winning11

查看: 10083|回復: 16

[sksw報告] 去邪骨巧遇新上班傻傻地骨女

升級  51.83%

三星會員

去邪骨巧遇新上班傻傻地骨女  

剛剛回來,昨晚無工開,同個老友上去食飯,老友 同埋佢條女一起來,因為人少關係,都無諗住去k場玩,無無聊聊一路食飯,飲啤酒,吹水都吹到十一點幾,埋單走人,老友同條女返屋企,我就一個人on 99唔知去邊,走好唔走好,一場上到去,無理油食完飯就走咁柒,就去邪骨啦.
因為上次仲有陰影,經過上次去果間場門口,(有睇我上次post....水水差比人老強,好險...........師兄都知邊度).停一停,諗一諗,都係唔上,走人.再行一陣,見到有知客囡囡叫我,望一望,見佢都幾靚女,就跟佢上去,呢間場我以前都去過,都好耐無去,試啦.........  
沖完涼上房,等咗一陣有囡囡來,望一望,中中地,,都係咁上下,是但啦.果時我同個老友講緊電話,無理佢,只係點一點頭,伸手打一招呼,指房間內個電話,示意佢可以報鐘,佢望住我唔知點做咁,好似好緊張.企係度on99.過一陣,我講完電話,問佢做咩,佢一味係度笑,係咁抖氣,話好緊張,話佢一日上班,好緊張.我仲串佢話我今天一次上大陸呀,佢只係報以一笑,望住個電話,問我應該點樣報鐘,我呆撚望住佢.....唔識出聲.佢話佢一次做,今天剛剛開始上鐘,真係好緊張,唔知點做.......我話老師沒教嗎,佢話有,現在好緊張,一時忘記唔知點做.........我便教她只要講 xxx起鐘,房間號碼,客人牌仔號碼就可以.她順利報完鐘,對住我笑,.
開始骨,手法大路,師傅教法一樣,無偷懶,時時問我夠唔夠力之類野,正骨一樣,幾好,.新女唔識,亦唔敢偷懶,對手無停過?我按,按大脾都無手多多,拈到春袋,賓周邊就縮手,同正骨無分別,我都覺得佢得幾好,幾舒服.見佢出哂汗,問佢係咪好熱(我覺得空調有少少凍).佢話仲係好緊張,怕我唔高興.我見到佢咁樣都覺得好好笑,叫佢唔駛緊張,慢慢來,同佢傾計,佢話之前房門口企幾分鐘唔敢入來,比個部長喝佢,佢諗怕一上鐘就比客彈走,或者撞到個變態佬而唔敢入來.我問妳入黎都咁耐,感覺如何,我似唔似變態佬呀.佢係度笑話唔似,我仲好好人漆.傾開計佢就話佢從家鄉來這裹幾個月,之前在附近做洗腳,都搵到仟幾蚊個月.有個老鄉介紹佢就轉來呢邊做,之前做洗腳時都學過按摩,所以都好易上手,交一仟蚊,上幾堂老師就比佢合格,可以上鐘.佢話聽佢個老鄉話呢邊可以搵到多錢就過來做,(後知佢呢個所謂老鄉仲唔係好熟果款,比佢吹撚漲.)咁我就問佢知唔知呢度技師點搵錢,佢話知,技師同客人做其他服務如推油,做果樣野(笑住咁話),但佢就接殳唔到,話正經按摩都可搵到錢.呢一刻,我差唔多暈撚.比佢激撚死,我諗我今晚遇到佢呢個唔知咩人,開頭以為佢唔識,但聽完佢咁講竟直情係天真,on9.我同佢講正經按犘就唔好係度做,去正骨大場做啦,佞而家呢場技師上鐘係無鐘錢,只有同客做服務至有小費,客人咩服務都唔做就無收入啦,佢仲以為係8蚊個鐘漆,我問妳老鄉無同妳講清楚咩,佢荅我話佢地返唔同更好少見,所以唔知,佢聽完我咁講都好似唔係好信,我就叫佢一陣落鐘後去問其他技師啦.佢仲問我呢度技師做服務收幾錢,我笑到仆街,佢真係咩都唔知同唔識.為人為到抵,??手啦.推油100,做愛300.有客會講價,得唔得就妳諗啦.佢問我推油係點推法,(我再暈多次),我話即係打x機,佢話未打過,點打.........(有無攬撚錯呀.)係家鄉都無同男朋友打過,做愛都都有,但好少.問我教佢得唔得...............
我覺得呢條女真係好撚攬笑,到呢一刻我都唔再計較佢咁多.....我都未試過教人打 機,只試過以前睇住四仔,教女朋友?我吹.心諗幾好玩........就話好啦,叫佢出去油,仲問我點法.--佢.問服務員啦......佢完油返來,我地就開始啦...
我叫佢用手攬我大脾肋,跟住到春袋,賓周,記住,一定要令到個客硬,覺得有需要,頂唔住,唔出野唔得...個客肯做,妳咪有收入啦...佢一路做一路笑,問完人客肯做後就除褲,佢就好聽話咁除我條褲,見到我條賓周好硬,好驚呀,真係好硬呀,,大佬,比佢咁攬法,梗硬啦,男人黎...叫佢落油,兩隻手搓暈油,落條賓周度,上下上下咁推,佢話油好油淋淋,好糜煩,唔做啦,但隻手就無停過?我打,我叫佢好似玩雀咁,兩隻手一膂來,間中掃春袋,間中掃9頭,搓搓,chop條柒上下咁   chop,佢好聽話咁照做,我都好撚high,差唔多啦,叫佢用隻手擋住9頭位置,點解要.............傻女,唔通要個客 出落個身度咩...佢見我個樣好high,係度笑話未見個男人除做愛之外都可以咁high.....呵....呵.....呵.......出啦.........出啦.......佢成手都係,出好多,打幾個震....好過隱呀,.........本來想整估佢叫佢擺個頭埋去望住,諗住爆面....諗人地一次打,費事比陰影人地啦,出就得啦,之後教佢幚我清潔好再去洗手,佢話好多精,好核突呀,我話好妳下次幚人打就搵只巾擋啦,佢打我話我整估佢,我笑住話仲有大把野可以整估佢都未做,??............
之後再傾一陣,我比100蚊佢話幚人打完就收錢,呢就係妳上鐘應得小費,佢話唔可以要,仲要感激我教識佢咁多野漆.我都係要佢收,佢笑住唔好意思咁收,夠鐘果時仲要我教埋佢報落鐘,.我就話度訓過夜,妳可以走啦,佢好似好唔捨得,仲話要留低陪我訓,我話唔駛啦,剛剛上班就唔走,會比人鬥,唔係幾好.
佢走時問我佢係咪做得好差,我話一次叫做唔錯啦,做耐會精好多啦,佢比佢電話我,叫我下次再來,睇佢有無進步,仲暗示下次唔會收錢,會好好報荅我,,我同佢講我會再搵佢........拜拜..........
我諗佢都唔錯,新來,剩係手骨都幾好,肯幚人,遲就唔敢講,有時遇到呢新女,好過去正場骨,唔識呃鐘,偷懶,肯學,都係另一番玩法,幾頂隱.......(完).

