winning11

查看: 5640|回復: 8

[豪魂報告] 遲來的常仔第一次報告

升級  72.22%

二星會員

係上星期一行幾人浩浩蕩蕩上去常平,而我哋入住既酒店並唔係HUNG C 而係位于常马大逍蘭桂坊廣場既康x酒店,地點有些辟靜,喜歡靜的最佳選擇,
而普通客房干淨企理 ,房租(!^*)
而且還有一种房间可以蒸的,但只能係午夜12点后才給你過夜但我無係呢度松骨,所以唔清楚
而酒店三樓是K場,房錢不用最低消費,因為是閒日.
囡囡方面整體分數有7.5以上(各人眼光不同,各CHING勿怪 )囡囡們都係著透明吊帶裙,身材一目了然
個晚朋友相熟既媽咪就私人醒件18歲囡囡我,湖北妹,眼大,波大,腰幼,1.65米高,整晚就只係摸她滑溜溜皮膚,爽
跟她私底下講數,因為我們会逗留3日,所以........終于講掂數后換衫,打后二天都跟我一起....哈哈!
第二日早上大隊坐酒店車去麗香飲早茶(因酒店付近一帶沒早茶喝)飲完就坐車返酒店隔离的水療会(銀識)双鈡98,還有其他港式,泰式........
而最吸引就是下午荼才10塊,生菓,炒粉麵飲,各樣任君選擇,味道也不錯,而且晚上自助歺才38元,宵夜18元.....啤酒15元(細支裝)
設備也不錯,大池,水力按摩,干濕蒸,泠水池,還有就是有男女共用水池
而技師方面就不清楚,眼見幫我們按的都唔錯,有力,認穴準,健談
更衣方面用电子鎖,服务員不會拿小費 GOOD
總結就係,我會再戰東莞,3日消費$3000.值得

若各CHING對本文覺得沈悶,在此SAY SORRY

升級  96.08%

三星會員

謝師兄分享,等你續集please!....

升級  87.17%

三星會員

PLS PM MAMI PHONE NUMBER

升級  56.67%

三星會員

去左邊幾間呀???我近來去左一間寮步新場,幾時有興趣一齊去呀?

升級  93.5%

三星會員

我都覺得嗰間場係遠咗啲!係cp嚟講<帝豪X>都算係ok喎!其他我就冇去過...
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  72.22%

二星會員

原帖由 fatimaman2002 於 2007-10-13 05:50 AM 發表
我都覺得嗰間場係遠咗啲!係cp嚟講<帝豪X>都算係ok喎!其他我就冇去過...

自从靚靚部长無做我都無去啦

升級  34.33%

三星會員

原帖由 projimmy 於 2007-10-15 07:02 PM 發表
仲話要人帶你去溝女.......
你自己大把節目啦~~~~~

我都話我賤格咯....!
"賤格...賤出新意思" 嘛!

升級  56.67%

三星會員

俾錢先就奇怪d........下次好運啦

升級  2.17%

三星會員

大x有囡開價錢1500一日任玩喎