winning11

查看: 1275|回復: 3

[新都會] [炎祖報告]【新都會】活力靚女·98號

升級  95.83%

三星會員

有啲女先唔好講樣講身材,著住高踭鞋,唔知有心定無心,或者著唔慣高踭鞋
咁喺房行路就有意無意行慢少少,扭扭腰,行路覆度係比較大,
咁就睇男人覺得點喇,有人會鍾意睇因為覺得咁樣既女人有女人味
搔首弄姿婀娜多姿,不過又有人會覺得呢呢種女仔動作太慢行路太慢唔係咁好喎
今劑遇到個腳踩高踭鞋,但唔會刻意扭腰扭籮慢動作,係正常動作,女人味呢家嘢唔使刻意整出嚟既,加埋佢都係後生都有張靚樣身材都正,唔使chok都勁正,人物係呢位新都會98號

女仔:新都會98號
樣貌:8/10,無撈味,算後生,遠膽近排無中女生態
身材:7/10,皮膚正常黃種廣東人,但亦偏白,有幼腰有籮
波路:7/10,適中C波淺色lin,圓厚肉,枕頭航般舒服
腳路:8/10,唔肥,窈窕,腿型靚,趾甲有添色,有修飾,幾靚

揼正路,好有活力,高踭鞋著咗都無影響行路,當然有時會除鞋上嚟揼踩
rpp功力深厚,有雙蛋夾,有演唱,洗底,洗後門,慢慢唱慢慢試味,錫lin,順勢就車車囉,又摷摷嘢,捽一陣已經起水,開始佢就騎我又鋤我了,佢喺上面啪到我大髀有啲紅有啲響聲,勁好玩,又窄又濕,佢喺上面展現咗一股活力出嚟,尾段就由我啪番佢,後入有側入有床邊玩半邊又有,周感上佳,成功派發股息由我體內放出嚟的,賽事完結,98號清潔陣時間夠,下次見!家用七舊半有找,淨番嗰啲留俾佢哋做tips。

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  40%

一星會員

呢個靚女,係咪好難約架?

升級  95.83%

三星會員

mexxin 發表於 2023-10-27 07:35
呢個靚女,係咪好難約架?

唔算難啩....

我都係walk in行入去...

師兄你亦可以打電話去做預約