winning11

查看: 4150|回復: 10

[Austin報告] CP/匯華 屈買月餅各師兄小心

升級  78.58%

三星會員

不嬲都有上開去"會嘩"玩既, 感覺都唔錯,客房係貴D, 不過就幾靚.
  點知早幾日有個兄弟同D FRIEND上去"會嘩"玩, 玩完之後X晒鬼, 話D囡囡係咁要佢地買月餅, 一舊水一盒, 原來D囡囡包括埋個DJ都要咩QUOTA, 一人一晚一盒, 真係傻X左, 呢D大陸月餅邊有人食丫, 送都冇人要啦, CP月餅邊個拎返屋企丫, 咁即係一人夾硬屈你一舊水. 都仲未止, 佢地其2個FD玩爛左個MIC後面條線, 個DJ即刻叫經理入黎, 又話要賠5舊, 本來整爛野要賠係好公道既, 不過我個FD覺得係俾人裝囉. 卒之6條友K房酒水連月餅賠MIC一共五千蚊.
  我地果邊D兄弟決定以後都唔會去"會嘩", 客房沖涼都會唔去.
  唔知有冇C HING 賴過野呢?

升級  51.83%

三星會員

原帖由 Austin 於 2007-8-13 01:04 AM 發表
By - U9FEJCMP
不嬲都有上開去"會嘩"玩既, 感覺都唔錯,客房係貴D, 不過就幾靚.
  點知早幾日有個兄弟同D FRIEND上去"會嘩"玩, 玩完之後X晒鬼, 話D囡囡係咁要佢地買月餅, 一舊水一盒, 原來D囡 ...

都唔可以話屈嘅..我今曰係cp天xx洗爪都有技師同部長叫我幫佢地買月餅卷啦..不過我都係冇買...佢地都好開心呀
警告︰本文章內容只適合18歲或以上人士觀看.內容可能令人反感.敬請留意

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 Austin 於 2007-8-13 01:04 發表
  點知早幾日有個兄弟同D FRIEND上去"會嘩"玩, 玩完之後X晒鬼, 話D囡囡係咁要佢地買月餅, 一舊水一盒, 原來D囡 ...

其實一向都好嚟啦,同d經理主任熟都會同佢要一盒半盒,無計,人哋有quota,你又同佢熟同佢訂房,有時都好難拒絕
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  51.83%

三星會員

原帖由 DustTillDawn 於 2007-8-13 01:13 AM 發表

其實一向都好嚟啦,同d經理主任熟都會同佢要一盒半盒,無計,人哋有quota,你又同佢熟同佢訂房,有時都好難拒絕

真係架...不過我同佢太熟啦.. 所以可以推 跟住重叫佢地買唔出請我地食添
警告︰本文章內容只適合18歲或以上人士觀看.內容可能令人反感.敬請留意

升級  78.58%

三星會員

原帖由 DustTillDawn 於 2007-8-13 01:13 AM 發表

好彩我一定唔去得CP的桑拿.甘Dust兄,你積係要幫人買啦?

升級  78.58%

三星會員

原帖由 十郎 於 2007-8-13 01:19 AM 發表

真係架...不過我同佢太熟啦.. 所以可以推 跟住重叫佢地買唔出請我地食添

其實上面做的月餅真係甘唔好食?

升級  51.83%

三星會員

原帖由 Austin 於 2007-8-13 01:28 AM 發表

其實上面做的月餅真係甘唔好食?

都唔係喎..我記得早一二年係滙尾買過都ok喎

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 Austin 於 2007-8-13 01:25 發表
好彩我一定唔去得CP的桑拿.甘Dust兄,你積係要幫人買啦?

熟咪幫吓手囉,一百幾十,上得去玩你到預咗洗錢啦
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

唔知會5會送波餅

升級  34.33%

三星會員

原帖由 Austin 於 2007-8-13 01:04 AM 發表
卒之6條友K房酒水連月餅賠MIC一共五千蚊.

當間房玩左$2000, 賠MIC-$500,...
嘩! 佢都買左好撚多合月餅喎! 食唔食得晒呢唔知....
吹到咁大托七咩....

升級  60.25%

三星會員

又唔好話屈,可以不買的嘛,我就從來無買過,亦無俾人逼過