查看: 5577|回復: 8

[美 妙] [like69報告]【美妙】令你心情變靚·晴晴

升級  12.33%

三星會員

[like69報告]【美妙】令你心情變靚·晴晴
http://sn11.cc/thread-2248512-1-1.html

令你心情變靚的人·晴晴

呢排成日落雨,心情都差D,遇啱放假,在太子食完野,想起好似好奈未去美妙探Cat妹,於是book定晴晴直奔過去,上到去Cat妹有D忙,為免阻礙她工作,於是便入房先,過左一陣,聽到腳步聲,之後囡囡入房,便是今次主角晴晴。

晴晴比較細粒瘦身材,身高15x左右,A cup波,三十中,嬌小可愛,指壓界算靚女,屬蘿莉型,囡囡笑容好,還非常體貼幫我掛衫。

入到沖涼房,仔細幫我洗,有BM,雖然只是A cup波,但囡囡好落力,水簫亦舒服,簫工有D功架,沖涼房太細,都係出去玩好D。

乾身上床後先做背,由頭瀨到落腳,成個背都係晴晴D口水,之後再獨龍,鑽得深又舒服,再而狗仔簫,十分爽,呢個C兄要試,因為真係幾爽,轉身先錫兩點,然後吹,吹工十分上乘,差D爆,我頂唔順叫囡囡69,我一路瀨西,囡囡就一面吹,吹到我條野硬如鐵,甘上下就上套,先女上,騎工唔差,再男上,一路車一路插,囡囡可能細粒,所以下面都窄,最尾狗仔狂推幾十下完事。抖左一陣問我要唔要來多Q,我話唔使,因我已冇貨賣,最後沖涼換衫出去畀錢,甘啱Cat妹又在忙,唯有下次先再找她吹水。囡囡細粒瘦底身形啱我,服務又幾好,可返食,但仲有其他靚女未試,試埋先。

總結: 晴晴是細粒瘦身,屬蘿莉型,好這類的師兄可試,匈奴族則免問。下次再試其他細粒瘦身囡囡。

註:like69報告-美妙/雲來/浪漫/京華/來閣/金帝
Superadmin

回復

升級  24.44%

二星會員

I also like small size BG. Thanks!
回復

升級  43.33%

一星會員

囡囡真係好瘦好細粒
回復

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

謝謝晴晴報告!!
謝謝like69支持!!

謝謝!!
【 美 妙 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 美 妙 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 美 妙 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 美 妙 】新人報告~*報告·請按這裡

查詢預約:電話: 2393 2080
預約熱線:手提: 6937 7125
招聘熱線:手提: 6093 8439 (陳小姐)
回復

升級  56.67%

一星會員

有環保嗎
回復

升級  92.58%

三星會員

服務係好,簫功亦佳,但樣子不是我杯茶,加上冇波,不會返食。
回復

升級  12.96%

二星會員

只係好服務,但樣同身材就。。。。。

各花入各眼。
回復

升級  84.07%

二星會員

服務態度一流!
回復

升級  33.33%

一星會員

winwingo 發表於 2024-9-9 11:38
服務態度一流!

我早個月找晴晴,沖完涼後,我馬上叫她通知鐘房加半粒鐘。
我已不去金來找喵喵,晴晴比喵喵更正。
回復