winning11

查看: 4046|回復: 7

[seikowatch報告] 偷跳CP不成改跳 深圳皇馬

升級  2.22%

二星會員

尋日best fd放假,原本約定雞啼就殺上CP救國救民(囡)~
阿呢陀佛~唔知醒,瞓到下午3點先起身~去鬼去馬咩,過大海都嫌遠!
但9痕痕冇奶油就咁算嘅!研究一輪之後,醒起黃碼X滙評價唔錯!又有米奇玩,就扑搥食完晚飯即上!
打左陣叉盒360,10點準時出發!佐敦上大巴,11點到皇崗,一落皇崗口岸,嘩!乜料,咁q多人嘅排隊排出停車場,乜經濟好返好多咩?!
直奔的士站,頂!講錯左去假x,兜左個大圈= =
終於去到,門口一行人歡迎,有條囡幫手按lift,問我地去“煙超”定桑拿,當然去桑拿啦,係部lift睇到原來係英超桌球= =

上到去,拿手牌沖涼,乜d鞋擺晒係locker下面咁頂癮架!
沖涼地方比想像中細,沖完就入大廳,我個fd按緊腳,咁我地坐大堂前面最後果排,後面係地台,按到到肩,咁就叫鬆腿啦,唔記得叫要女的,心唸會唔會叫個男的黎,OMG,真係黎個男嘅,算...不過其他場會醒目問要男or女的。
按完求q其20人仔tips~

我都未按完,我個fd已經揀好JS上埋房,咁我都去睇下有咩日式JS先,今日ABCD組上班,相頭稍為好少少都上緊鐘,仲要係around 11點開始上= =咁就求Q其點一個,available!good上房,由於第一次黎唔知有兩層日式房,有都應該爆晒呢個時間,咁就上咗近廁所果一間= =頂,d人出出入入嘈到爆!
冇耐JS黎到,都有7成似!都食得落,江西人但年齡不詳~
一開始按背,好夠力,手勢同其他大場冇咩分別!又按得耐仲成日問我個肩鬆左D未,夠細心~之後問我推唔推PP,我話是但,但她係都要我講,咁咪推囉,丫!又推得好舒服喎,又推又R下咁,又hi埋菊花,爽!仲間唔中篤下袋底,整到硬一硬!
此時她出去攞熱毛巾,嘩,好熱但好舒服~
之後推腳,又推到好入…oh…正呀!

到按前面,我怕痕,所以係咁縮,她又間中捽下linlin,超爽ar!
最後按腳,又係越推越入,大脾la都按埋,小精工當堂硬一硬,此刻她問按唔按埋前列線,按就加100小費,老練都按啦,咁就係咁按前列線同袋底,舒服到無晒力,此刻都未推上柱身,按到咁上下,她就hold住小精工,問推唔推油呀,老練都話推啦,咁就落油推啦,得閒又捽下袋,又按下前列線咁,又問我有冇係其他場推過油(暗指玩米奇?),咁我就話只係係/場試過囉,唔知係咪見我仲未出,就問我拉唔拉低條褲呀,緊拉啦,最後係咁推小精工,oh升空!她話:嘩,這麼多!可能她推得舒服掛~~事後都唔記得叫她坐隔離玩互動,蝕左!

之後她出去洗手,返黎就按頭,按完都未夠鐘,咁又按下手,唔知她係咪特登,間唔中都hi到她波邊@@

夠鐘,簽小費,咦~原來佢地唔係打電話報鐘,係打卡~~
然後出房送我出大堂~我個fd一早係大堂仲狂call我= =

食咗d野睇左陣瑞典vs丹麥就走lu~
見到有日頭有早餐和午餐送,過夜抵到爛,不過要按4個鐘O.o

埋單320,都幾抵玩!

最後想問ching們講嘅下層房即係係邊?是否在大廳最低那裡入, 揀完JS根本唔使上樓梯的?

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

你發帖時, 最下有個掣係「添加附件」, 按下便可加相
你編輯原帖亦可加相
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  22.96%

二星會員

原來皇馬都有飛機打
向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!