winning11

查看: 143950|回復: 58

[利澳芬蘭浴] [Aloneintheda]【利澳芬蘭浴】哈爾濱Model (有圖)

升級  41%

三星會員

日期   :  2007年1月20日
時間   :  3:00AM
地點   :  Rio水療 (至Top馬交SN場)
同行者 :  2人

買套票上船唔係戲肉, 大家無興趣, 唔再講, 重點係揀女入房做大事, Right?

0345啱啱搵美容妹妹修完夾, 馬上搵經理安排睇Show (講法係咁), 其實只不過係廿幾個MM响間密室任君選之真。
嘩!!! 眼前一眾, 清一式國內佳麗, 有著See through, 有著旗袍, 絕對係人靚衫更靚, 旗袍嘅更超高叉, T-back邊盡入眼廉, MM基本都有1米7, Model黎嘅, “得”之餘更非常吸引, 非--不可, 响呢種誘惑再加上無法底擋之下, 我真無辨法, 揀咗個全場最高嘅靚女 *)@, 佢高1米77, 著埋對4吋高踭鞋, 同小弟身高相約高, 未開波, 已經可以一個字形容 “Perfect”, 而我個Friend就揀咗件1米7 *@$, 好笑容, 同樣係Model, 正, 然後隨即入房…   

MM Ada(真名), 入到房, 好開心, 佢話一般客搵佢, 都比她矮, 話唔太喜歡喎, 我就同佢Ex-Boyfriend 一樣高, 一見就話想搵我做佢男朋友, 心諗唔係化, 咁益我…   然後當然係寬衣解帶, 佢身材無得講, Fashion TV級數, 係波稍為細咗D, 一睇已經係戰鬥格, 再講真係唔知點講, Cover Girl點解無佢份呢? 呢個時候, 壓扯唔住嘅細佬已充血… 仲唔仆街, 幾時得黎大戰呀!!!

! ADA見到即笑爆, 佢先响Jacuzzi果邊放水, 話轉頭再黎幫我推油按背。 真係Feel到好Sweet呀, 唔知係咪靚女講野, 齋聽都好鬼死正! 小喇星我細佬仲誓不低頭, 自己都唔係幾好意思, 為有先扒响床, 等咗陣ADA就過係, 佢一鼓坐响我鼓之上, 落油輕推, 好Q舒服啊! 我係個超級受力之人, 竟然有如此感覺, 絕對係索女效應。 邊推油之際, 佢話我地不如談下心先, 我當然話好啦!!!

我問佢 : 你咁靚, 點會無Boyfriend呢?
佢笑答 :  4年都無拍拖啦!!! (唔可信, 但無質疑佢, 費事掃興啦!!!)
我再問 : 我OK嗎? 暫時做你Boyfriend啦!!!
佢即答 : 無問題, 好呀! 仲話好想回憶下拍拖嘅感覺喎…  

再問, 原來佢以前係國內做全職Model, 有好多Model朋友(Model學院畢業) 同佢相約高, 都幾靚女, 我馬上問有冇得介紹先, 仲問有冇米8嫁, 佢話難dd, 但啲Friend全部都係米76以上, 係學院規定咁話喎。 其實我話你都非常OK架啦!!! 佢不單止幾冧, 拖住我過Jacuzzi果邊洗白白, 心諗今次應該有運行啦呱…  

待續Part II...

洗白白同其他桑拿場有啲唔同, 我先扒上個Jacuzzi, 啲水啱啱浸到個身嘅一半, ADA先幫我洗得乾乾淨淨, 然後用舌頭功由腳一直舔到上頸, 再由頸舔番到另一邊, 跟住再黎水中毒龍, 鳩硬到un住添, 呢招新野, 未玩過喎, 雖則無BM, 但真係好鬼爽呀! ADA叫我小心啲轉身, 再做前面服務, 先黎乳舔, 佢嘅舌頭慢慢向下移, 搞到我全身非常酸軟, 細佬硬爆, 嘩! 大脾內側都唔放過, 乜春都瀨埋, 最後必然係好簫息啦!  ADA簫功利害仲好夠深喉, 唔講真係唔覺得佢係Model出生, 細佬幾乎真係畀佢吹爆!  睇睇個鐘, 快樂不知時日過, 好似得返10分鐘添, 我話不如我地返過床再黎啦!!! 佢話好, 仲幫我响隔離個大按摩缸放定水, 話同我做完再去浸下, 會舒服D咁話喎, 好有情人Feel, 好體貼呀!

