄更有Feel。最後囡囡要求變番男上,再度抽插一輪後,終於表現出欲仙欲死嘅滿足表情,爆漿後仲攬實一陣先肯放。可見佢完全收晒貨,好滿意,搞到我都懷疑,係咪要收番佢肉金先啱

總結︰叫得性愛督導員,真係對每下動作都有要求。如果係慾海初哥想學嘢,實在係不二之選。如果係老手想向難度挑戰,亦無任歡迎。但如果只係想上去抖下,歎下殘廢餐,小小就未必適合。

註:陳震男報告-三川/怡春/金帝/春秋/雲來/金田
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  38.15%

二星會員

中超就唔啱我了
回復

升級  0.84%

6萬

1萬

金卡會員

非常感謝您的支持和報告!
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:三川 2381 1130
招聘技師:劉生 8102 5666
(歡迎新移民.無需經驗.天天出糧包食住)
回復

升級  56.67%

一星會員

中超我冇法接受,條J 自動軟
回復

升級  65.33%

三星會員

$alfredcheng123 發表於 2024-9-5 06:58
中超我冇法接受,條J 自動軟

我都唔太受,但服務上乘係幫到嘅,同埋佢簫功唔錯
回復