winning11

返回列表 發新帖
樓主: freedom

粵海桑拿谷氣之旅

升級  88.15%

二星會員

粵海全個場夾埋先係得15間房,佢哋有乜理由比到房係瞓過夜呀!

升級  2.83%

三星會員

對呀, 我都係去正骨多, 其實係未去過邪場, 我之前都係去方向仔的x海藍天的,
唔知附近有無邪野好介紹呢? 錢,質素, Thanks

升級  0%

二星會員

打到客塊面咁樣d女都仲有得做落去?聽講粵海都罰得d bg幾重下果喎... c hing可以6次衰5次半,唔通粵海其實係特登俾人去玩受氣既場我地唔知?

升級  83.7%

二星會員

多謝晒,我知道啦。

升級  52.59%

二星會員

點解會無得做落去? 除非我當時衝出去破口大罵投訴佢;打中我佢唔係有心,所以我無咁做。之不過格手 bg 遇無數,被打中還是首次,氣氛係勁唔好玩。

係罰得重,又如何?玩手機罰一百,早落鐘 75 分鐘 罰五百 (其實係有客興到爆,埋單唔按),所犯之事仲要攞出嚟貼堂。依家咪一樣睇到 bg 想呃鐘既報告!
啲 BG 如果咁容易就肯去改善自己既服務,呢個就唔會係一個 service 差既場啦!

我亦唔係特登去受氣,根本每個 bg 服務各有不同,一兩次不好既經驗根本不能作準,亦有場試了幾次之後就漸入佳境;只是粵海看似有潛質的場,加上又有 fd 去開,所以才試多了幾次。

我諗個個場有一次唔好玩就馬上 blacklist, 我諗好快就連一個可以去既場都無! 如果 C Hing 真係有啲次次好玩兼零投訴既好場,都不妨喺度推介吓!

孤身 ~ 走我路. 好想溝女, 但無料到...