winning11

查看: 5018|回復: 6

[馬榮成報告] 深圳/酒吧 拳手大全(上)

升級  45.33%

三星會員

GP BAR
羅湖區 建設路1072號東方廣場2樓
威士忌每支¥480,配3支軟飲,紅酒每支¥238配1罐雪碧, 啤酒每支¥25

都市芭芘
羅湖區深南東路3085號駿庭酒店首層
威士忌每支¥450,啤酒每支¥30起

富豪世紀俱樂部(酒吧)
地址:羅湖東門南路「芙蓉賓館」三樓, 地鐵國貿站
收費:威士忌¥520送3支軟飲;啤酒¥130半打; 卡座平日¥700、假日及前夕¥1,000, 另有大小房及貴賓房

冠軍吧
湖貝近樂园路
都可以

金剛
樂園路
D女一般, 個場就旧D;有個3姊妹組合上班--婷,莎莎,丹丹, 幾cutie

Chocolate 朱古力
東門南慶街 匯商名宛新2000廣塲東座1樓(地鐵老街站太陽廣場出口行幾步就到, 金莎國際會所樓下)
12月新開, 大場, 佔地兩層, 四百張檯, 好多港人及外國人, 聽聞DANCERS好得, 多拳手
新張CHIVAS 380人仔一支PROMOTION唔知到幾時, 紅酒每支 ¥298 , 啤酒每支 ¥ 38

Club Manhattan
羅湖區人民南路海豐苑二樓, 海燕果條街入, 在橫街口落地牢
好似有囡囡著透視裝

來來酒吧
羅湖區春風路2008號「聯城大廈」3樓西座
平價場, 香港老闆港式FEEL, 大堂小圓檯免最低消費, 酒水: 近牌做緊promotion 老青12蚊起, 另加果盤薯片, 卡座要minimum charge280, 房480/580/680, 開房飲品不同價貴d。方向村沿春風路前行一個街口,留意春風2008不夜城間大廈有幾個入口, 去來來由春風路同南極路之間果度搭上。羅湖過可坐共車97號係春風萬佳落,斜對面, 每晚約11點半左右就有「肉」女表演約一小時, 之前之後都可以唱歌, 但有好多歌吾齊。有幾個部長都幾索好似小red、山山(有d似陳妙英)、亞燕。

尊貴KTV酒吧
羅湖區春風路2008不夜城3樓
行過門口未去過, 包房最低消費:鐘房¥680到特大房二千幾人仔

樂巢酒吧
罗湖区寶安南路骏庭名苑2樓
細場人少, 同一時間有幾個拳手同你玩, 11時有妹妹DANCER跳STREET DANCE, 地鐵大劇院站, 沿深南中路北行

夜未央酒吧
福田區民田路9號城建購物公園3樓(福華路)
中型場, 有DJ、小舞池、卡座、k房, 上網卡座, 最吸引係有露天平台同戶外燒烤, 兩大張snooker檯, 大後投影電視播波。果盤同nuts要四十人仔, 酒水唔記得幾錢, 但印象中頗貴, 果晚D拳手/客戶主任D樣麻麻地。

Y吧
人民南路廣信酒店對面, 地鐵國貿站
大場, 貴, 有鋼管舞, 吧檯無minimum charge, 高檯RMB360, 台費RMB58(應該包在360內), 卡座唔知幾多, 台費RMB12X, 另有大中小及總統房

Yellow耶羅酒吧
羅湖區人民南路「金光華廣場」3F-001號
收得早, 有次點半鐘去到打烊, 冇人理我; 唔係拳手場, 不過佢有女鄧場找人訂台

升級  34.33%

三星會員

富豪世紀俱樂部(酒吧)
地址:羅湖東門南路「芙蓉賓館」三樓, 地鐵國貿站
收費:威士忌¥520送3支軟飲;啤酒¥130半打; 卡座平日¥700、
假日及前夕¥1,000, 另有大小房及貴賓房

呢度.....咪即係8仔囉.......

升級  34.33%

三星會員

Club Manhattan
羅湖區人民南路海豐苑二樓, 海燕果條街入, 在橫街口落地牢
好似有囡囡著透視裝

呢個場....哎.....如果可以就咪去啦! 查牌場囉!!

升級  34.33%

三星會員

金剛
樂園路
D女一般, 個場就旧D;有個3姊妹組合上班--婷,莎莎,丹丹, 幾cutie

的確幾Q...90年代布吉K場既格局...想懷舊去玩下囉!!

升級  34.33%

三星會員

冠軍吧
湖貝近乐园路
都可以

個場都...都可以.....飲到酒既! 有酒賣架!!

升級  50.74%

二星會員

CHING邊個場靓女最多啊。。。

升級  76.67%

一星會員

真係識多左好多地方!