上床啦, 女上男下, ADA先黎乳舔, 再火含, 含含下, 個仆街鐘報時添, ADA佢唔理, 繼續吹, 我好Q舒服, 佢也有高潮, 套Dom磨, 佢越磨越High, 我也是, 想抱起佢翻身黎, 但唔多掂, (Maybe我地太高大啦, 有少難度) 出入平安, 男上女下再黎過, ADA佢好好水, 個位好Match呀! 加上面貼面睇住佢, 真係好鬼死靚, 個Shape仲好分明, 一路插, 佢閉上眼, 微微咁發出呻吟聲, 基本上我已經忍唔到, 想咀落去爆咗就算, 但點知個PK報鐘又響! --啦星! 細佬即刻跌Watt, 我同佢講, 不如加鐘啦… 但佢無答我, 除個套馬上再黎吹, 硬咗又再上套, 最後係畀佢磨坐之下, 爆咗。 跟手幫我除套, 仲笑住咁話, 你睇, 幾多子孫???  我地明知過鐘,仲過大按摩缸泡咗下先著番啲衫, 今暈真係同佢搞到無晒能內, 腳浮體虛咁行出休息廳!

一出到去, 見到個Friend已經坐咗响道, 佢話出咗黎超過15分鐘喇! 點知一傾之下, 發覺囡囡服務相差得太遠啦, 向來唔鍾意投訴MM嘅我, 都忍唔住, 覺得太過份啦, 入房無Massage, 算啦! 無水中簫同毒龍亦無所謂, 最過份連浴缸都唔用, 真係搞x錯呀! 於是馬上搵個經理投訴, 佢亦無辨法, 公司規矩MM即時被罰一仟蚊, 但我地一點補償都無, 只答應下次黎會幫我地跟足啲啲…埋單依舊, 每人補差價1,200.- (我地先買中式套票, 價錢 : HKD1,0xx)

總結 : 本來係想去18, 但Friday Night, 驚無位坐先去呢個場, 場基本上係無問題, 價錢去之前預咗, 但囡囡服務相差之遠, 我覺得係佢個人問題, 今次被公司罰錢, 算小情大戒啦…

升級  8.25%

三星會員

Alone 哥, 我睇都睇到九硬了, 你快 d 寫埋下一半啦!期待中!!

升級  6.67%

一星會員

waiting for your post and photo
sorry don.\'\;t know how to type Chinese

升級  6.67%

二星會員

Brother....期待你的下半part.....小弟在上海....都曾經有model女友....一齊幾年...佢係model比賽頭幾名....1.83高....比我高大半個頭.....你個report...勾起我美麗的回憶.....

升級  56.67%

三星會員

ALONE今次仲有相?非常咁旗袋

升級  2.59%

二星會員

thanks for your report....
awaiting the photos of your MM.......

升級  1.85%

二星會員

如果有相睇會更好

升級  6.67%

一星會員

Rio水療 is the full name ma?

升級  6.67%

二星會員

想試試個834

升級  10.37%

二星會員

good  quality bor!!

升級  10%

二星會員

人間極品,師兄好嘢,

升級  10%

二星會員

人間極品,師兄好嘢,

升級  10%

二星會員

人間極品,師兄好嘢,

升級  10%

二星會員

人間極品,師兄好嘢,

升級  10%

二星會員

push push push push

升級  10%

一星會員

台灣好介紹 (PART I)

因為是轉貼的,請各位台灣朋友証實一下..Thanks~~

怕好多有心想去台灣玩o既brother們
無留意到我回應sdugoten兄 "台灣之搵女灰到盡報告"
所以小弟特別再開新po出黎
希望大家黎台灣玩時知道D門路啦!

