winning11

查看: 6545|回復: 14

[silver koo報告] 老牛深圳兩夜行

升級  7.67%

三星會員

上星期五收工,同成班好老友ge師兄打個邊爐,席間有人話不如打完上路啦,咁小弟之前都準備左星期六放假,諗住下午上路癲番日咁啦,但既然當時又興起,咁就改左食完就向羅湖出發!!

輾轉上到羅湖都差唔多11點,兩個人又好隨意,無話特定要去邊間pub玩,就行左去y bar行左個圈,落到去可能仲早,感覺唔係太旺,女又唔係多,就決定轉場,閃..............又行左去樂宴,見都ok多人,咁就響bar台搵左個位坐下,求其開左2枝野飲下,又玩下骰,又望下周圍,有個男人唱緊live,不過個場無舞池呢下就好似無咁好玩............飲完見無咩環境(其實感覺唔係太好玩),師兄就提議轉場,就轉左去牛仔吧,對上去果次都有好幾個月lu,印象中上次去係無咩女,又太多賓妹響樹玩,所以打左折扣,今次可能係星期五(上次係星期六),就無咁多賓賓,不過都唔係太多女,似乎今日出師不利............咁就又係玩下骰,飲下酒到差唔多3點,又開始眼瞓,都係時候搵個地方瞓下,之前打邊爐果陣有師兄醒左幾張骨場$20 soupon俾小弟,而且又講有制服誘惑,又有港式,咁咪落去試下啦

飛的落到去,d裝修都幾舊下,問下個部長d收費,$128 港式,ok,不過講明各自按完要2個人同房瞓,算!望下間房:有個柜仔掛衫,花洒沖涼就響個竹簾後面(相信講到呢度應該會有師兄估到係邊度)就放低d衫沖過涼先,沖完個部長就拷門(幾鬼快手),帶左2個護士入嚟,一個小肥,明顯有波,另一個無咩波,小弟呢d睇肉家就梗係要個有波架啦!揀好左關門,肥妹就問我按邊,我就話佢鍾意啦(其實係睇佢想點),結果一開始就向小弟下盤進攻,按得果幾分鐘就玩小弟pat pat,嘩............駛唔使咁急??好,玩左陣見我硬左就叫我轉身,咁轉得身就梗係要搵d手部運動做下啦!點知佢竟然同我玩太極,話開大先可以摸...........呀,妳老味?,係唔係鑲左鑽石,咁巴閉,小弟就同佢講妳咁唔願咪換人再按咯,佢就即時走左出去!無幾耐個條19男部長問我咩事,小弟就講番頭先個情況佢聽,佢就有d唔順咁去再安排,無幾耐又黎2件,1件空姐服,另一個又係護士,見到個空姐明顯比較好肉地,就留低左個空姐,又關門又係問我想按邊度先,我再一次由佢決定,結果又係攻小弟下盤,果然去開大場做港式真係無咩運行............程序可以話同頭先一師兄弟,但好彩呢個就無咩格手,而且吸手波+手指尾指甲一半咁大粒嘅lin,的確幾好手感!!互相玩左陣就交左貨,佢出去清理一下,小弟又整理一下自己,佢返黎就問按邊,小弟就話個肩最累,佢就開始按,按按下小弟應該瞓著左..............好快佢就話夠鐘lu,跟住就左去一間雙人房同師兄同房瞓,瞓下又醒下到差唔多12點,埋單走人,減左張coupon又俾番張一樣ge我下次用,真係麻q煩,落左去附近間茶仔食d野又吹下水,電話響起另一班老友打黎話3點左右上到黎join我,good!差唔多下午1點,師兄話先行回港,大家響商業城say bye,小弟見時間尚早,就行左去火車站樓上剪下頭髮先!!(感想:第一次去呢個場,覺得硬件真係好唔得,門口唔明顯,整體都好舊,房內連鏡都無塊,如果好似小弟呢d瞓醒會披頭散髮的話都幾唔方便............而且整體服務麻麻,只有價錢可取,寧願駛多少少去試多d好野好過!)