升級  34.33%

三星會員

"處女下海"喎...!  咁都比你撞到,你就好啦!
佢好彩撞到你姐,撞到第二D賤少少既咪大鑊?

升級  77.04%

二星會員

應該同佢講推油 $30, 口爆$100, look gout

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 小寶 於 2007-7-25 17:16 發表

放心....小弟風流但絕不下流..............!!!!!
小生淫賤而不賤格
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 小寶 於 2007-7-25 12:01 發表
唔知係邊個場?幾多號?小弟都好想個咁有經歷.........過我想教條囡囡做......其它野!

之前個post好似話係水水東x紅, 所以應該係個度
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  51.83%

三星會員

原帖由 DustTillDawn 於 2007-7-25 10:53 PM 發表

唔知有無師兄深入虎穴去打探下呢?

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 sksw 於 2007-7-26 00:28 發表
唔知有無師兄深入虎穴去打探下呢?

無去水水好耐啦
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  39.63%

二星會員

機會這麼低都被老哥你碰上了
性福喔!

升級  1.48%

二星會員

真幸運!碰到呢D女都唔錯啊!好過D精甩尾囡囡

升級  9.63%

二星會員

原帖由 DustTillDawn 於 2007-7-25 10:53 PM 發表

應該是紅太陽,在福民路

升級  9.63%

二星會員

因為上次仲有陰影,經過上次去果間場門口,(有睇我上次post....水水差比人老強,好險...........師兄都知邊度).停一停,諗一諗,都係唔上,走人.再行一陣,見到有知客女女叫我,望一望,見佢都幾靚女,就跟佢上去,呢間場我以前都去過,都好耐無去,試啦.........

升級  9.63%

二星會員

因為上次仲有陰影,經過上次去果間場門口,(有睇我上次post....水水差比人老強,好險...........師兄都知邊度).停一停,諗一諗,都係唔上,走人.再行一陣,見到有知客囡囡叫我,望一望,見佢都幾靚女,就跟佢上去,呢間場我以前都去過,都好耐無去,試啦.........\
ching,樓主最后應該轉咗場啊。

升級  7.67%

三星會員

呢個報告幾有趣!!

升級  83.7%

二星會員

我都好想知系邊間場嘎。

升級  2.17%

三星會員

點解大家咁多奇遇,真羨慕

升級  2.96%

二星會員

應該同佢講推油 $50, 口爆$150,