其實係台灣玩呢D, 真係比香港貴價好多,
不過如果只係想試下台灣妹個種FEELING,
都值得, 起碼唔似香港個D網上1X1咁, 話係台妹,
其實可能係福建妹..... >_<

18~30yrs, 一般價位nt$3k起, 反正都係要睇你係咩場到玩啦!

(1) 純粹發洩選擇豆干店
台北市有個叫三重地方, 有類似大陸髮廊型式店, 佢地叫豆干店
不過佢地唔係髮廊店面, 全部都收起哂黎係個鐵皮屋入面,
G頭多數會企係出面睇水&搵客, 1Q十五~二十分鐘, NT$1200~1500(公價)
G頭帶你入去鐵皮屋後就有幾條女被你睇, 全部都係台灣妹, 絕對唔會有大陸妹,
原因係呢類場所被警察檢查時有大陸妹就好麻煩,
睇o岩就直接帶女上房搞野, 全程自動波, 因為條女都希望係15分鐘內KO你,
優點: 價錢比較平, 有時都有年青女大學生客串
缺點係時間短, 地方細, 無得沖涼, 事後囡囡會用濕紙巾幫你擦拭.
禁忌: 唔可以打車輪, 唔可以食包魚, 唔可以用手通渠
如果睇唔o岩, 就客氣同G頭SAY SORRY之後閃人去睇另一間.

(2)夏日摩摩茶
板橋市有好多摩摩茶, 咩係摩摩茶?
即係香港早期魚蛋檔咁, 去到"XX休閒咖啡"之類招牌店舖,
G頭又會帶你去個房到睇女, 都係全台妹, 唔會有北妹(不過有間主打越南妹)
形式係條女帶你入房同你傾偈吹水(間房好Q暗), 原則上1小時NT$1600,
當中會包幫你HJ, HJ絕對唔會加價, 咁你都可以對佢上下其手,
如果想進一步UPGRADE, 通常公定價係BJNT$500~1000(帶套/無套)
好少囡囡會直接俾你係房到就地正法, 因為怕POLICE臨時檢查,
有D囡囡唔做全套, 想要做全套就要先問清楚人地肯唔肯同咩價位,
通常如果真係要做全套, 佢地會建議你先賣一個鐘, 再帶囡囡去附近賓館搞野,
不過價錢就貴好多, 1.6K + 3K + 賓館休息錢(0.5K) = 起碼5K
優點: 好多年青又索台妹
缺點: 地方細, 多數得半套服務, POLICE檢查比較多
如果遇到POLICE檢查時, 唔洗緊張, 佢地都係例行公事, 你乖乖俾證件佢抄就OK

(3)三溫暖一暖
台灣都有好多地方有三溫暖, 咩係三溫暖? 即係桑拿
不過......都好輪貴, 一般三溫暖入場費係NT$500~600不等
睇地區, 台北市多數都係$600, 入場費包咩?
入面冷熱水大池, 乾濕蒸房, 12粒鐘時間(有提供訓覺地方)
所以如果黎台灣玩, 又無BOOK酒店, 咁就可以考慮去三溫暖到沖涼&訓覺
有D會提供PC上網, 電影區(四仔).....都係唔需要附加費,
不過....入面餐點係另計, 按摩都係另計, 正骨NT$2000 兩節,
邪骨就....嘿嘿....你先去餐廳休息區到坐好, 自然就會有G頭黎問你要唔要,
有半套/有全套, 半套就另加NT$2000, 所以加入場費就要$2600
全套就NT$4200, 但包入場費同一個餐點
優點: 無BOOK酒店可以慳酒店錢, 夜晚入場可留12小時
缺點: 全套都好貴, 而且....多數係中女

