查看: 3842|回復: 11

[三 川] [陳震男報告]【三川】與龍虎豹女郎一戰·Ivy (有圖)

升級  65.33%

三星會員

三川 Ivy (winning11圖片 嚴禁轉載)

[陳震男報告]【三川】與龍虎豹女郎一戰·Ivy (有圖)
http://sn11.cc/thread-2249328-1-1.html
註:Ivy 通常返 15:00-06:00 / 154cm

有圖有真相

見到有泰女玩,獵奇心起,睇睇師兄們報告,都有唔錯評價,終於等到佢放完假,立即約戰。

官方介紹︰中泰混血少女,B cup真波,走肥冇腩靚架生,Fit 爆身形零脂肪,招呼強勁唔偷懶,絕對值得一試,本店誠意推介

年紀︰30中
樣貌︰標準冬蔭功風味,似足土炮鹹書Model
身材︰細細粒,155高左右,走肥24吋纖腰,33B仔波,再附上33吋美臀,無得彈
服務︰3味都做足,係冇車牌爭啲

如果師兄們同小弟一樣有番咁上下年紀,有睇過《龍虎豹》《火麒麟》《藏春閣》呢啲經典讀物,都應該睇唔少東南亞女郎嘅裸照。今次一戰嘅Ivy,樣貌就正正係呢種東南亞風情女子,雖然以港人標準未必算好靚,但只要代入兒時回憶,即係加晒分。成日都諗當年啲攝影師,影完相會唔會打場友誼賽呢?

囡囡識講流利廣東話,但勝在又唔多嘢講,少說話默默做。沖涼手勢好輕柔,會用指甲掃,我就麻麻地呢種調情,反而叫佢用力捽我仲舒服。去到水簫,正常發揮,冇齒感又有深喉。囡囡有度好,畀我捉實個頭,由我自己慢慢控制進出深喉速度,呢種「小人個嘴」嘅快感好正。可能自己未算頂得佢辛苦啦,來自長洲嘅師兄就要睇路。

上到床先做背,囡囡對B仔波好圓好柔軟,掃背都舒服。去到毒龍,Feel到囡囡應該係上套做,而且只係淺龍輕舔,呢下冇乜賣點,純粹有提供咁啦。翻身就繼續吹歎深喉簫。去到咁上下就上套,先女上,周感唔錯,窄窄地有逼力。而成對波喺面前,一定要啜住鋤。雖然囡囡來自泰國,但絕非賣黑提,Ivy粒啡提大細同軟硬度都好好啜。諗住邊車邊鋤,可惜冇提供車牌,連考機會都冇,可惜。

轉個身做男上,囡囡陰毛濃密,真係見唔到洞口,想話食啖黑森林,但囡囡不提供此服務。最後玩推車,呢下要講,因為24吋腰配33吋屁股,成個形態真係好靚,加上從後而入周感非常猛烈,雙手按住屁股推得特別過癮,到最後幾下更選擇攬實佢條腰一射而盡。

總結︰我承認係受童年回憶影響,同Ivy大戰特別有種獵奇感覺,有種過癮。不過就算年輕嘅朋友冇睇呢啲古籍,Ivy身材都係值得一戰,特別係對波同條纖腰,冇諗過睇住佢條腰都會咁興奮,最後仲選擇攬實嚟射,世事難料。

註:陳震男報告-三川/怡春/金帝/春秋/雲來/金田
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?立即註冊

回復

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  54.07%

二星會員

似乎呢位囡囡較為保守
回復

升級  13.33%

二星會員

上套做毒龍鑽就真係無晒興趣
回復

升級  65.33%

三星會員

analfucker 發表於 2024-8-30 08:25
似乎呢位囡囡較為保守

有樣好,佢好注重衛生
回復

升級  65.33%

三星會員

ylover321 發表於 2024-8-30 08:59
上套做毒龍鑽就真係無晒興趣

有心嘅,都係盡力滿足客人需要
回復

升級  0.84%

6萬

1萬

金卡會員

非常感謝您的支持和報告!
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:三川 2381 1130
招聘技師:劉生 8102 5666
(歡迎新移民.無需經驗.天天出糧包食住)
回復

升級  33.33%

一星會員

冇得車,真係爭啲😞
回復

升級  33.33%

三星會員

大黑森林,無得69真係可惜
回復

升級  33.33%

一星會員

iloveball 發表於 2024-8-30 13:53
大黑森林,無得69真係可惜

Ivy和Kelly比較,師兄覺得那個服務好些?
回復

升級  36.67%

一星會員

原本想試的,可惜!
回復

升級  33.33%

一星會員

大暴龍 發表於 2024-8-30 14:23
Ivy和Kelly比較,師兄覺得那個服務好些?

Kelly起碼 有車 有69
回復