winning11

查看: 6999|回復: 5

[htcT5353報告]【華麗之】話知你~3號試鐘 (有圖)

升級  24.75%

三星會員

日前收到髮出嘅試钟號码,搵时间就出髮去試钟,報告咁写啦:各项10分满分
【場地】地点唔好搵,喺立交桥底,的士死兜先到~上2樓,正常按脚場,收银地方闭路电视摄像頭角度都几齐。酒店房,环境比较一般。5分
【经理】可能系冇預約嘅关系,上去之后話試钟,经理好茫然,但系好快问道上級,知道有試钟一回事,即刻安排坐低去安排囡囡,之后都有积极询问服务情况,侍仔冇另外要小费,唔错。8分
【囡囡相頭】经理話3號系新女,但系完全唔似,系年纪唔大,但做咗时间都有段应该。相頭一般,唔畀影頭,所以冇得睇,6分
【囡囡身材】应该只有150左右,細細粒,完全企系度做唔到磨背服务。波路可以,好挺,冇下垂,B+波。8分
【囡囡服务】真系一般般,好似欠佢钱咁,呢樣做唔到,果樣唔得,冲凉求其過咗吓水就話得啦,細路都唔帮手洗~上床按背、冰火都有,但系真系冇Feel,所以后嚟求其完事,即刻冲凉着衫落樓。4分
【囡囡储备】虽然服务我嘅囡囡唔得,但系落樓果阵咁好见到囡囡们落班,真系都几多唔错嘅囡囡,身材好樣都好。唔错啊~睇黎系经理冇帮我安排好嘢。7分
【价格】試钟200,平时正常398,各位C兄去之前最好預約,同埋喺可以拣女嘅,唔好经理畀咩要咩~
最后上两张相啦,囡囡唔畀影頭,又唔畀露点,所以得一张房间相一张囡囡相~

囡囡唔出镜

囡囡唔出镜

升級  24.75%

三星會員

版主,我啲相上载唔到~PM畀你帮我上载?

升級  73.33%

一星會員

試鐘會便D。囡囡會不會偷懶?

升級  10%

二星會員

试钟,我以为只系个噱头,原来真有此事?

升級  24.75%

三星會員

yao250420 發表於 2013-7-13 11:16
試鐘會便D。囡囡會不會偷懶?

其它唔知,但系呢个服务就真系一般,唔知系咪试钟原因,好似我会吴畀家用咁~

升級  24.75%

三星會員

aiucard 發表於 2013-7-16 08:30
试钟,我以为只系个噱头,原来真有此事?

真系有咖~我已经喺第二个场嘅试钟啦~