winning11

查看: 3612|回復: 5

[葛情輝報告] 深圳 第一次去洋乾峻完 滿意滿意

升級  1.48%

二星會員

前兩日同朋友上深圳飯唱k啦。本來唱完k諗住去韓國場按正骨,點知有團友話想試下去機場玩下。好在我袋住本<星期五>(因為裡面有寶石coupon)。我一向只係去正場,玩野場唔識,咁咪睇下邊間場好lor。見到間洋乾峻完,好似唔錯,仲有專車接送,咁咪試下lor。我地o係沙咀,佢都黎接,真係慳唔少的士錢。   

間場細細間,都算OK.  有兩個小小水池, 休息室細細間,好在都冇話人多到好似難民營咁。

我做宮廷推油, 入到房坐左2 mins,技師到 (後來先知星期五有佢張相), 樣同身材都幾好. 技師按得唔錯,有力,好似正骨場咁.  一路都有講有笑, 感覺唔錯.  跟住就開始推pat pat, R bag bag, 跟住其他野唔講喇。技師全程都好投入,仲讓我上下其手,而且大半程都瞓響我旁邊,好親切,知我快頂唔順就慢D, 仲得閒錫下我同吹下我耳仔。搞掂之後仲同我按摩用藥包,夠晒鍾先走。   

唯一唔好就係房外條走廊太嘈, 瞓唔到覺。   

整個過程都好滿意。唔係擦鞋, 北上袋本星期五旁身真係冇蝕底

升級  56.67%

三星會員

原帖由 wongycjames 於 2007-8-20 06:34 PM 發表
how $$ c hing??

好明顯你唔係星期五讀者啦

升級  1.48%

二星會員

$268 全包, 唔使俾人R小費

升級  1.48%

二星會員

你咪當我傻先得架, 梗係有用coupon啦。而且找數時個姐姐見我攞本書出黎,搵來搵去都搵唔到洋乾峻完o個版, 個姐姐仲話俾我知佢地o個版野o係邊。呢d經驗真係得意

升級  93.5%

三星會員

喺邊度㗎?$268差唔多啦!又唔係太貴!揾日試吓先...

升級  56.67%

一星會員

一定要接下去....
支持你........