winning11

查看: 9688|回復: 5

[cappap報告] 行咗幾日沙尾

升級  16.67%

二星會員

(我粵語打得唔係今好,如果看唔明真係唔好意思啦 )
行左幾日沙尾,之前聽到師兄講話,三沙一水+向西村,立即去視察情況

1首先是向西村么都沒,5點行到8點人都沒幾個,小巷還要加個鐵欄上去(看來打得好犀利)

2沙尾行左幾日,最近沙尾地鐵站開左,一落地鐵站在仁愛醫院附近的那個出口,向東村一路,走入小巷裡面就係了,大概150左右,通常小巷裡面都會有幾個人坐係到吸煙守住,你看到進去就可以,比較後生滴概都係離地鐵站比較近(心得:離地鐵站越近好似就越後生~大概是今樣吧)
同一條女一般都係係同一個小巷同一個地方企概

後生概上班時間大概是7點~10點左右比較多12點之後都有但比較少(行左幾日貌似都係今)

再往這個方向的裡面行1~2條小巷就係比較年紀大滴概,里滴就大概是26~30歲左右下午到晚上都有,80左右的價格,但係真係小心,我已經中伏了上次個個女概都唔知係唔係吸毒總是講幾下話突然震一下(突然間好似講唔到也今,我真係插到很像嘔,後面直接打飛機出)一開始唔知道(所以每次如果選,記得選對話下看下OK唔OK)

沙尾滴女真係好唔色化妝,我感覺就係打幾層白色粉底然後塗個口紅就係了,年輕的還可以看下,進看你會發現其實打左很厚的粉底

3去左沙尾昨晚12點左右順便行賣沙嘴啦~不過沙嘴宜家真係好少了,而且都是滴大媽負責拉人然後囡囡再過來,另一邊還有幾個男的叫我過去看女(嚇死人我都唔敢過去了)沙嘴滴女雖然比起前面沙尾滴熟女稍微後生一滴,但其實距地滴化妝都係一樣概,沒幾大變化

還有上沙和下沙沒去過,唔知道點,不過我覺得除非你想急需要食快餐,如果唔係真係唔建議去沙尾,我都沒試過話插到很像嘔,這次真係試到了,看了宜家沙嘴已死了,去沙尾還能找些少年輕的,都係HK一樓一最實際

升級  78.15%

二星會員

留港消費?

升級  33.33%

一星會員

長勝大將軍 發表於 2017-3-3 02:07
前天拉了7人在沙尾,怕怕

何處覓樂土

升級  0.74%

二星會員

3去左沙尾昨晚12點左右順便行賣沙嘴啦

升級  87.78%

二星會員

似幾好!!

升級  45.56%

二星會員

我2013年中果陣都仲係100咋嘛
去到15年就$130-$150
都已經唔係咁想幫襯 , 一直都有去開沙尾西村好幾檔女都係做中出