winning11

查看: 4681|回復: 6

[neu報告] 娛樂航母 朋友被捉了

升級  78.58%

三星會員

琴日一同7人..去左娛樂x母到按摩...咁我其中有一個朋友選擇了他們的推淋巴的按摩套餐..
於是佢就係我們格離既房~~.但突然間有便衣公安查牌~跟住就把他捉左去派出所...
到而家都未放返出黎....唉..有無ching可以話我知會發生咩事...好擔心佢呀~
Updated
好多謝各師兄既提醒同意見...我個fd到琴日都無放返出黎口大....
唉~跟住公安先生就同我係大6班fd講話要直繫親屬先可以問而家既情況...
咁佢屋企人知道件事後就立即上去...但已過了辦公時間了...所以要到今朝才可以有消息啦...
但講到尾..我真係覺得係個間骨場裝人彈弓囉....
更新 (6月23日 晚上7點)
頭先我打俾負責呢件事既骨場經理...佢話我朋友已經簽左紙...佢地亦無奈地簽紙...
我唔知琴晚究竟發生左咩事而令到我朋友有呢個決定....
佢仲話已經係15日....無得搞...唉...而家可以點算....
有ching講過...可以俾錢倉頭..令到佢過得好d...
其實可以從咩途徑呢??可唔可以教下小弟...
最後更新 (6月24日 朝早   8點49分)
Confirm 左朋友需要拘留15日了....我衷心希望他可以平平安安咁渡過呢個艱難既日子...
再更新 (6月25日/..朝早..8點39分)
好多謝咁多師兄對呢件事既關注..講左好多有機會發生既情況我知道...
等我唔洗再自己亂唸野...有師兄問到我地有無點毒...答案緊係無啦...
如果點左毒..我問咁多方法黎幫佢..點都無用啦...
我朋友應該無方法令佢可以放返出黎....現在只可以等..

升級  14.44%

二星會員

出得來行 真系遲早都要換喇呢期!!

升級  20.37%

二星會員

正骨場都捉!?

升級  22.96%

二星會員

好同情個位師兄,呢D仆街場真係望佢快燃D執!
希望個師兄快D可以返出黎......

升級  43.33%

一星會員

真五小心啊 够晒黑

升級  80%

一星會員

慰问,深表同情!

升級  59.33%

三星會員

係正骨場推淋巴都要捉
食神