winning11

查看: 4013|回復: 5

[馬榮成報告] CP/匯華 Elaine

升級  45.33%

三星會員

轉貼   
自從台灣佬單野之後,都好耐無上CP.今日終於比細佬戰勝大腦忍唔住上左去!
十一點半由香港出發到CP兩點幾先去康X直上四樓,由於細佬太餓即叫主任安排囡囡,但係睇左成十二個都冇件得,大部份都係扒  .咁就同主任講話下次先,即閃坐車過半島睇睇點知無開.咁就為有再坐車去中元大街先.(起碼都D酒店有得揀 )去到中元街先去大甲豆X醫下肚先一個叫個面一杯飲品再加多籠小籠包盛為$23.
醫完肚咁就去美怡X點知上到去只做熟客,無訂房不招待  ,睇睇錶成四點於是即過隔離匯W4/F即刻入房(入房途中見到好多房都有人)叫主任從速安排,第一Round兩個都唔得,咁就第二Round又二個都係不可食用.第三圈再二個一個一般其中一個蒙古的主任話要收伍佰大洋(有興趣的師兄可以試試,但個樣唔得)第四轉個兩個又係唔得,再來第五轉今次個女主角出場佢個號碼就係ELAINE.
首先佢好細心咁幫我除衫跟住就跳個舞先,再來就幫我帶套吹下先,吹到咁上下就話不如先做一次先又好.咁佢就好快咁換左個又好快咁坐上來(原來佢妹妹已經濕左,唔怪得之咁快想做)由於好耐無做而囡囡又瘋狂鞭策下細佬好快就頂唔順敗下陣來  .
係床上休息一陣再去沖涼,其間向囡囡上下其手又攪到佢濕灑,咁囡囡就向我還以顏色不段以手撫按小弟弟,攪到小弟弟好快又昴起頭來,囡囡見到咁話不如再來一次,我話好呀.咁囡囡就去拿套在浴室再做,由於地方細只好用老漢推車,細佬一入左小洞就不停推進,推左五六十下唸住停一停,點知囡囡好似好需要咁自已不停前後擺動,而且速道越來越快,最後又比佢攪到出左.咁就沖一沖身然後上床休息.
之後囡囡沖完就出來報鐘,先幫我按了十幾分鐘,之後就話幫我做服務,我就話唔洗啦,點知佢話唔做唔得一定要  .在佢一片盛意之下為有做啦.其間細節不詳寫啦(如果有去過都知係點,未去過又想知就自己去感受下啦)總知就在囡囡極道需索下完成第三Q.
總括黎講對於此次行程非常滿意並極道滿足.
囡囡Face: 80分
囡囡Body:50分(因為波波只有32A)
囡囡Service: 95分(感覺有點她在食我不是我食她所以扣五分)
囡囡Charge300
Room Charge258

升級  80.74%

二星會員

請問巴大,繫唔繫個個囡囡都會跳番PART艷舞嘎?甘就好爽嘎

升級  41%

三星會員

指定動作, 係多咗呢Part, 其他服務, 我相信跟你去韶關福苑差唔多。

升級  50%

三星會員

計埋跳艷舞都係 120 分鐘倒咋, 3 Q?? 師兄身子真好

升級  81%

三星會員

睇佢報告好似沖完先報鐘,
那係唔係多過 120分鐘呢?
會唔會係真呢?

升級  80.74%

二星會員

甘到底繫跳完艷舞和衝完涼再報鍾仲繫一入來就報鍾嘎?
如果唔繫甘,時間就好少嘎