winning11

查看: 770|回復: 13

[星 河] [炎祖報告]【星河】過檔新女·雯雯_07號

升級  95.83%

三星會員

初初都係有啲唔信...原來都係真嘅...就係油麻地嗰間榕樹頭富士桑拿定係新富士桑拿真係執咗笠
雖然我就無去過富士...原因係好似啲女麻麻朋友話係老人院
不過少咗間又真係唔係聽到都有啲唔開心囉
仲要係唔係頂手換下新人..係大廈攞番嚟重建喎
所以咁講...大家都係要珍惜大家而家仲有骨揼
等於舉例話有啲屋企華富村或者嚟緊彩虹村重建
咁嗰啲小店士多雲吞麵小食三寶店咖啡店甚至髮型屋都被逼要一齊結業
賣少見少..所以更加要珍惜仲有喺度嘅店囉
咁今次去星河揼骨就做咗個富士嚟嘅骨妹
咁又唔難理解喎...條女都要開工要搵錢
由甘簫街嘅富士過南京街都近近哋嘅星河都係近近哋
佢自己返工都係行多兩三條街...舊場嘅骨友師兄過星河又係行十分鐘左右就到
都係方便嘅...仲記得以前甘簫街上海街口好似係有間北戴河桑拿...跟住好似係改名做金碧...計埋富士..結果都係俱往矣....
咁呢個過檔女又唔係想像中年紀大喎..原來富士都有好嘢
我無問佢以前喺富士係咩冧巴...問嚟都無用..不過佢話其實場內都有唔少同佢一樣都係後生女喎...佢就話自己係先頭部隊
富士一結業佢就咗星河..冧巴攞咗7號..開工名叫雯雯喎

人物:7號...叫雯雯...以前富士啲女
地點:佐敦星河
樣貌:斯文順眼鄰家少女味...都算靚女...官方話佢係以前舊場紅牌之一...我入房望到都覺佢有資格做紅牌
身材:平平均均有前有後..有美尻圓潤厚肉...波路都厚肉..大大對車頭閃燈...腰又幼兼有窈窕長腿
年紀:目測大約30左右...非少女味當然唔係中女C9
身材:上圍有33C左右...解甲驗貨係淺暈細暈...美雨一族
骨技:做過其他場當然都識揼...唔會揸流攤...加埋轉新場..呢啲女更加要落力啲..重新開始喎..除咗自己舊場啲舊客佢都要喺星河呢度做好啲口碑...所以佢真係好落力咁同我揼...亦都係識揼
招呼:正常操正...但又有啲喜出望外喎...當然係細心rpp...溫柔式細心呵護似彈柔和鋼琴咁嘅手勢...又似拉二葫..每個位都來來回回咁服侍...做body乾身後面再乾身前邊...好波之人加埋佢都唔係錫身保守之女...當然又係舒服爽爆...加埋大迴環式演奏...超好技巧有埋深深放入動作頂到喉嚨嗰種添...舒服到攞命...再嚟個女騎...我就成功咁樣俾佢征服咗...的確係佢技巧真係堅堅哋..換個位嚟多兩三分鐘我就忍唔住派咗彩...

事後感覺係覺得佢好落力做嘢...揼同招呼都一樣..加埋未見過佢...7號佢本身都係好樣好身材...嗒得過... 一定返食囉

升級  1.11%

二星會員

疫情后正苦一派消费券,物价就急速高升,富士走中档路線,附近竞争对手又多,目标客人群收入沒有顯著增長,最终關門實屬正常!

升級  95.83%

三星會員

把身一横 發表於 2024-3-30 11:38
疫情后正苦一派消费券,物价就急速高升,富士走中档路線,附近竞争对手又多,目标客人群收入沒有顯著增長, ...

但係我聽到版本係業主收番成幢大廈重建喎

升級  95.83%

三星會員

把身一横 發表於 2024-3-30 11:38
疫情后正苦一派消费券,物价就急速高升,富士走中档路線,附近竞争对手又多,目标客人群收入沒有顯著增長, ...

咦....師兄去開邊間揼揼
有無囡囡報告分享下呢

升級  1.11%

二星會員

炎祖 發表於 2024-4-2 09:44
但係我聽到版本係業主收番成幢大廈重建喎

咁就睇下富士佢哋會不會重新营业,否则就系借势关门,冇咁樣衰!

升級  1.11%

二星會員

炎祖 發表於 2024-4-2 09:44
咦....師兄去開邊間揼揼
有無囡囡報告分享下呢

通关後已重新返回内地揼正骨,冇再到樓上骨了,ISO火熱朝天時曾到麗晶和太子(在Stanford hotel已消失)桑拿消費見识,当年大約$800 part3!

升級  95.83%

三星會員

把身一横 發表於 2024-4-2 10:00
通关後已重新返回内地揼正骨,冇再到樓上骨了,ISO火熱朝天時曾到麗晶和太子(在Stanford hotel已消失)桑 ...

所以更加要珍惜香港啲場

升級  95.83%

三星會員

把身一横 發表於 2024-4-2 10:00
通关後已重新返回内地揼正骨,冇再到樓上骨了,ISO火熱朝天時曾到麗晶和太子(在Stanford hotel已消失)桑 ...

最怕係好似例如華富村要重建
咁原本樓下啲士多仔麵檔粥店都要無奈結業
到時就無得玩了
要珍惜去多啲了
不過我就唔會北上揼骨
都係香港揼骨方便啲啱玩啲
時間成本唔係咁襟計

升級  1.11%

二星會員

炎祖 發表於 2024-4-2 18:23
所以更加要珍惜香港啲場

珍惜果啲值得我尊重嘅囡囡~水饺一號!

升級  95.83%

三星會員

把身一横 發表於 2024-4-2 21:06
珍惜果啲值得我尊重嘅囡囡~水饺一號!

香港場?

升級  1.11%

二星會員

Yes!

升級  95.83%

三星會員

C兄有無喺星河食過好嘢呢

升級  1.11%

二星會員

炎祖 發表於 2024-4-4 17:48
C兄有無喺星河食過好嘢呢

未呀!