winning11

查看: 11316|回復: 4

[富城會] [blok報告]【富城會】+【金池桑拿】2Q之旅報告

升級  88.58%

三星會員

見好多師兄介紹富城和金池, 忍唔住去試了, 現在報告:

7:30pm 在信德買了淨dup套票(因為有師父工送, 又想先看看情況), 8:30pm到馬交, 先到第一站-富城

打的廿蚊到富城, 有十幾廿個囡囡左右, 全後生, 大部分也可吃, 但也忍住先去英京看看。行兩個街口到英京, 有廿幾三十個囡囡, 一半中女(25以上)一半後生(後生到好似未夠秤), 也有可吃的, 但也回富城, 因看上了一個囡囡.

Q1 囡囡 info:
廿歲, 湖南, 的骰, 相頭OK似梁錚有80分, PGGA (我個人對PGGA並不抗拒, 講真後生有様有身材有真波就唔使做cheap雞啦!),

上房啦! 比馬檻好不了多少, 各自沖涼, 但有講有笑, 冇bj, 叫得有一點假但gap水充足(可能我是她今天第一個客), 正位狗仔坐蓮爆很快就半個鐘, 給了二百大洋, 鬆人。

Comment : 兩舊是抵的, 絕對是頭盤or甜品的最佳選擇, 只是時間太少

出來已9:30, 打的去第二站-金池

打的十蚊金池到, 上樓。很多師兄說金池細, 我覺得也不算細了, 比起香港的差不多(比起十八就一定細啦!),基本的裝潢和衛生也OK(但水池就真的細), 而且最重要的是-服務真的很好

沖涼浸池乾濕蒸時已有掛牌囡囡幫你拿毛巾jump茶遞水。沖完涼入休息室, 問經理這裡收費, 原來套票加dup是有優惠的(雙鐘300), 因為我想先dup再看看, 經理便把dup鐘改優惠鐘, 套票之後再加錢做中式or自由式. 食物ok。 叫個麵食食下之際, 突然廿幾個囡囡一字排開係我前面, 原來經理安排的, 想我先看看板。囡囡平均比起十八是差了一點, 但高質的也有。 因我想先dup 所以便先上房dup (後來才知可以先mark定的, 蠢!!)

dup唔講甘多, dup完已差不多12:00, 是時候叫囡囡了, 看別人叫經理call囡囡出來, oh no! 很多囡囡不見了, 留低的不太可口, 其實金池和十八也是要鬥快的. 原本想改中式博一博, 剛巧快到遊戲時間, 便一邊食野一邊等, 到12:15遊戲時間。咦? 全部 囡囡又齊番人既? 可能是特登安排玩遊戲時要齊囡囡的, 下次兄弟們星期五/六上到去有時間可等到遊戲時間才揀. 立即mark定之前睇中的282, 然後一齊玩bingo, 人體油畫都未玩完就急急腳上房去,
Q2 囡囡 info:
廿歲, 叫娟娟, 又係湖南, 中等身材很fit有曲線, 様非常ok似鐘嘉欣有90分有女友feel, 又PGGA.

入房洗白白的情況和師兄們講的差不多: 水簫bm車底 C眼, 然後上床冰火lam全身, 非常落力, 條摩打好勁, 唯一缺點gap水不夠, 但因娟娟令本人患上了「短期間歇性沉船症候群」, 所以乜缺點都受, 在有女友feel的情況下很快就一個鐘.

1:30出庭坐低, 叫埋個腳, 2:00走人

Comment : 場不及十八, 囡差不多, 服務贏

埋單計數:
套票650
改自由式500
dup 300
富城 200
車錢50

總共1700 2q加dup

升級  34.44%

二星會員

不認識這幾間是甚麼?

富城/英京看下好像是馬檻,像打令2那種,純粹揀女後上房搞野是嗎?

金池是sn來的,是嗎?

係PAAG not PGGA

升級  88.58%

三星會員

呢個report所講既富城係(富城賓館)

升級  34.44%

二星會員

看他這樣形容,可先看女女,看了又走了去英京看女,這樣有得看女不是金魚缸嗎?然後那麼快便上房do野 ........ 不是night club 吧

升級  88.58%

三星會員

英京酒店及富城賓館只是馬檻形式
上到去 , 會見好多女係度 , 睇o岩就返房執劑