winning11

查看: 20352|回復: 6

[利澳芬蘭浴] [魔道王報告]【利澳芬蘭浴】超正

升級  11.5%

三星會員

前幾日(平日),一個好朋友叫我陪佢去澳門走一轉﹗
去到碼頭去成功買左二張利澳桑拿的套票 $18xx 一張…
去到澳門當然要去賭場玩番二手先好,玩左二個鐘到~~~win 左少少~~~
今次重點不是去賭錢,所以見好就收~~~~
差唔多十點幾~即飛的去利澳桑拿﹗
入到去~~見到個更衣室、沖涼房和水池~就覺得特別高級(我之前只去過十八桑拿)
沉左一陣池~~蒸左一陣~~~即刻搵個乙南妹做擦背,乙南妹質數唔好講了,但很舒服﹗

去到大廳~~一個字"豪" ,因為時間有限~~先叫經理幫我地準備二張三點鐘回港的船飛﹗
拿拿聲叫野食~~~~"咖哩雞亦"不錯~~~全場食物飲品水果香煙都是任食任點任叫的﹗如果時間多d~~真係幾爽~~
之後我個fd 話想按"大比根",叫左二個按大比根的技師過來,相比十八的技師,真係完全唔同~~~索﹗
原來要去獨立房間的,一對一﹗好過在十八(在大廳做的)﹗一part 25分鐘~~我做左二part~~~真的很爽﹗

時間無多~~未到做選女時間,但我們又急住趕船﹗所以叫經理安排一下比我地在房選女﹗
入到房經理以經準備好晒~~房內有八個很高很美很索的model 企左係度,我當時很驚,因為個個都高過我咁(好似),最後我選了879,可惜影唔到相,房裡只有我們二個人的時候,經理拿住二支香檳入黎,原來係我個fd 送比我的,原來唔係用黎飲~~~係用黎沖涼的

真係好正好正~~~~~女女幫我沖完涼~在床上再為我服務,再插入~~~無論樣子、質感、叫聲,都很正~~
最後得知原來她是吉林人﹗
2:30 完事~~~速閃去碼頭﹗

利澳係我去過咁多間桑拿場之中,最最最最最最正既一間﹗
希望下次多d時間既時候可以再去﹗

唔知夜遊王會唔會有879張相呢???

升級  14.07%

二星會員

擦背應是印尼妹, 不是乙南的

升級  8.15%

二星會員

沒錯,我也覺得他們按大脾根的技師比十八靚同後生

升級  36.3%

二星會員

搞到我都想試下呢個場添

升級  52.22%

二星會員

印尼猴子没兴趣