winning11

查看: 8363|回復: 3

[金池桑拿] [nokia2110報告] 初回報告【金池桑拿】

升級  1.11%

二星會員

玩了多年,看了多年,第一次寫個報告。

今年各樣都順景了好多,聖誕夜去了仙記,D囡和員工太串,以前的去開皇都,D服務好得多,今次去了金池,是年初四,過大海行個大運!  
都算順利,下午四時下班,到了碼頭50分,有5:15分船上,正。
新年去澳門點都要入金沙行一行  沒有下碼無心緒。時間又到十點幾,下大雨!  入去可能是第一次,都不細,動作如舊,不過個乾蒸熱的D!
我買的是1178套票,送一個師傅工,當然美人察背      
嘩好QQQQQQ多人,立刻罷個靚位,而有show 睇,豔舞來的,跳下小件跳下小件,
粒lin 硬了,我講條女。外貌不錯!初四當日我看到有近三十條女!我選了個台式,個樣有D似仙記個賤娃琪琪,和仙記一樣入房前會和你談談心抽下你個細佬,我俾好玩到......  

入房啦,終於有得玩洗車底,未洗車前,他一邊幫我脫去衣服,一方啜的的lin lin 嘩 no la ,入車房,我先坐下,他二話不說吹吹...........嘩停一停,轉身﹣﹣﹣C眼,這時他瞓係地下,奶的的細佬。

上床時,又吹.....吹,他好鍾意吹人!不二時,他拿起我的細佬,係拒細妹門口打打打,又磨磨磨!大件事!    遇到個大食家!

砌了十幾分鐘就完了.......

出去休息室,嘩人海,睡眠區full 休息室 full 好在有個吉位即入,睡到八時幾食D野睡眠區有位即入!

是次旅程共花了

4(mtr)+2.5+2.5+1178+4+8=

升級  62.59%

二星會員

金池未去過,睇完c hing既report,下次都要去試下

升級  46.67%

三星會員

有機會要試下...

升級  1.48%

二星會員

金池有機会試下