winning11

查看: 10345|回復: 6

[美 妙] 首發:[cary7報告]【美妙】E波收音機·文文

升級  9.5%

三星會員

首發:[cary7報告]【美妙】E波收音機·文文
http://sn11.cc/thread-2237511-1-1.html

囡囡: 文文
樣貌: 6/10 肥師奶仔
身材: 7/10 皮膚唔算白,但夠滑夠firm,有中腩
波路: 8/10 E少墮真波,波型靚,長深啡暈大lin提
腿形: 7/10
周感: 8/10 倒三角毛髮適中,窄有強勁收音真水無味鮑
過程:

囡囡好笑容,順眼師奶仔身形,除罩E波有驚喜,波型靚又唔太墮嗰下最完美,因為一定係真嘅,侍浴有BM有水簫,又識猴子偷桃咁磨好舒服,吹得又有技巧,又識啜下lin加套弄棍頭,應該唔係白紙,上床瞓低,啜背夠力,毒龍識嘜開我籮柚肉,由屁股頂尾,一野瀨落菊花,再到袋袋,來回咁瀨好鬼舒服,反轉錫頸啜lin再吹,一氣呵成得黎又唔會趕,控制節奏好好,我就玩下洗面奶,又捽下鮑捽到起晒水之後示意69,聞下無味,毛髮又清,兩塊陰唇好似蝴蝶咁打開,我又學返佢由上而下咁瀨,瀨到佢菊花收縮,最後佢忍唔住轉返女上上套,拿拿聲攞我支野止住個窿漏水,佢係咁搖又上下趷,好似搵緊磨擦點咁,周感強烈,跟住佢又索性伸直對腳夾又磨,自然考到中車,再轉男上攬實派彩,比佢搾多兩野先抆返出黎。

服務: 8/10 3味做足加中車
投入: 8/10 真反應夠淫夠大食
補充: 無
足鐘: 足
返食: 早餐390抵食,同類型產品係金田6號,佢比6號好係掌握節奏好又唔趕,同埋易約。

註:cary7報告-美妙/雲來/金田/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/金豐/金鑽/春秋
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

c兄,我都試咗,但係冇水簫

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

謝謝文文報告!!
謝謝cary7兄支持!!

謝謝!!
【 美 妙 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 美 妙 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 美 妙 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 美 妙 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2393 2080
預約熱線:手提: 6937 7125
招聘熱線:手提: 6093 8439 (陳小姐)

升級  1.48%

二星會員

有冇金田6號 的氣質 ?

升級  33.33%

一星會員

有無口爆

升級  77.41%

二星會員

QQ

無口爆,但樣順眼,好笑容,正常要求都滿足到你。