升級  10%

一星會員

(4)尋求剌激ONLINE搵援交
正如樓主BROTHER咁, 大家可以上網去台灣D聊天室到釣魚
不過要小心, 唔好反被POLICE或者係詐騙集團反釣
如果唔係就變成ONLINE搵ON交.....
台灣POLICE好鬼死西人, 佢地好得閒專門有個部門上網放蛇搵CASE
其實就係老屈你地, 所以如果係上網搵就唔好主動講明話要援交
最好方法係搵到類似, 就話自己黎旅行人生路不熟, 問佢願唔願意帶去玩
如果有FOC就正, 如果係真援交妹, 就當俾小費啦(多數3K)
不過實際價錢都係自己傾啦, 有時3K可以玩兩小時無限Q
不過好多都係3K兩小時1~2Q, 另外賓館休息錢要另計
優點: 有剌激性, 有時可能可以ONS, 如果有熟人介紹會有品質保證
缺點: 風險比較大, 會有POLICE同詐騙, 有時搵到D下等貨
BTW, 最好都係要有朋友認識介紹比較安全及玩得開心!

(5)台式一樓一服務
台灣都有好似香港一樓一咁, 不過無放上網俾人睇
因為台灣嫖係犯法, 所以做妓女更加唔得啦
佢地位置多數固定係台北市林森北路範圍
呢類一樓一多數都要有熟人介紹, 要先知道對方CALL台電話
之後打去CALL台問地點位置, 然後自己上去睇辦,
萬一唔鍾意就再回CALL去CALL台再去另一間房睇過
公定價NT3000~3200, 賣點係服務: 有冰火, 毒龍鑽, RPP, 推油....
同去大陸玩有D似啦, 不過房就無大陸咁正, 無水床之類
而且大部份都係北妹多, 台妹比較少
優點: 唔怕有POLICE黎煩, 一小時服務就算出咗野都可以享受正骨按摩
缺點: 質素時好時壞, 中女比較多

(6)西門町夜半G頭搵客
其實好多BROTHER去西門町都應該遇過
就係半夜行西門町, 會有條台灣佬同你講台語:
"少年仔~有年青的, 要不要試試看!?"
個人經驗係...最好唔好去, 唔係話有危險,
只係.....佢地通常介紹俾你個D都係超級熟女....40yrs以上都有
一開始佢會帶你去附近賓館, 之後就話馬上先收你錢(3k)
不過....唔好想會有年青又索台灣妹俾你...嘿嘿
優點: 完全無.......想到....可驅風!
缺點: 地方dirty, 自己畀錢黎出氣

