winning11

查看: 7582|回復: 7

[一樓一雞報告] 樟木頭/新都會酒店 桑拿

升級  13.7%

二星會員

小第都好小係呢到出報告, 因為好小去救國, 又寫得唔精彩, 不過發覺呢到無乜樟木頭嘅報告, 但我又覺得樟木頭都有好多香港bro上去玩, 所以係到出份簡短資訊

最近走左上去樟木頭唱K, 一間叫陽光卡拉OK嘅埸, 不過我就唔多見意bro們去個到, 雖則房錢唔算貴(平日計), 但d女就真係   f可能我麻Q煩啦   入正題, 深夜一點, 走左去一間叫新都會嘅酒店(舊翼), 內裡有桑拿, bro 記住係去舊翼, 新翼只有SPA做, 唔好去錯  

一上去就俾錢先 $218人仔(包過夜), 酒店房, 仲有早餐送(仲要係專人叫你起身, 然後送埋入房比你), 咁嘅價錢, 咁嘅服務, 我就唔知邊到仲有D咁好嘅野啦   , 跟住有位令女主任入黎, 介紹左一位囡囡比我, 後生, 樣子一般, 身材OK, 但服務就5粒星(我個人覺得), 由一入房脫光衣服, PREPARE濕蒸房比我蒸身, 跟住同我沖涼/洗頭(上洗下吹)  攪點之後我就訓上床, 諗住都應該入正題, 誰不知囡囡仲同我係床上擦背, 撩耳仔, 我當時就覺得自己好似皇帝啦     攪完一大輪之後, 再去沖身, 大大話話都攪左成粒鐘, 囡囡先打電話去服務台叫起鐘(即係再玩兩個鐘)·發達啦  

叫完起鐘, 先黎45分鐘按摩(我覺得按功都算唔錯), 按完囡囡先問我玩乜服務, 我更係話玩大佢啦, 因為全樟木頭桑拿玩大都係一個價錢 $400人仔(有錢嘅bro, 記住唔好做難市呀)  

由於我d煲東瓜係有限公司, 隻囡係餘下嘅時間, 給我超過十款以上嘅神洲花式, 我就無本事去理解個d名稱, 希望bro式完之後, 返黎係到出包膠嘅時候, 話返我知個d學名就好啦
P.S218(桑拿費) + $400(囡囡費), 合共$618(人仔)
上次我做個件囡囡係漆號 (bro 輕手d呀, 我仲想返卓架)

升級  74.25%

三星會員

樟木頭有幾多人口ar
35萬?
銀湖別墅區

升級  62.59%

二星會員

嘩! 聽落正過cp wor !!!
大丈夫係我呀! oh very nice!!!

升級  81%

三星會員

又唔錯喎,
最緊要服務一流,
係呢! 仲有冇其他場介紹?

升級  84.44%

二星會員

好似呢個帖好耐之前發過lor

升級  99.63%

二星會員

$400(囡囡費)好似貴佐少少,

升級  45.33%