winning11

查看: 2811|回復: 2

[er20報告] 沙咀 P仔始終有你 ~ 精力四射今晚夜 (有圖)

升級  9.92%

三星會員

自從小弟 xx 之後都一段日子冇落仁 k,難得三五損友又再聚守一 room,精力四射今晚夜,P仔, keeper,x 少  ,pork chop,天劍 ....................... 縱使我地 河各一方,偶然先出來仁 k,唔使講野,友共情不變  

依個唔係什麼什麼感謝 report,亦唔係煙幕流野大帖,依個係一個 不吹水冇老作 report,志在分享記事,多謝各路師兄收看

精力四射,咀咀新仁事新景象,方便特急偷跳族,酒水 ok,但囡囡就 ........ 高矮扒瘦馬拉土味咩 Q 都有,但就係冇小弟o啱 feel 果 d   ,P仔你知我鍾意邊 d 架啦  ,never mind,我以前都畀班 mami 小慣小熟:

老闆,你簡老婆咩   

keeper 你就爽啦,情迷阿大波 xx   

不過,阿知客 service 真係幾 nice 又好玩  ,我仲抽左 2 野水    ,影埋沙龍添  

爛玩 P,你朋友我好日都唔見你,但今暈見你愁眉深鎖,出得來玩點解唔開開心心,所為何事

世事豈能盡如人意,但求無愧於心,當初來D台玩嘅目的是什麼?,做好自己嘅本份,對得住良心就得啦,咪鬼理人地日批夜鬥,出來玩到咁,(side) 時間啦  

都係我地嘅前輩講得好:是非離我遠,往事莫回首  

話說果晚散場之後就諗住來個泰式洗頭先回巢,點知家陣咀咀人流少左,洗頭妹都收曬工,頂   說時前那兒頂,舊日五光十色嘅木人巷突然間彈左件 "小師妹" 出來,條腰幼到呢 ...  個 look 又有 feel 喎,好啦,hellominnie 就 hellominnie 啦       例牌野,含吹賴啜拋西磨令 "fing" ... 下刪 1000 字 ....  

落樓之後聽 mami 講話遲多個零月咀咀工業區果邊又有新場 "試業" 喎  ,傳聞套硬件豪過沙皇  ,又係大家 like 嘅 2 / 3 / 6 制式  ,咀咀 mami 會打理,姑勿論是龍是蛇,且看下 "仁" 分解   

升級  66.67%

一星會員

服務生好似真係好得下咁喎

升級  9.92%

三星會員

原帖由 lonew523 於 2007-7-18 10:52 PM 發表
聽講樓主已經落葉歸根,偶爾偷跳,都幾有趣味

家陣 貴精不貴多,平有平刺激