(7)激情狂玩酒店妹
係台灣夜總會或係有女陪唱K地方, 佢地叫酒店
HOTEL反面佢地會叫飯店, 所以大家要注意用詞囉~!
呢類酒店多數係台北市林森北路附近,
當然桃園, 中壢, 台中, 南部都有好多, 而且仲平靚正!
但係價位始終俾大陸貴好多~!
玩法係先開包箱(K房), 之後少爺(男服務生)會入嚟介紹一下
就係介紹佢地店裡面小姐可以玩到咩程度, 仲有收費之類
包箱價錢大中細房其實唔會差太多錢, around NT$1K~1.5K (2hrs)
另外再要俾NT$1K服務清潔費俾少爺(男服務生), 呢個都係公定價!
所以如果人多去SHARE會比較好, 4個人去每人分一分都係NT$500
包箱費包含酒水無限次免費暢飲, 另外仲果盤, 花生, 台灣小食之類
但係各位BROTHER要記住, 如果要開紅/白/烈酒, 就要另外計錢~!
酒水係指台灣啤酒, 汽水, 茶水之類免費
當少爺介紹完服務價錢後, 佢地就會幫小姐入嚟選SHOW,
不過, 台灣酒店唔同大陸般選SHOW咁多女俾你睇
如果你3.4個人去, 佢地每輪只會帶4.5條女入嚟俾你睇
第一輪睇唔o啱, 都可以再睇第二輪, 不過去到第三輪時可能都無咩女
因為星期五,六,日晚都係最旺場時間, 太晚去一定無咩女可選
台灣酒店好處係保證全部台妹, 唔會有外勞(越南,印尼,大陸)
而且好少件到有肥&豬排, 通常第一二輪都一定會搵到自己心水
小姐坐台費就around NT$2K~3K(2hrs)不等, 都係睇你咩場所, 少爺會事先同你講定好
兩小時快結束前半小時或15分鐘, 小姐都會提醒你問你要唔要加鐘,
有d場可以加半鐘, 有d多數都係一個鐘計,
加鐘的話包箱費唔會再加你, 只會計小姐坐台費,
小姐服務主要會包每一小時show一次脫衣舞
有d場仲會包一次唔計錢hj/bj, 但係如果要開大
就要先問清楚小姐可唔可以開大, 仲有要另外傾價錢
因為有好多小姐唔一定鍾意同客開大, 另外就係開大小費係佢地自己全袋
所以要開大通常行情價係另加NT$3K~5K不等
台灣酒店小姐同大陸唔多同就係好少會陪客過夜
佢地一夜可以坐三,四輪台, 所以當時間到你地又唔加鐘
佢地就會自動SAY GOODBYE轉場過台
其實都會有例外情況, 好似我同台灣朋友去玩, 我朋友件小姐都好LIKE佢
仲同我朋友講話叫佢等收工去食宵夜, 結果仲有FOC
再來介紹一下就係佢地場內玩法, 真係好剌激, 唔同香港大陸
佢地可以敢係包箱跳脫衣舞表演, 每一小時內表現一次, 每次10分鐘左右
小姐會先將包箱門用鐵枝INTERLOCK住, 之後再調好DISCO燈火同搖頭歌
再黎就係馬上坐到你大腿上開始好誘惑咁扭動身體同一件一件咁脫衣服
真係好激好過癮~! 佢地都有底線, 就係唔會脫內褲, 所以BROTHER們要記住啦!
最抵死係有D囡囡仲會坐係你DD上一直磨, 有DD仲會幫你HJ幾下咁
當然你地都可以唔客氣上下其手, 但都有尺度的, 就係唔好用手指串山洞
好多囡都唔鍾意, 如果試一兩次被推開, 就唔好再試啦~!
通常囡囡都可以WET KISS, 我試過一個係一開波跳無兩分鐘
衣服都脫晒後, 就一直同我WET KISS直到音樂完為止
如果個場本身係有包一次HJ/BJ, 小姐都會係跳脫衣舞時段幫你服務(第二次表演時間)
仲有就係佢地玩得好放, 一般去大陸都係同小姐唱K搓挴傾偈玩失蹤咁
但係台灣小姐會外加玩遊戲時輸家要接受大處罰(應該係好爽o嘅處罰)
eg: 冰陣DD – 小姐會放冰塊入你內褲到冰陣DD, 有D仲會坐係你上面磨;
坐冰山 – 就係將冰塊放係TRAY上面, 你要脫內褲坐上去, 小姐有可能會坐係你上面磨;
放風箏 – 小姐用圓筒形廁紙套住你DD, 之後再帶你係包箱遊花園一兩圈;
有D玩得仲放D, 仲會係脫衣舞後唔再著番衫, 就一直脫光陪你玩;
有D仲可以係處罰中幫你HJ/BJ, 或者係扮做愛動作;
但係真係要插入就唔得. 小姐係玩之前都會同你講清楚佢地尺度同禁忌
優點: 大部份都係年青索女, 玩得剌激
缺點: 超級貴, 去到唔開大又會覺得有D失落, 不過係另類玩法體驗
通常4個人去, 每人兩小時大約洗NT$3K~5K
注意: 呢類台式酒店係台北多數係標榜私人會所, 會係MEMBER ONLY,
所以如果有熟人介紹會比較容易入去; 不過如果佢地見你係遊客,
通常都會歡迎你, 因為知道你地一定唔係警察

升級  10%

一星會員

師兄好嘢

升級  2.96%

二星會員

正!!!不過d字大左小小

升級  7.83%

三星會員

嘩, 高妹正喎..............!