winning11

查看: 7425|回復: 6

[中國通報告] 常平 K女醒廿皮自動除褲

升級  74.25%

三星會員

K 女 自 動 自 覺 除 褲 畀 你 睇  呀 , 唔 信 ? 得 閒 上 常 平 玩 番 轉 啦 。 噚 晚 我  一 行 五 人 又 上 呢 個 人 間 天 堂 , 因 為 貪 呢 度 夠 平 , 行 136 制 你 話 邊 度 搵 呀 ? 雖 然  女 唔 算 高 班 , 但 醉 眼 望 佳 人 , 豬 扒 都 變 貂 嬋 啦 , 何 況 每 人 Mark 兩 件 女 , 唔 去 馬 坐 成 晚 都 係 兩  水 , 又  又 摷 有 排 你 玩 啦 。
我  玩 得 好 癲 , 唔 記 得 邊 個 提 議 玩 數 毛 毛 , 自 動 除 褲 有 廿 蚊 , 搞 到 件 件 K 女 爭 住 露 八 月 十 五 , 盞 鬼 。 數 完 毛 , 我 Mark 全 場 最 放  玲 玲 , 我 認 我 醉 呀 , 不 過 醉 極 都 曉 的 住 對 大 奶 上 房 。 沖 完 涼 , 玲 玲  番 條 老 底 , 我 問 : 「 仲  住 條 底 橫 做 乜 ? 」 「 我 想 邊 跳 舞 邊 除 褲 畀 你 睇  , 不 過 要 收 四 十 蚊 。 」 「 好 ! 你 跳 到 我 起 頭 我 畀 夠 六 十 蚊 。 」 玲 玲 真 係 使 出 畢 生 功 力 , 又 扭 又 擰 又 擺 又 Fing , 直 情 好 睇 過 三 仔 ! 如 此 誘 人 畫 面 , 唔 趁 熱 食 都 對 唔 住 自 己 , 呢 Q 搞 足 四 十 分 鐘 , 抵 到 爛 呀 。

銀湖別墅區

升級  74.25%

三星會員

我都係轉載
我都想知要d女玩得放要pay幾多
銀湖別墅區

升級  74.25%

三星會員

我有個朋友的朋友玩個不過係小鎮not常平
銀湖別墅區

升級  35.17%

三星會員

不過呢 d 好似齊吹左 d 喎 !

升級  53.33%

一星會員

各位師兄在常平銀星可以玩到
不過不是136,會係236
一般都可以在埸內玩到數毛毛
ccw

升級  81%

三星會員

祗係聽聞咩?
係唔係真呀, 會唔會係吹水料?

升級  53.33%

一星會員

銀星在木棆區雅蘭酒店對面,
可在常平打四輪仔去
ccw