winning11

查看: 7249|回復: 8

[beeflower報告]【華麗之】#16 湖北90後清新體驗 (試鐘報告)

升級  44.81%

二星會員

首先多謝場主安排此次試鐘計劃,收到試鐘號碼後第二日已到該場,整體成間場唔錯,負責人係有心去搞好個場,下次再有試鐘計劃一定再次報名。

「場地」7/10,場地都幾易去,真係可以唔駛打的,慢行來回羅湖火車站;雖然係桑拿場,但由於直上酒店房,所以都無試過桑拿沖涼房;坐係按腳廳等上房時,各服務員都主動積極招呼,而且仲見到好多女係按摩房出黎,個個都心口任睇,眼晴食哂冰琪淋;由於係上酒店房辦事,所以玩得絕對安全放心。

「經理」7/10,到前台話黎試鐘,坐底後有個人過黎簡介個場,其後再先係個場聯絡人埋黎講下今次試鐘係咩女,咩情況同想本人返去之後點做,其間聯絡人都有問有答,解釋清楚十分有禮;完事後返回前台,聯絡人再次現身詢問囡囡意見,亦希望本人寫個報告比個場意見。

「房間」6/10,酒店房間都係D大路野,可惜入房係三張床,唔係一張大床,個房應該係比兩PAIR人一齊玩互相SHARE囡囡,不過一對一都係大床好D,厶所以呢PART要扣分;整體衛生可以接受,不過,囡囡無自備沐浴露有D可惜。

「囡囡」(相頭) 7/10,由於係試鐘所以係無得簡女,但現場所見試鐘囡囡比較濃妝 (本人喜好淡妝),膚色唔算白算係中等顏色,沖涼時摸過皮膚幾滑起碼背部唔會有粒粒,但囡囡笑容不多 (囡囡表示近日有財物損失,可能咁樣影響心情);場所提供囡囡相片與真人比較後絕無差異。

「囡囡」(中路),6/10,心口有C CUP,絕對唔係打假波,可惜PINK LIN欠奉,但仲係彈手未有下垂。

「囡囡」(下路),7/10,肚仔無刀疤無紋,下面毛毛都幾多但好整齊,番開鮑魚望下唔會有毛遮住 (囡囡都表示好多客人話佢下面算多毛);粉鮑而且夠窄可惜下面水喉不足,唔係太多西水;後面個屁股都幾有肉唔會話係好肥,絕對係插到泊泊聲;此女唔係甲組球員,兩條腳可以話好標準。

「囡囡」(服務),5/10,囡囡指甲掃背及BODY都做得出色,不過口交技巧欠奉,冰火各一次,無水中蕭,無掃同錫袋,抗拒指插,亦不能車。上套時亦都表現生手,絕對係新女一名。服務方面已向聯絡人反映,指出囡囡絕對有進步空間。

「囡囡」(過程),6/10,過程中都轉過幾次姿勢,囡囡都無任歡迎,不過囡囡欠缺主動,本人未有試過女騎師既騎功,但囡囡叫聲自然,明顯都係少經人事,對於插得太深及大激都感到痛楚,表示希望溫柔相待。

PS:聯絡人對囡囡同囡囡自己都表示初做 (不多於兩星期),所以希望有幸入閘既CHING都愛護下囡囡。

報下價比CHING, 389 1Q1機, 489 2Q, 互動價499

升級  58.83%

三星會員

VIP會員2022

係試鐘所以係無得簡女!! 我再去試吓!

升級  14.52%

四星級會員

為何不提供照片,參考一下硬件及軟件

升級  64.81%

二星會員

多謝CHING分享,如果有相就更好。

升級  0.17%

三星會員

90後經驗不足也可慢慢調教,各師兄們要加倍用心用力。

升級  2.96%

二星會員

居然冇js图片,点参考?

升級  36.3%

二星會員

要看图啊

升級  3.33%

二星會員

无图,无真相吖

升級  32.96%

二星會員

師兄真識食,我都要試試!!!