剪完個頭見老友未到,無聊上咗商業城行左轉,行行下差唔多3點,老友打電話黎話已經響關口,咁就行番落去會合佢地!坐地鐵諗住去和平路間中森明菜食下日本野,點知5點先開番門,無計之下老友話不如返去稻香飲茶,小弟都好耐無去,所以又無咩所謂!行下行下去到佳寧娜都成3點半(早知一早決定飲茶就唔使行咁多?枉路喇),上到去都係食點心果d,食下吹下都差唔多5點半,埋單落樓下飛的去沙沙主場,不過都幾塞車,入到去都已經6點半,搵番個熟經理拎番間房先!!開左房(當時未齊人,得3個人)幫其中一個老友搵個人陪下先!然後同另一老友落左大廳唱餐飽!唱下歌之餘又同其他客jam下歌,fd左又玩下飲下...........好快又到左大廳ge表演時間(10點半),亦即係小弟撤退ge時候,上番房又繼續玩骰,玩玩下另外2個老友收左工都到埋!又一輪混戰+敬酒,結果未切蛋糕就嘔左一次..............跟住切蛋糕,飲香檳,又繼續玩,跟住應該係兩種酒輪流飲,走之前又嘔多次.............應該係2點左右走人,一老友同阿嫂返歸,跟住其餘3位老友原來有2位第朝要返工,咁趕都黎真係唔話得!佢地就唔想返hk,索性去按摩好過,下午響稻香食飯果陣小弟同果個老友吹水提過下有間骨場有制服玩,點知佢呢一刻就up出黎,搞到另外2個老友又有興趣去睇下,咁老友咁想去睇,小弟都唔好意思話唔好,結果又飛的去番尋晚個場.............

上到去分左4間房各自修行,小弟都係選左港式,又係果條19男部長帶左幾件黎都睇唔啱,之後第三轉有個空姐路晒成條波坑出黎,好就佢啦!入到黎又係主攻下盤,無幾耐又係落油起機,呢個就好d,可以除bra,但係唔除由自可,除左見到佢粒啡lin當堂無咩胃口.........就唯有轉攻佢下盤,隻手由佢裙頭攝落去(又有絲襪著住,雖然視覺效果係好d,但因為絲襪太緊,要放晒隻手落去都幾麻煩),摸到隻鮑,有d水而且ckeck過條隧道都唔算闊,小弟就因為酒精影響所以一直都出唔到,又見佢愈黎愈多水,小弟就同佢講不如同佢開大,直接俾兩舊佢,點知佢又肯喎,成交之後佢就立即除絲襪(件制服一直都無除),條t-back都未除就諗住坐落黎...........好彩仲省起未做安全措施,即時拎左個跟身ge袋出黎裝備,叫佢除埋條back,之後再上馬,做咗陣見佢成日望出窗,好似驚俾人發現咁,小弟就提議入去簾後面繼續,佢ok就一齊行入去,用狗仔式繼續,小弟都唔記得做咗幾耐終於都出到.............然後又係各自整理一下,又係幫小弟按左陣背,又好快夠鐘,又係過左老友間房瞓,4個一齊瞓到7點起身,換衫走人,有1個趕時間,幫佢截左架的士先,跟住3個人又係去咗茶仔食早餐,做過賽後檢討,2個老友都俾骨女昆左開大,呢個場真係.................不過小弟就叫做賺左d咁喇,因為小弟星期日晚仲有個飯局,加上兩晚的睡眠不足,決定都係返屋企瞓下先,所以同老友一齊回港,慶祝左一個都幾充實ge老牛,完!

升級  19.26%

二星會員

多謝包膠!大大......你就好嗽,玩足兩日

升級  30.75%

三星會員

好詳盡又好仔細?包膠

升級  7.67%

三星會員

原帖由 happylawlaw 於 2007-12-11 09:27 AM 發表
好詳盡又好仔細?包膠

最緊要師兄唔怕悶就OK啦

升級  8.5%

三星會員

師兄辛苦哂
報告好詳細

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
古仔,你個生日都好交興喎
最估唔到,一間你唔是咁滿意?埸,竟然連續兩日去........
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  2.92%

三星會員

C Hing 行程好豐富...

Good Trip !

升級  7.67%

三星會員

原帖由 肥佬 於 2007-12-11 03:58 PM 發表
點會悶呢! 生日係咁上下架啦!   

但可能未必個個師兄岩睇ma

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 silver koo 於 2007-12-11 23:15 發表
但可能未必個個師兄岩睇ma

出多?報告就真  

升級  7.67%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2007-12-11 11:25 PM 發表

古仔你太客氣喇

小弟講事實姐,睇積分就知啦!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 silver koo 於 2007-12-11 23:28 發表

小弟講事實姐,睇積分就知啦!

你?圭圭度都唔弱喎

升級  7.67%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2007-12-11 11:29 PM 發表

你?圭圭度都唔弱喎

原來花兄都有去果邊

不過拍馬都未夠你響d台d score

不過唔知花兄響圭圭果邊用咩名呢??

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 silver koo 於 2007-12-11 23:33 發表

原來花兄都有去果邊

不過拍馬都未夠你響d台d score

不過唔知花兄響圭圭果邊用咩名呢??

小蚯蚓呀  
d台果個唔是我?架

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 silver koo 於 2007-12-13 00:25 發表

花兄你唔講真係以為佢係你黎

叫我小蚯啦,古仔  

升級  3.7%

二星會員

C 兄.. 都幾充實下.. 最後都開大!!