winning11

查看: 5751|回復: 24

粵海桑拿谷氣之旅

升級  90.74%

二星會員

昨晚3點左右打完ball一個人去咗粵海桑拿, 去到門口問按完摩有沒有房瞓, 他們說有, 於是便入去換衫沖涼, 然後入房, 最後選了 (^ 號技師. 但按不夠二十多分鐘, 佢就話開始推油, 推油都只是掃一陣patpat, 而且手勢很差, 都感覺唔到快感, 跟住幾分鐘就轉身起機, 在佢好像不太願意下都有除佢個bar揸下ball, 過左10分鐘到係佢好大力咁chop之下就出咗野, 個陣時間過左40分鐘左右. 跟住佢去洗手番黎, 佢就無再幫我按摩, 就咁系我隔離呆坐, 好似想走咁, 我就開電視睇無理佢. 再過多10分鐘佢就話要走, 咁算啦, 佢就早左半個鐘落鍾, 我就系間房瞓.

點知瞓咗唔夠20分鐘度, 突然間有個女部長開左度門叫醒左我, 話唔夠房要我去休息室瞓, 話再晏些有房時再安排我入房瞓, 我個陣真係好嬲, 但係個人好累, 都費時同佢嘈, 去咗休息室瞓. 點知係休息室個電視開到鬼咁大聲, 而個兩個女服務員仲係度不斷傾偈, 跟本瞓唔度... 我就坐到大約5 點半到就頂唔順沖涼走人, 等6點半開關就返香港

其實我lee半年都去過粵海成十幾次, 個女部長都認得我, 算係個熟客啦, 但真係估唔到今次會有咁嘅不愉快的經歷, 如果他們知道不夠房, 係門口個陣就應同我講冇房瞓啦... 同埋dee女未到鍾就話要走, 仲好似好理所當然咁, 完全無唔好意思嘅感覺....

我決定以後都肯定唔會再去粵海, 依家咁嘅服務態度, 點得家??

升級  76.67%

一星會員

try 隔離 "航空" 啦 , 名如其場 , 飛上天空 .

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 MMC8981 於 2007-7-23 18:00 發表
try 隔里 "航空" 啦 , 名如其場 , 飛上天空 .

航空,航空,航到上太空
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

深圳d場都變哂
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  0%

二星會員

原帖由 DustTillDawn 於 2007-7-23 11:17 PM 發表
深圳d場都變哂

係粵海越嚟越唔掂!
我都試過想過夜佢地話唔夠房,一係瞓休息室,一係兩張床拍起嚟3個唔識男人瞓,玩咩!
d女四圍唔俾摸又黑面又偷懶又厄鐘,仲想搏客溝搵著數,總之管理勁唔得!
收成$198又唔係平,附近大把場好過佢!

升級  11.92%

三星會員

原帖由 rbj 於 2007-7-23 23:27 發表
係粵海越嚟越唔掂!
我都試過想過夜佢地話唔夠房,一係瞓休息室,一係兩張床拍起嚟3個唔識男人瞓,玩咩!
d女四圍唔俾摸又黑面又偷懶又厄鐘,仲想搏客溝搵著數,總之管理勁唔得!
收成$198又唔係平,附近大把場好過佢! ...

咁師兄有無推介呀

升級  0%

二星會員

原帖由 DustTillDawn 於 2007-7-23 11:28 PM 發表
咁師兄有無推介呀

羅記,舫空,芙容都係附近啦

升級  11.92%

三星會員

原帖由 rbj 於 2007-7-23 23:36 發表
羅記,舫空,芙容都係附近啦

羅記只羅x酒店呀

升級  0%

二星會員

原帖由 DustTillDawn 於 2007-7-23 11:39 PM 發表
羅記只羅x酒店呀

咪就係粵海行兩個街口果間羅X

升級  11.92%

三星會員

原帖由 rbj 於 2007-7-23 23:49 發表
咪就係粵海行兩個街口果間羅X

有無report呀, 師兄

升級  76.67%

一星會員

"南方" , "楓葉林" also ok & nearby la , even "京鵬" is ok la ,
try "Plane" packaged for about 148-168 , Big for 500 .
"楓葉林" is a small place but some of the "BG" are eatable ,
Can ask the captain bring 2 BG each time for your selection ,
you can look for fewtime & selected a good one .
"Southern" also the same , i think they are in same group ,
even the uniform are the same .

升級  76.67%

一星會員

Have you try it before ?
Saw from "Friday" , most of "BG" are ok wor

升級  0%

二星會員

原帖由 DustTillDawn 於 2007-7-23 11:57 PM 發表
有無report呀, 師兄

去邪骨機場玩都係咁上下架啦,不過羅記管理好d,d囡囡睇得開d,識得玩盡d去令到客人開心,咁先有翻頭客。
俾得錢出嚟玩仲乜要受氣喎!

升級  51.83%

三星會員

越嚟越多師兄投訴深圳啲場..................
深圳係時候福佳啦

升級  0%

二星會員

深圳好多場同囡囡唔去進步,唔去增值,咁咪越做越差

升級  76.67%

一星會員

其實都好難怪佢地,做一個客"hj"先袋 70-90 蚊 , 又要比你抄上又抄下,
仲要扮 high 叫幾嘢 , 有時遇上D醉酒客 ,打成粒鐘都出唔到,真系手都軟啦.

升級  0%

二星會員

原帖由 MMC8981 於 2007-7-26 06:03 PM 發表
其實都好難怪佢地,做一個客"hj"先袋 70-90 蚊 , 又要比你抄上又抄下,
仲要扮 high 叫幾嘢 , 有時遇上D醉酒客 ,打成粒鐘都出唔到,真系手都軟啦.

選得呢條路就預咗係咁啦

升級  0%

二星會員

原帖由 神鋒 於 2007-7-27 02:52 AM 發表
咁又唔可以一概而論既,搵得幾十蚊一個客,有時有d抗拒(巢勻全身),我覺得人之常情囉...最緊要態度夠好就真

咁其實大家覺得去機場,俾客摸胸算唔算係基本服務呢?我就試過想摸落去就俾bg大力推開加黑面,同時之後大家都冇晒引。冇投訴佢都好俾面。

升級  52.59%

二星會員

原帖由 rbj 於 2007-7-27 01:28 PM 發表
咁其實大家覺得去機場,俾客摸胸算唔算係基本服務呢?我就試過想摸落去就俾bg大力推開加黑面,同時之後大家都冇晒引。冇投訴佢都好俾面。

我直程俾 粵海既 bg 大力推開兼打到我塊面!玩 6 次,衰足五次半,咪話我唔客觀同無俾機會。

我曾經同靚部長反映過 bg 態度低劣既問題,靚部長即刻做野:介紹全場最老果件俾我……
孤身 ~ 走我路. 好想溝女, 但無料到...

升級  52.59%

二星會員

原帖由 kq007 於 2007-7-28 06:15 PM 發表
去芙蓉。大把靚女。都系貴幾十蚊遮。仲有點解我只能回復。吾可以發新帖。希望版主幫助解决。

係咪好靚女 或 收貴幾十蚊 並唔係最重要。最重要係佢收得我 238, 但就俾到較「到位」既服務和愉快既氣氛俾我。

不過呢個場每次我都要做好多功課至去,玩旺場如果無備而去都好易o賴野!
孤身 ~ 走我路. 好想溝女, 但無料到...