winning11

查看: 5360|回復: 4

[葛情輝報告] 深圳 皇后大道

升級  1.48%

二星會員

星期五晚同幾位老友去咗王後大道按摩。今次係小弟第一次去呢間場。小弟一向唔鍾意大場,不過朋友話要去,咁就去試下啦。

一入去,覺得場面都唔錯。沖涼同Locker房都唔錯,乾乾淨淨。休息室都幾大,有大概百幾張椅。我先按腳,然後按頭。兩位女技師都幾好手勢,而且幾靚女下。

之後同經理講上房,不過經理話要按4個鐘先可以瞓過夜,不過可以分上下半場按。4個鐘 我咁大個仔都未試過,不過又唔想瞓停屍間,算啦。

先來皇后式,皇后式個技師個樣就一般啦,斷估都唔會有野玩。皇后式其實即係全身推油,唔算特別舒服,不過都算過得去。推推下就推袋袋,有時仲會搞下支棍棍,搞到我硬晒,又幾舒服。搞左一陣,我實在硬晒,咁我就問佢可唔可以打埋出黎,不過個技師話呢度唔可以打飛機,我話簽100小費,佢都好堅決咁話唔得。咁就算啦,無謂強求。不過扯到咁行,又唔可以出野,真係有少少難奈…

按完皇后式,同老友o係休息室集合,睇下波睇下電視Hea下,再上房按泰式。泰式係100%老正,十分舒服,滿意。按完都差唔多天光。我留o係房瞓到中午就Call埋班老友走人。埋單每人三舊幾,去食Lunch.

總括嚟講間場都OK,不過我都係鍾意韓式中型場多D

升級  56.67%

三星會員

辛苦晒呀,扯晒旗

升級  47.04%

二星會員

咁皇后式要幾錢呀,c兄

升級  7.67%

三星會員

呢間場阿叔都n年冇去過啦,講起都有少少懷念

升級  30.75%

三星會員