winning11

查看: 4013|回復: 5

[十郎報告] 深圳/深濠桑拿 新年第一炮

升級  51.83%

三星會員

(2月中)我和朋友到深圳深濠桑拿,前身是(深麗),剛剛新裝修重開,這裏地方不算大,冲涼位得四個,但有乾濕蒸,算ok啦,休息室位約十個,之前在友台有師兄講過是奶媽塲,所以決定試試,首先冲完涼坐一陣,跟住就入房,服務員問有冇熟識的技師,我答冇,我心諗會唔黎件奶媽呢?有人敲門進來,我一睇(嘩)(但冇叫出來)後生女,有前有後,佢話24歲,心諗條女咁索都唔--方揼得好啦,(但我又估--錯噃)條女真係揼得好舒服噃    由中式做背推油都好正規,原來佢以前係正規塲做過,近來先做邪骨,推完背再推屎忽,好喇戲肉終於到喇,佢先落油套弄我細佬,我就由佢大腿屁股一路向上摸,到最後當然係揸波喇,好堅挺呀    我一路揸,佢就一路捽,越捽就越快,到咁上下,我當時己進入忘我境介了,而我亦感到佢被我一陽指攪到黎料喇,此時我話教佢一種69式玩法,佢好聽話咁睡上來    屁股向我,就係我指法下,佢叫得好勁,而我視聽覺都得到好大的滿足感,好快我就攪掂啦,事係佢整理衣服和洗手,之後再幫我按頭和手,服務真係頂瓜瓜呀
可以坐地鐵到國貿站B出口凱利賓館對面     囡囡@@號
港式$188全包

升級  81%

三星會員

條女幾多號呢?

升級  35.19%

二星會員

我昨天想問這間場在那
你解答了我
thanks
春風路

升級  71.48%

二星會員

其實有時中女都唔錯,經驗夠,功夫好!

升級  71.48%

二星會員

嫩口貨架生就靚啲,但有時要氹好麻煩。

升級  71.48%

二星會員

小弟就睇心情,睇眼緣,大小通殺!