查看: 2182|回復: 8

[美 妙] [ChuWing19]【美妙】狂歡雙飛·洋洋+米雪

升級  78.52%

二星會員

QQ
[ChuWing19]【美妙】狂歡雙飛·洋洋+米雪
http://sn11.cc/thread-2249811-1-3.html

收工上美妙見洋洋有時間,就洋洋,入房等五分鐘,洋洋入來,先來個大車熱身,問玩唔玩雙,760就試吓,反正剩係洋洋都很多次了,介紹米雪,可以一試,米雪入來,白淨40+小婦,樣ok,c波粉的,160高,洋洋Fcup係人都知喇!兩女即送大車,再錫Lin,洋洋即尺爽翻天,米雪手多多撩我,玩咗五分鐘後入浴室,兩人前後Body,四波送暖,好舒服,米雪先來水簫,好深好有吸力,洋洋送大車到兩點,情到濃時,三人合體大車,我閃開時兩女互相打起車輪來,看見都激,出來上床,叫兩女穿黑絲,更刺激洋洋做背,米雪捐到我身下吹,爽到叫出嚟,連前台Cat姐都聽到,轉身,兩女一人錫一邊Lin,左右逢源,到重點喇!雙吹試得多,似佢兩人咁合拍真是第一次,好似綵排咗好耐咁,無冷場,無怕羞,到上套,米雪先上來,估唔到又幾緊,都好舒服,洋洋就俾我奶,佢叫到拆天,五分鐘後轉狗仔洋洋,大蘿柚唔屌唔得,大力衝刺,米雪送大車,再鋤多兩分鐘爆咗,舒服!完事侍浴也細心,呢對組合要返食再返食!

註:ChuWing19-美妙/金田/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/多港/來閣/金帝/春秋
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  33.33%

一星會員

嘩,好正😍😍😍
回復

升級  53.33%

一星會員

呢對組合唔錯! 好玩⋯另外Candy同JoJo都OK
回復

升級  73.33%

一星會員

里間 D 浴室甘細, 2 個大波技師再加上你, 可能連轉身都轉唔到, 不過亦有好處就系波貼波
回復

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

謝謝洋洋+米雪雙飛報告!!
謝謝ChuWing19兄支持!!

謝謝!!
【 美 妙 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 美 妙 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 美 妙 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 美 妙 】新人報告~*報告·請按這裡

查詢預約:電話: 2393 2080
預約熱線:手提: 6937 7125
招聘熱線:手提: 6093 8439 (陳小姐)
回復

升級  7.04%

二星會員

2個都可以即尺及大車應該玩到腳仔軟,再加洋洋大波又夠放一定雙飛首選
回復

升級  33.33%

一星會員

Thanks for sharing, wAnna to try
回復

升級  22.59%

二星會員

真係腳都軟
回復