winning11

查看: 20884|回復: 14

[henry7707報告] 東莞 JM兩爆之旅 (有圖)

升級  48.67%

三星會員

各位老友記好,小弟好掛住大家同埋北上happy既生活呀!!近來我要經常飛澳州,少咗上大陸,留香港既時間都唔多,加上老婆今年生左細路哥,一向浪子的我,亦都係時候要扮一下乖老公,多d番屋企,少d去蒲,所以咪出少咗包膠囉!
收左爐一段時間,講真,悶架,特別係有左bb之後,我同老婆小行埋左,以前隔晚恩愛,而家隔兩星期都無得溫馨,真係有些少谷精上腦,我試過食成個星期海x堂龜苓go都下唔到度火,點解決呢? 於是乎諗左幾日,都決定轟轟烈烈咁跳佢一鑊!

決定左去跳,今次豁出去架喇,至於去邊度跳,我就上cp囉!因為同事話有間去開既場,仲有相熟經理介紹俾我,場中有人自然好辦事d啦!於是前果日趁住佛誕咪直殺上去cp果間「JM」囉!難得偷跳,對自己梗係要好啲,睇到電視個混血model樣靚身材正,賣緊D記最新超超slim果隻dum dum廣告,講明龜頭位特別薄同貼,咪即去便利店買袋出發,打真軍我唔夠膽,但係盡量都想”0距離”性接觸嘛….

呢個混血妹,令人有d性趣

無去東莞兩年,再重臨舊地,發覺大圍環境無咩變,個火車站依然係咁唔先進,出閘後依然係好多搵笨既白牌車佬過黎煩住晒,不過我地無理佢地,因為之前打定電話,間場有車黎接我,唔使比班契弟當水魚劏 。
坐左無耐車去到j記,間場比想像中企理,地方唔算大,不過好企理,準三星果d囉。一去到門口,果位相熟經理已經企定定迎接我,東莞就有呢樣好,去親邊間場d經理都當你上賓咁歡迎,噓寒問暖,又問你食飽未,又關心你口唔口渴,當你王帝咁看待,抵讚 !

酒店大堂,都叫做企理

飲飲食食呢就免喇,上得黎囡囡先至係主菜,所以我都第一時間叫安排技師我looklook,今次好運呀,睇第一轉幾件囡囡都非常合眼緣,最後只係睇左三分鐘就可以下決定,揀左個湖北妹黎服侍我,呢件囡後生得黎皮膚又夠白,我一睇就鍾意啊!

斯斯文文,其實都幾淫

跳淫舞,睇完都幾扯旗

落選佳麗退席後,閂門,做野!但做咩先呢?小弟玩莞式一向俾囡囡做主導。佢一黎就係先跳舞,跳得好淫,睇到我扯鬼晒,跟住佢仲請埋我一齊跳,再跳跳下,佢就推我落床,跟住開始幫我除衫,之後佢攞張消毒紙巾出黎幫我抺細佬,之後就想一口含落黎!老實, 雖然環保入口係好舒服,但係未沖涼臭亨亨,加上有兒有女有妻房,都係上套安心d,所以我即時叫停,戴返個私家槍袋先比佢吹!講時講,唔知係條女條脷好力,定係呢隻套夠夠貼身有關呢,竟然幾十下就俾佢條脷捲爆左一鑊,噢,真係成袋都係呀!

呢條女條脷都幾好力水,吹簫唔偷懶

跟住沖涼,沖涼呢part都算唔錯,囡囡bm呀、玩鑽呀都好專業,沖完涼之後,傾左陣偈,囡囡又幫我做iso,唔洗幾分鐘又比佢搞到硬晒,條囡醒目呀,自動自覺幫我笠好個私家套,女上男下,「吱」一聲就坐左落黎,我feel到一野就隊到佢盡,真係好潤滑,完全感受得到佢隻肉蟹既緊同埋溫暖,出出入入夾下夾下咁,賓周按摩,真係爽!

個背非常滑溜

新套套,幾好feel

呢次小休復出,正所謂養精蓄銳,我交到功課呀,囡囡好勤力咁連續騎咗二十分鐘先宣佈派彩,嗱,唔係認叻,我真係發覺佢有黎高潮,臨完事前見囡囡個身震晒,真係反晒白眼好似鬼上身咁,呢鑊佢賺晒啦!
完事之後,囡囡仲讚我ml技術好,滿足到佢,係一個好對手,希望下次我再點佢鐘,佢把口除咗吹簫掂,連吹水都咁識得冧人。沖好晒涼,佢幫我著番晒d衫,我執野既時侯,條女竟然問我可唔可以將剩低果個套俾佢,佢話幾好用,想同男朋友試下喎。見都係幾蚊雞,算啦,反正呢劑執得咁開心,咪當打賞囉!兼且講真吖,個dum俾老婆發現咪仲仆街!
總結今次久休復出旅程,兩個字:滿意!但同一時間又有d感慨:到底幾時可以再來呢?

我插得佢幾開心架

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  65.08%

三星會員

支持服出
5D Mark II
40D
EF70-200 f2.8L
EF24-105 f4L
EF17-40 f4L
EF50 1.4
580EX II

升級  14.52%

四星級會員

祝師兄可以再食到好野

升級  56.67%

三星會員

有兒有女,玩得安全係啱既!!!

升級  16.67%

一星會員

这么正点的小姐插的正点啊。

升級  5%

三星會員

Howmuch for it

升級  54.81%

二星會員

the photos are too small la...

升級  78.58%

三星會員

支持復出的詳細報告...............
笑看天下美女,飽嘗人間艷福

升級  12.22%

二星會員

祝師兄可以再食到好野

升級  31.85%

二星會員

好報告!! 正呀!!

升級  34.33%

三星會員

嘩阿七,成家立室左添啦! 恭喜恭喜!!

升級  3.17%

三星會員

層次好高呀...
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  59.26%

二星會員

有体头,搞得下

升級  2.96%

二星會員

正点阿!!!!

升級  35.17%

三星會員

wow ! 好耐無睇過 henry7707 兄既包膠了 ! 仍然咁精彩 ! so good !